Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta – Pakistanin itäisestä Himalajasta. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseksi. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta.
Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota käytämme päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä.
Vivio-himalajansuola on saatavilla kahdessa versiossa: hienona ja rakeisena. Hienoa himalajansuolaa käytetään useammin kuin rakeista suolaa ruoan maustamiseen. Rakeisella suolalla on sama käyttötarkoitus, mutta se sopii myös kylpyihin. Tällöin kylpyyn tulee lisätä noin 10 g suolaa per 1 litra vettä. Suolahaudetta seuraa suositeltu puolen tunnin lepo.
Tutkimukset osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa. Se on läsnä suurimmassa osassa tuotteita, joita käytämme päivän aikana: säilykkeissä, leikkeleissä, makkaroissa.
Vivio loi yhdessä suositun valmentajan ja vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa erinomaisen keksikerman - herkku, joka ei ole vain gourmandeille. Kerma perustuu pähkinävoihin (maapähkinä) ja vehnäkekseihin. Maapähkinät, jotka sisältyvät keksikermassa, ovat rikkaita arvokkaasta proteiinista ja ravintokuiduista. Lisäksi ne ovat myös terveellisten rasvojen lähde, joissa hallitsevat tyydyttymättömät rasvahapot. Pääasiassa linolihappoa (Omega-6) ja öljyhappoa. Maapähkinät sisältävät myös alfa-linoleenihappoa Omega-3-perheestä. Ne sisältävät suuria määriä mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä, kaliumia ja rautaa. Kermassa käytetty kyaste syntyi vehnäpoppelin ja kookosrasvan perusteella. Vehnäjauho on hyvä lähde monimutkaisille hiilihydraateille. Se sisältää myös jonkin verran kasviproteiinia. On syytä huomata tämä erityisesti kasvisruokavaliossa.
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet ja nuoremmat makean leivän ystävät, Vivio on yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehittänyt erinomaisen pähkinävoikerman, jossa on suolaista karamellin makua. Tämä kerma on paitsi herkullista, myös täysin ilman jalostettua sokeria. Kerman ainesosat ovat korkeinta laatua, ja niiden sisällyttäminen kestävään ruokavalioon ja aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäistä hyvinvointiamme. Suolaisessa karamellikermassa on muun muassa maapähkinöitä, hasselpähkinöitä, öljyä ja ravitsevaa sheavoita. Valkoinen sokeri on korvattu maltolilla, joka ei ainoastaan omaa alhaisemman kaloripitoisuuden, vaan myös matalamman glykeemisen indeksin. Kaikki ainesosat ovat korkealaatuisia. Pähkinät ovat erinomainen aarre arvokkaita aineita terveydellemme.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee yhdestä paikasta - Himalajan itäisestä ryhmästä Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen kerrostumat sijaitsevat 400–600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen pöytäsuola, jota käytämme päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: hienona ja rakeisena. Himalajan suolaa käytetään useammin hienona ruoanlaitossa, ruoan maustamiseen. Rakeisella suolalla on sama käyttötarkoitus, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liian paljon suolaa.
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet ja ottaen huomioon viimeaikaiset fanit makeista leipäkermoista, yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa, kehitettiin erinomainen kermaresepti, joka perustuu maapähkinöihin suolaisen kinuskimaun kanssa. Kermamme ei ole vain herkullista, vaan se sisältää ennen kaikkea nollaa jalostettua sokeria. Kerman sisältämät ainesosat ovat korkeinta laatua, ja se edistää kestävän ruokavalion ja aktiivisen elämäntavan omaksumista, mikä lisää päivittäistä hyvinvointiamme. Vanhemmat ja nuoremmat. Suolaisen kinuskikerman koostumus sisältää muun muassa maapähkinöitä, hasselpähkinöitä, sheavoita ja maitoa. Valkoinen sokeri on korvattu maltolilla, joka ei ainoastaan sisällä alhaisempaa kalorimäärää, vaan myös matalampaa glykeemistä indeksiä. Kaikki ainesosat ovat korkealaatuisia. Pähkinät ovat erinomainen aarreaitta arvokkaita elementtejä terveytemme hyväksi.
