Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (5)

Transglutaminaasi - elintarvikelisäaine ja elintarvikeentsyymi

Transglutaminaasi - elintarvikelisäaine ja elintarvikeentsyymi

Transglutaminaasi on elintarvikelisäaine, se on entsyymi, joka muodostaa ristikkäisiä sidoksia proteiinimolekyylien välillä. Pääasialliset tuotealueet, joissa käytetään Transglutaminaasia: lihatuotteet, makkara/ kinkkutuotteet, merenelävät, leipomotuotteet, maitotuotteet ja vegaanituotteet. Transglutaminaasin käytössä on etuja: * Parantaa lihan rakennetta ja sitoutumista lihapaloihin * Vähentää fosfaattien määrää * Vähentää vedenhukkaa kypsennysprosessien aikana * Parantaa lopullista rakennetta vähäsuolaisissa tuotteissa * Parantaa rakennetta ja elastisuutta * Lisää geelin lujuutta, helpottaen proteiinin häviämistä * Vähentää kumien ja gelatiinien määrää jne. Suurin sovellusalue on: lihatuotteet, maitotuotteet, merenelävät, leipomotuotteet, juusto/rahkatuotteet, vegaanituotteet.
Laitteet, ideat ja ratkaisut ruokapalvelusektorille

Laitteet, ideat ja ratkaisut ruokapalvelusektorille

TECHNOFOOD on erinomainen tiimi ammattilaisia, joilla on laaja kokemus erilaisten tehtävien ratkaisemisessa ravitsemus- ja kauppayritysten suunnittelussa ja varustamisessa. Yritämme rakentaa rehellisiä ja luotettavia suhteita kaikkien liiketoimintaprosessien osapuolten kanssa: asiakkaiden, toimittajien, työntekijöiden, liikekumppaneiden jne.
Elintarvikelaatuiset hydrokolloidit ja sakeuttajat - Elintarvikelisäaineet, elintarvikelaatuiset hydrokolloidit ja sakeuttajat

Elintarvikelaatuiset hydrokolloidit ja sakeuttajat - Elintarvikelisäaineet, elintarvikelaatuiset hydrokolloidit ja sakeuttajat

Hydrokolloidit ovat laajasti käytössä elintarviketeollisuudessa erilaisiin tarkoituksiin, kuten hyytelöimiseen, sakeuttamiseen, vaahtojen, emulsioiden ja dispersioiden stabiloimiseen sekä makujen hallittuun vapautumiseen. Päämarkkinat ovat: lihankäsittely, maitotuotteet, juomatuotteet, makeiset, jäätelö jne. Yrityksemme Ronisal Food Group tarjoaa seuraavia sakeuttimia: - Guarkumi (E412); - Karrageenit (E407); - Konjac-kumi (E425); - Ksantaanikumi (E415); - Natriumalginaatit (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pektin (E440). Sakeuttavat aineet hallitsevat kosteutta ja tarjoavat rakennetta, virtausta, vakautta ja syöntilaatua elintarvikkeille.
Nisiini (E234) - Elintarvikelisäaine ja säilöntäaine

Nisiini (E234) - Elintarvikelisäaine ja säilöntäaine

Nisiini (E234, CAS No. 1414-45-5) Nisiini on luonnollinen, myrkytön elintarvikepreservatiivi, joka on äskettäin otettu käyttöön elintarviketeollisuudessa. Se on polysyklinen antibakteerinen peptidi, jota tuottavat tietyt Lactococcus Lactis -kannat. Nisiinillä on antimikrobista aktiivisuutta laajaa valikoimaa gram-positiivisia bakteereja vastaan. Nisiiniä käytetään laajalti maitotuotteissa, lihatuotteissa, juomissa, säilykkeissä, kastikkeissa, merenelävissä, jauhotuotteissa, munapitoisissa tuotteissa jne. Laatuvaihtoehdot: 900iu, 1000iu, 1100iu. Pakkaustyyppi: 0,5 kg muovipurkki tai 1 kg alumiinipussi - pahvilaatikossa.
Natamysiini (E235) - elintarvikelisäaine ja säilöntäaine

Natamysiini (E235) - elintarvikelisäaine ja säilöntäaine

Natamysiini E235 (pimarisini) on elintarvikelisäaine, nimittäin antifungaalinen säilöntäaine, jolla on laaja ja tehokas vaikutus. Se ei ainoastaan estä erilaisten muotojen ja hiivojen kasvua, vaan myös estää niiden myrkyn tuotannon. Kaupallinen natamysiini sisältää yleensä 50 % vaikuttavaa ainetta, kuten natamysiini 50 % glukoosissa, natamysiini 50 % NaCl:ssä, natamysiini 50 % laktoosissa, natamysiini 95 %. Natamysiiniä käytetään laajalti maitotuotteissa, lihatuotteissa, juomissa ja juuston tuotannossa. Pakettityyppi: 0,5 kg muovipurkki tai 1 kg alumiinipussi - pahvilaatikossa. CAS-numero 7681-93-8