Auringossa kuivatut italialaiset tomaatit, joissa on salottisipulia ja kapriksia. Pitkä tuotantoprosessi korostaa makuja, mikä tekee siitä ainutlaatuisen tuotteen.
Extra virgin oliiviöljyssä.
Roveja on pieni palkokasvi, joka muistuttaa hernettä. Rovejan värillinen kuori on myös kestävä alhaisille lämpötiloille, ja sitä viljellään keväällä ja kesällä, eikä se tarvitse paljon vettä.
Roveja on erittäin proteiinipitoinen, erityisesti kuivattuna, ja siinä on korkea hiilihydraattipitoisuus, fosforia, kaliumia ja hyvin vähän rasvaa.
Manuaalinen sadonkorjuu on ehdottomasti syy sen katoamiseen; traktorien saapumisen myötä 50/60-luvuilla tällaiset viljelyt hylättiin oman onnensa nojaan. Nykyään roveja on kaikkialla, ja vain muutamat viljelijät Nerinan laaksossa, erityisesti Casciassa, ARi, ylläpitävät ja suojelevat tärkeää gastronomista perinnettä ja ainutlaatuista makua.
Tässä laaksossa roveja kylvetään maaliskuussa 600–1200 metrin korkeudella ja se korjataan heinäkuun lopussa tai elokuun alussa.
Tuotteen markkinointi tapahtuu stigmojen avulla pakkaamalla yhden tavaramerkin alle, joka tunnistaa alkuperän:
Kashmirin sahrami – Puhtaan Umbria-sahramin.
1300-luvulta 1500-luvulle sahrami oli hyvin tunnettu koko Valnerinan alueella.
Tuolloin sahramia, jota käytettiin sen terapeuttisten ominaisuuksien, väriaineena ja mausteena ruoanlaitossa, oli koko alueen kaupankäynnin keskipiste, niin että se usein korvasi valuutan.
Casciassa oli yksi tärkeimmistä markkinoista, ja suurin osa kaupungin taloudellisesta toiminnasta perustui tämän mausteen kauppaan, kuten Piccolpasson raportissa vuodelta 1565 todettiin.
Yhdistettynä täysjyväviljaan ne ovat loistavia saadakseen huipputason ravitsemusruokavalion.
Älä aliarvioi lesitiinin sisältöä, joka tunnetaan korkean kolesterolin ehkäisystä.
Tuoreen basilikan raikkaus ja paahdettujen kirsikkatomaattien aromi antavat elämän ainutlaatuiselle tuotteelle, joka tarjoaa unohtumatonta kokemusta.
Ilman sakeuttajia - gluteeniton.
Kaikki ainesosat ovat italialaisia ja luonnollisia.
Meidän luomulinssejämme viljellään Cascia-vuoristossa. Ne erottuvat pienestä koosta ja väristä, joka vaihtelee jyvästä jyvään.
Linssit (lens culinaris) ovat vahvasti sidoksissa italialaiseen gastronomiseen perinteeseen.
Egyptiläisten ajoista asti käytetty siemen kasvaa jopa vaikeissa olosuhteissa. Se on kestävä kuivuudelle ja alhaisille lämpötiloille. Ruohopapu on rikas rautapitoisuuden, proteiinin, tärkkelyksen, kalsiumin, fosforin ja ravintokuidun suhteen. Se on terveellinen ainesosa ja monipuolinen palkokasvi.