Kłodawan suolakivestä peräisin oleva suola on rikasta mineraalisuoloista ja sillä on laaja käyttömahdollisuus sekä keittiössä että luonnollisessa lääketieteessä. Kłodawan suola on jodioimaton suolakivi, jota on kaivettu jo monien vuosien ajan Kłodawan suolakaivoksesta. Se kaivetaan perinteisellä kaivostekniikalla, mikä mahdollistaa sen ravintoarvojen säilyttämisen. Kłodawan suola ei kaivamisen jälkeen käy läpi liuotusprosessia, mikä säilyttää suuremman määrän hivenaineita. Sen koostumuksessa on monia terveyden kannalta välttämättömiä alkuaineita, kuten magnesiumia, mangaania, rautaa, sinkkiä, kuparia, kaliumia ja kalsiumia. Sitä voidaan käyttää paitsi mausteena myös kurkkukipujen, nuhan, poskiontelotulehduksen hoitoon tai ihomuutosten, kuten psoriasiksen, lievittämiseen.
Bio-kookosöljy on korkealaatuista ensimmäisen puristuksen öljyä, kylmäpuristettua ja puhdistamatonta. Se tulee ekologisista kasveista. Se saadaan puristamalla kookospähkinän hedelmän lihaa. Öljyllä on kestävä koostumus ja valkoinen väri jopa 26 °C lämpötilassa. Alle 26 °C se on puoliksi nestemäisessä koostumuksessa. Se kestää korkeita lämpötiloja, mikä tekee siitä ihanteellisen paistamiseen. Toisin kuin eläinrasvat, nämä ovat keskipitkäketjuisia tyydyttyneitä rasvoja, jotka keho muuntaa suoraan energiaksi, eikä niitä varastoida rasvana tai kerrostumina. Jäljelle jäävät 7 % ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja (Omega-9-öljy ja linolihappo Omega-6). Nämä ainesosat tekevät öljystä niin arvokasta. Lauriinihappo, joka on öljyn pääkomponentti (50 %), omaa antibakteerisia, antiviraalisia ja sienitautien vastaisia ominaisuuksia. Kookosöljy ei ole hyödyllinen vain keittiössä.
Kuivattu karpalo on luonnollinen, kokonaisena kuivattu hedelmä, jolla on hienostunut hapokas-makea maku. Hedelmät muistuttavat muodoltaan kuivattuja rusinoita, mutta ovat niistä suurempia, ja niissä on mehukas väri ja joustava koostumus. Karpaloilla on laaja käyttömahdollisuus eri keittiöissä ympäri maailmaa. Karpalot ovat rikkaita vitamiinien (C, B-ryhmän vitamiinit, E, K), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinin lähteitä. Karpalo ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveydelle hyödyllisiä ovat myös sen jalostetut tuotteet, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet karpalot. Karpalo on erinomainen apu virtsateiden infektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa virtsarakossa olevien bakteerien kuolemaan. Lisäksi karpalossa olevat hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä vuoksi ne poistuvat virtsan mukana.
Opiskelijasekoitus on yleinen nimitys erilaisille kuivatuille hedelmille. Se sisältää muun muassa hasselpähkinöitä, maapähkinöitä, manteleita ja kuivattuja hedelmiä. Vivio on valmistanut <strong> opiskelijasekoituksen ananaksella </strong>, joka tuo mukanaan eksoottista makua ja aromia. Kaikki sekoituksen ainesosat on valittu oikeissa suhteissa ja ne tarjoavat hyvän annoksen energiaa ja ravinteita. Klassista opiskelijasekoitusta, kuten myös uutuuttamme - opiskelijasekoitusta ananaksella, suositellaan erityisesti suurten älyllisten ja fyysisten ponnistelujen aikana. & Nbsp; Opiskelijasekoituksessa ananaksella on erilaisia pähkinöitä, rusinoita, karpaloita, banaanilastuja ja sokeroitua ananasta. Se on erittäin ravitseva välipala, jonka voi ottaa mukaansa minne vain. Siinä olevat pähkinät, kuten hasselpähkinät tai mantelit, voivat olla arvokkaan rasvan lähde keholle. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että nämä ainesosat ovat erittäin korkeita EFA:iden - välttämättömien tyydyttymättömien rasvahappojen - sisällöltään.
Vegaaninen paprika on 100 % kasviperäinen tuote, joka perustuu vihanneksiin ja hirssiin. Luonnollisten mausteiden lisääminen korostaa sen herkullista makua. Täydellinen voileipiin, paahtoleipään, tuoreisiin sämpylöihin tai muihin suosikkileipiin. Luonnolliset mausteet, seesami & nbsp; <strong> Ravintoarvot 100g:ssa </strong> Energiasisältö 760KJ/182kcal, rasva 5.1g, tyydyttyneet rasvahapot 0.4g, hiilihydraatit 9.1g, joista sokerit 1.6g, proteiini 3.6g, suola 2.8g, kuitu 0.9g & nBSP; <strong> Käyttö </strong> Paprika on loistava lisä voileipiin, paahtoleipään ja kaikenlaisiin leipiin. Avattu tuote säilytetään jääkaapissa ja käytetään 48 tunnin kuluessa.
Mantelipasta, jota kutsutaan myös mantelivoiksi, on valmistettu 100 % paahdetuista manteleista ilman muita tarpeettomia lisäaineita. Mantelit sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat eivät lisää "huonon" veren kolesterolitason riskiä. Lisäksi niiden säännöllinen kulutus voi vähentää kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat rikkaita E-vitamiinin, tunnetun antioksidantin, joka estää hapettumisprosesseja, siten puhdistaen suonia ja ehkäisten sydänsairauksia sekä hidastaen solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit auttavat ylläpitämään terveitä luita kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinin ja sinkin avulla. Lisäksi mantelit sisältävät: B-vitamiineja, kuitua ja fosforia. RWS*Rasva 52 g - 74 % mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 4,74 g - 24 % Hiilihydraatit 20,5 g - 8 % mukaan lukien sokerit 4,8 g - 5 % Proteiini 20 g - 40 % Suola 0,035 g - 1 % *RWS - viitearvot ja Nbsp; <<<< Strong> An
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet, erityisesti nuorempien makeiden leivontakermojen ystävien, Vivio on yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehittänyt täydellisen maapähkinävoikerman suolaisen kinuskin makuisena. Kermassa on paitsi herkullinen maku, myös ZERO lisättyä valkoista sokeria. Kerman ainesosat ovat korkealaatuisia, ja niiden sisällyttäminen tasapainoiseen ruokavalioon sekä aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäistä hyvinvointiamme. Valittujen ainesosien ansiosta olemme onnistuneet kehittämään ei vain herkullisen, vaan myös terveellisen herkun, joka varmasti miellyttää sekä vanhempia että nuorempia. Suolaisen kinuskin makuisen kerman koostumuksessa on muun muassa maapähkinöitä, hasselpähkinöitä, ravitsevaa sheavoita ja maitoa. Valkoinen sokeri on puolestaan korvattu maltitoolilla, joka ei ainoastaan omaa alhaisemman kaloripitoisuuden, vaan myös matalamman...
Chili con pinto on herkullinen, valmis ruoka 5 minuutissa. Sen ei tarvitse olla epäterveellistä nopeasti! Purkki on täynnä vihanneksia, pinto-papuja ja mausteita ilman sokerin, palmuöljyn tai säilöntäaineiden lisäystä. Se sisältää kuitua, proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Purkissa on 2 annosta ruokaa. Fasola Pinto on beige beige beige -lajike, jossa on tyypillisiä burgundin värisiä laikkuja. Se on arvokkaan ravintokuidun, arvokkaan proteiinin sekä terveyden ylläpitämiseen tarvittavien vitamiinien ja mineraalien lähde. PINTO-papujen sisältämät ainesosat säätelevät kolesterolia, estävät verensokerin nopeaa nousua ja vaikuttavat myönteisesti hermoston toimintaan. Comidory, kikherneet, sipulit, selleri ja porkkanat ovat ravintokuidun, antioksidanttien ja vitamiinien, mukaan lukien B, C, foolihappo, kalsium, rauta, magnesium, kalium, sinkki, lähde. Ruokaan lisätyt mausteet korostavat ruoan makua, aromia ja väriä, pidentävät sen tuoreutta ja vaikuttavat myönteisesti lukuisiin prosesseihin.
Valkoinen mulperi on viime aikoina saanut suosiota, erityisesti niiden keskuudessa, jotka haluavat ehkäistä kohonnutta verensokeria tai haluavat laihtua. Lääkinnällisiin tarkoituksiin käytetään valkoisen mulperin hedelmiä, lehtiä ja juuria, ja jokaisella kasvin osalla on hieman erilaisia lääkinnällisiä ominaisuuksia. Valkoisen mulperin hedelmät muistuttavat muodoltaan vadelmia tai karhunvatukoita. Niillä on miellyttävä, makea maku, jossa on hapokkuutta. Hedelmillä on antioksidanttisia, detoksifioivia, antibakteerisia ja viruslääkkeitä. Ne säätelevät suoliston toimintaa. Ne sisältävät pektiiniä, tanniineja ja flavonoideja. Käytetään tukena mahahaavataudissa.
<strong>Ainesosat:</strong> kuivatut mulperit
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 1442kJ/340kcal - 17% VRN*
Rasva 1,5g - 2%
josta tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0%
Hiilihydraatit 75g - 29%
josta sokerit 38g - 42%
Proteiini 4,2g - 8%
Kuitu 5g
Suola 0,18g - 3%
*VRN - Viitearvo Ravinnolle
<strong>Käyttö</strong>
Erinomainen välipala kotona, retkellä, koulussa tai työssä.
Tahini on paahdettua seesamipastaa, joka on erittäin suosittua Lähi-idässä. Sen korkean ravintoaine-, vitamiini- ja mineraalipitoisuuden vuoksi se saa yhä enemmän suosiota. Sitä käytetään kikhernepastan, nimeltään hummus, valmistamiseen, Baba Ghanoush (ruoka munakoisosta), halvan, tahini-kastikkeen ja dippien valmistamiseen, ja se toimii lisänä kakuille ja jälkiruoille. Seesaminsiemenet sisältävät vitamiineja: A, B1, B2, B3, B6 ja B9 sekä E-vitamiinia, ja suuria määriä sinkkiä, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja rautaa. Ne sisältävät proteiinia ja kuitua, terveellisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja. Seesaminsiemenet sisältävät kahta ainutlaatuista ainetta: sesamiinia ja sesamoliinia. Molemmat kuuluvat lignaanien ryhmään, joilla on kolesterolia alentavia vaikutuksia. Sesamiini on myös antioksidantti, joka suojaa maksaa. Tyydyttyneet rasvahapot 6,66 g - 33% Hiilihydraatit 10 g - 4%, mukaan lukien sokeri 1,6 g - 2% Proteiini 23,2 g - 46% Kuitu <strong> Käytä </strong> hummuksen ainesosana, Baba Ganoush, Halva.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta – Pakistanin itäisestä Himalajasta. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseksi. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta.
Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota käytämme päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä.
Vivio-himalajansuola on saatavilla kahdessa versiossa: hienona ja rakeisena. Hienoa himalajansuolaa käytetään keittiössä useammin kuin rakeista maustamiseen. Rakeinen suola soveltuu samaan käyttöön, mutta se toimii myös kylvyissä. Tällöin kylpyyn tulee lisätä noin 10 g suolaa per 1 litra vettä. Suolahaudetta seuraa suositeltu puolen tunnin lepo.
Tutkimukset osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa. Se on läsnä suurimmassa osassa tuotteita, joita käytämme päivän aikana: säilykkeissä, leikkeleissä, makkaroissa.
Hasselpähkinöillä on, kuten muillakin pähkinöillä, lukuisia ravitsemuksellisia ominaisuuksia. Ne sisältävät E-vitamiinia, jota kutsutaan "nuoruuden ja hedelmällisyyden vitamiiniksi". Ne sisältävät myös suuria määriä B-vitamiineja, kaliumia, kalsiumia ja fosforia. Näiden ansiosta ne auttavat verenpaineen alentamisessa, luiden ja hampaiden vahvistamisessa sekä taistelussa tarpeettomia kiloja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja vastaan, jotka vähentävät "huonoa" kolesterolia ja lisäävät "hyvää". Siksi hasselpähkinät sisältyvät ruokavalioon, joka pyrkii ehkäisemään sydän- ja verisuonisairauksia. 14g - 28% Suola 0G - 0%*Viite-elintarvikkeet ja Nbsp; <strong> Käyttö </strong> Hasselpähkinöitä käytetään niiden ainutlaatuisen aromin ja maun vuoksi terveellisenä, luonnollisena välipalana. Ne toimivat myös täydellisesti lisänä leivonnassa, jäätelössä, salaateissa ja erilaisissa jälkiruoissa.
Maapähkinöitä, joita kutsutaan myös maniksi, erottavat muista pähkinöistä niiden korkea proteiinipitoisuus. Kuitenkin, itse asiassa maapähkinät eivät ole pähkinöitä, vaan palkokasvien siemeniä, mikä selittää niiden korkean proteiinipitoisuuden. Nämä pähkinät ovat peräisin Etelä-Amerikasta, todennäköisesti Brasiliasta. Maapähkinöiden energiapitoisuus on melko korkea: 100 g:ssa on lähes 600 kaloria. Ne ovat rikkaita tyydyttymättömistä rasvahapoista, jotka vaikuttavat positiivisesti sydämeen, säätelevät verensokeritasoja ja verenpainetta. Maapähkinät sisältävät myös runsaasti E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti, sekä B-vitamiineja, erityisesti foolihappoa ja niasiinia. Ne sisältävät myös sinkkiä, fosforia, magnesiumia, seleeniä, kalsiumia ja rautaa. Ne ovat kuitupitoisuuden ja arginiinin aarreaitta, joka on erittäin tärkeä aminohappo erityisesti urheilijoille, koska se lisää lihasten verenkiertoa ja voimaa harjoittelun aikana.
Ekologiset sultaanirypäleet ovat mehukkaita ja makeita. Erittäin makeat, ne sisältävät vain luonnollisia sokereita. Rypäleet, eli kuivatut viinirypäleet, omaavat lukuisia parantavia ominaisuuksia ja ravintoarvoja, minkä vuoksi ne ovat yksi terveellisimmistä välipaloista. Rypäleet parantavat sydän- ja verisuonijärjestelmän toimintaa, alentavat kolesterolitasoa ja ehkäisevät osteoporoosia. Rypäleissä on myös jodia - mineraalia, joka vaikuttaa myönteisesti kilpirauhasen toimintaan. Lisäksi pähkinöiden joukossa ne erottuvat boorin sisällöllään - alkuaine, joka tukee harmaiden solujen toimintaa ja parantaa keskittymiskykyä. Lisäksi - kuten viinirypäleet - ne sisältävät resveratrolia, eli antioksidanttia, joka suojaa soluja vaurioilta. Sultaanirypäleet ovat erinomainen kuitulähde, ja ne ovat rikkaita C- ja E-vitamiineissa sekä sinkissä, kaliumissa ja raudassa.
<strong>Ainesosat:</strong> 99,5% Luomu sultaanirypäleet, 0,5% luomu auringonkukkaöljy
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong> energiarvo
Himalajansuola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta - Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen esiintymät sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajansuola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota käytämme päivittäin. Se sisältää makro- ja mikroelementtien yhdistelmän. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajansuolaa käytetään keittiössä useammin kuin rakeista suolaa, ruoan maustamiseen. Rakeisella suolalla on sama käyttötarkoitus, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa per 1 litra vettä kylpyyn. Suolahaudetta jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liian paljon suolaa. Se on läsnä useimmissa tuotteissa, joita käytämme päivän aikana: säilykkeissä, makkaroissa, marinoiduissa tuotteissa, jauhesoppissa ja r...
Hummus on tahna, joka valmistetaan alkuperämaissaan pääasiassa kikherneistä tai muista yleisistä palkokasveista, usein myös pavuista. Ilmeisesti se on peräisin Egyptistä, ja nykyään se on suosituimmillaan Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Hummusta voidaan valmistaa monella eri tavalla, ja siihen on monia erilaisia lisäyksiä, jotka tekevät tästä herkullisesta ja terveellisestä tahnasta ainutlaatuisen. Hummus kurpitsalla ja inkiväärillä, joka valmistetaan kikherneistä, sisältää paahdettua kurpitsaa ja porkkanaa, tahinia, sitruunamehua, tuoretta ja aromaattista valkosipulia sekä mausteita. Se on terveellinen välipala ja herkullinen lisä ruokiin. Se sopii erinomaisesti leivän, voileipien tai paahtoleivän lisukkeeksi. Hummuksella on kevyt koostumus, se levittyy helposti ja sen maku on miellyttävä. Se sisältää proteiineja, kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. & NBSP; <strong> Koostumus: </strong> kypsennetyt kikherneet 43%, kurpitsa 14%, paahdettu porkkana 14%, vesi, seesamipasta, sitruunamehu, ai
Rusinat tai auringossa kuivatut viinirypäleet ovat yksi suosituimmista erikoisuuksista, ja Thompson-lajike on yksi näiden kuivattujen hedelmien suosituimmista lajikkeista. Rusinat sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, joilla on myönteinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään. Kalsium, rauta ja magnesium sisältävät arvokkaita ravintokuituja, jotka ovat tarpeen ruoansulatusjärjestelmän hyvälle toiminnalle. Ne sisältävät: rautaa, kuparia ja vitamiineja, jotka ovat tarpeen punasolujen tuotannossa ja hapen siirrossa kehossa. Yhtenä harvoista kuivatuista hedelmistä ne sisältävät myös jodia ja booria. Jodi on elementti, joka vaikuttaa myönteisesti kilpirauhasen toimintaan, kun taas boori parantaa keskittymiskykyä ja aivojen toimintaa. Rusinat ovat rikkaita polyfenolien, antioksidanttien, lähteitä, jotka voivat suojata soluja radikaalivaurioilta.
Rusinat ovat tunnettuja ja käytössä maailman keittiöissä jo vuosisatojen ajan. Kuivatut viinirypäleet eivät ole vain maukkaita, vaan myös terveellisiä. Sultaninarusinat erottuvat muista rusinatyypeistä poikkeuksellisen makealla maullaan, joka on vapaa muiden tämän ryhmän pähkinöiden tyypillisestä happamuudesta. Auringonsäteiden avulla kypsyvissä viinirypäleissä kiteytyy niiden luonnollinen sokeri, fruktoosi, jonka ansiosta rusinat hurmaavat meidät makeudellaan ja ainutlaatuisella maullaan.
Rusinat sisältävät runsaasti kaliumia ja fosforia, joilla on myönteinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään. Ne ovat myös arvokas vitamiinien lähde: A-, C- ja E-vitamiinit sekä B-ryhmän vitamiinit, ja mikro- ja makroelementit: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja magnesium.
Rusinat sisältävät arvokasta ravintokuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niissä olevat rauta, kupari ja vitamiinit ovat välttämättömiä punasolujen tuotannolle ja hapen kuljettamiselle kehossa.
Luomu kookosöljy on korkealaatuisinta öljyä, joka on puristettu ensimmäisestä puristuksesta, kylmäpuristamalla ja puhdistamatta. Se on peräisin ekologisista viljelmistä. Öljy saadaan puristamalla kookospähkinän hedelmän lihaa. Sen koostumus on pysyvä ja väri valkoinen jopa noin 26 °C lämpötilassa. Alle 26 °C: ssa se on puoliksi nestemäistä. Se kestää korkeita lämpötiloja, minkä vuoksi se on ihanteellinen paistamiseen. 93 % öljyn koostumuksesta on tyydyttyneitä rasvahappoja (lauriinihappo, miristiinihappo, palmitiinihappo, steariinihappo, kapryylihappo, kapriinihappo). Toisin kuin eläinrasvat, nämä ovat keskipitkäketjuisia tyydyttyneitä rasvoja, joita keho muuntaa suoraan energiaksi, eikä ne kerry rasvana tai varastoina. Jäljelle jäävät 7 % ovat tyydyttymättömiä rasvahappoja (omega-9 öljyhappo ja omega-6 linolihappo). Nämä ainesosat tekevät öljystä niin arvokasta.
Aprikoosit ovat erinomainen lähde monille antioksidanteille, erityisesti beetakaroteenille sekä A-, C- ja E-vitamiineille ja kaliumille. Antioksidantit, erityisesti flavonoidit, auttavat suojaamaan kehoasi oksidatiiviselta stressiltä, joka liittyy moniin kroonisiin sairauksiin, kuten diabetekseen, sydänsairauksiin ja liikalihavuuteen. Precie on erinomainen lähde - se antaa aprikooseille niiden kelta-oranssin värin - ja toimii A-vitamiinin esiasteena, mikä tarkoittaa, että kehosi voi muuntaa sen kyseiseksi vitamiiniksi. Kaikki nämä ravintoaineet suojaavat silmiä vaurioilta. Aprikoosit ovat myös hyvä lähde liukoista kuitua, joka ravitsee terveitä suolistobakteereita ja voi parantaa ruoansulatusjärjestelmän terveyttä. Kaliumia rikkaiden ruokien, kuten aprikoosien, syöminen voi auttaa ehkäisemään korkeaa verenpainetta ja vähentämään aivohalvauksen riskiä, esimerkiksi puuroissa tai mysleissä.
Himalajan suola on maan puhtain ja terveellisin suola. Se tulee vain yhdestä paikasta: Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin tavallinen pöytäsuola, jota käytetään päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajan suolaa käytetään useammin kuin rakeista keittiössä, ruoan maustamiseen. Rakeisella suolalla on sama käyttö, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Taateleita pidetään erittäin terveellisenä ravintovalintana. Ne ovat hyvä kuitujen, ravinteiden ja antioksidanttien lähde. Ne sisältävät B-, A- ja K-vitamiineja sekä monia mineraaleja. Ne ovat yksi korkeimmista kaliumin lähteistä. Taateleissa olevat ravinteet liittyvät moniin terveyshyötyihin. Polyfenolit, yhdisteet, joita taateleissa on, omaavat antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ne suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä, mikä auttaa ehkäisemään monia sairauksia ja infektioita. Taateleissa on kaliumia, joka on välttämätön elektrolyytti sydän- ja verisuonijärjestelmälle. Kaliumilla on tunnettu vaikutus korkean verenpaineen alentamiseen. Taateleissa on alhainen natriumpitoisuus ja ne tarjoavat kuitua. Nämä kolme tekijää puhuvat taateleiden kuluttamisen puolesta sydänterveyden kannalta. Taateleissa on myös runsaasti mineraaleja, kuten kalsiumia, kuparia ja magnesiumia. Lisäksi ne sisältävät mangaania ja rautaa. Kalsium on tärkeä mineraali, olennainen osa luita ja hampaita, ja keho tarvitsee sitä lihasten supistumiseen.
Pähkinälevite, jota kutsutaan myös maapähkinävoiksi, "rouheassa" versiossa, eli pähkinäpalojen kanssa. Valmistettu 100 % maapähkinöistä, myös maanpähkinöistä, ilman muita tarpeettomia lisäaineita. Arachidit erottuvat muiden pähkinöiden joukosta korkeimmalla proteiinipitoisuudellaan. Ne sisältävät myös runsaasti B3-vitamiinia, kuitua ja mineraaleja, erityisesti kaliumia. Ne ovat tyydyttymättömien rasvahappojen lähde. Niiden vaaleanpunainen -punainen kuori sisältää polyfenoleja, tokoferoleja ja flavonoideja, joilla on kyky neutraloida vapaita radikaaleja. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> paahdetut maapähkinät & nbsp; <strong> ravintoarvo 100g:ssa </strong> energiarvo 2527kj/609kcal - 30%RWS*Rasva 49g - 70%Sisältäen tyydyttyneitä rasvahappoja 9.3g - 46%hiilihydraatit 16g - 6%sisältäen sokereita 4g - 4%proteiini 26g - 52%suola 0.018g & lt; 1%*RWS - viite-elintarvikearvo & nbsp ; <strong> Käyttö </strong> voileipien, paahtoleipien, pannukakkujen ja vohveleiden voiteluun.
Rusinat ovat tunnettuja ja käytössä maailman keittiöissä jo vuosisatojen ajan. Kuivatut viinirypäleet eivät ole vain maukkaita, vaan myös terveellisiä. Sultan-rusinat erottuvat muista kuivatuista viinirypäleistä poikkeuksellisen makean makunsa ansiosta, joka on vapaa muista ryhmistä, joille on ominaista hapan maku. Auringonvalon avulla viinirypäleiden kypsyessä niiden luonnollinen sokeri, fruktoosi, kiteytyy, minkä ansiosta rusinat ilahduttavat meitä makeudellaan ja ainutlaatuisella maullaan. Ne sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, jotka vaikuttavat positiivisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään. Ne ovat myös rikkaita arvokkaiden vitamiinien lähteitä: A-, C-, E- ja B-vitamiinit sekä mikro- ja makroelementit: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja magnesium. Ne tukevat ruoansulatusjärjestelmää. Ne sisältävät rautaa, kuparia ja vitamiineja, jotka ovat tarpeen punasolujen tuotannossa ja hapen siirrossa kehossa.