Turkki
Prosessi: Luonnolliset tai paahdetut hasselpähkinät hakataan hyvin 0-3 mm kokoiseksi.
Koot: 0-1,5 mm, 0-2 mm tai 0-3 mm
Pakkaus: Värilliset ja alumiiniset tyhjöpakkauspusseja, joissa on tai ei ole laatikoita, poly- tai alumiinivuoratut Bigbags
Yhden käyttökerran astiamme (lautaset, kulhot, kupit, laatikot) ovat biologisesti ja kompostoitavasti itsestään hajoavia, valmistettu uusiutuvista sokeriruokokuiduista.
0% Muovia – Terveellinen Valinta
100% kasvipohjaista biomassaa ilman liimaa, vuorausta, liimaa, laminaattia tai pinnoitetta.
Täysin luonnollinen, hajoaa luonnossa 60–90 päivässä.
Vermilion-astiat eivät vaadi puiden kaatamista.
Raaka-aine saadaan kasvikuiduista teollisen käsittelyn jälkeen.
Neste- ja öljykestävä.
Kestävä 100 asteen Celsiuksen vedelle ja 120 asteen Celsiuksen öljylle. Ei taivu tai murru.
Ei muuta ruoan makua.
Mikroaaltouuninkestävä.
Kaikissa tuotteissa on 'ruokakontaktiturvallinen' merkki. Hygieeninen.
Voidaan turvallisesti käyttää mikroaaltouunissa, lämmittimessä tai uunissa, ja se kestää lämpötiloja -20 °C:sta +150 °C:seen.
Tuote, joka saadaan hienoksi hakkaamalla tuoreita paahdettuja hasselpähkinöitä, on herkullinen vaihtoehto parantaa jälkiruokien, kakkujen, aamiaisruokien, jäätelöiden, keksejä ja suklaan makua ja rakennetta.
Yhden kerran käytettävät astiamme (lautaset, kulhot, kupit, laatikot) ovat biologisesti ja kompostoitavasti itsestään hajoavia, valmistettu uusiutuvista sokeriruokokuiduista.
0% Muovia – Terveellinen Valinta
100% kasvipohjaista biomassaa ilman liimaa, vuorausta, liimaa, laminaattia tai pinnoitetta.
Täysin luonnollinen, hajoaa luonnossa 60–90 päivässä.
Vermilion-astiat eivät vaadi puiden kaatamista.
Raaka-aine saadaan kasvikuiduista teollisen käsittelyn jälkeen.
Neste- ja öljykestävä.
Kestävä 100 asteen Celsiusta vettä ja 120 asteen Celsiusta öljyä vastaan. Ei taivu tai murru.
Ei muuta ruoan makua.
Mikroaaltouuninkestävä.
Kaikissa tuotteissa on 'ruokakontaktiturvallinen' merkki. Hygieeninen.
Voidaan turvallisesti käyttää mikroaaltouunissa, lämmittimessä tai uunissa, ja se kestää lämpötiloja -20 °C:sta +150 °C:seen.
Kristallisoituminen johtuu hedelmän omasta sokeripitoisuudesta ja se on laadun osoitus. Hyvin kuivatut ohuet kuoriset vuorifigurat sokerisoituvat nopeasti. 100 % Luonnollista ja 1. Laadun Vuorifiguuri. On pesty vain suolavedellä. Se on käynyt läpi fumi-goinnin, UV- ja aflatoksiinitarkastuksen.
Ensimmäistä kertaa maailmassa tuotimme propoliksen vesipohjaisen uutteet 14 vuoden kestäneen K.T.Ü. Lääketieteellisen Biokemian Katedran puheenjohtajuuden ja professori Orhan Değerin kanssa yhteistyössä. Propolis liuotetaan erityisellä tekniikalla ja menetelmällä, jonka patentti on meillä. Se ei ole jokaisen tehtävissä. Tässä on myös todellinen patenttiasiakirjamme.
Markkinoilla monet henkilöt ja organisaatiot väittävät myyvänsä vesipohjaista propolista. Vesipohjainen propolis ei ole keitto, jota voi vain heittää kattilaan ja keittää vedessä ja sitten sanoa, että olen tehnyt vesipohjaista propolista. Kuten sanomme, tämä ei ole tyhjää puhetta, vaan erityinen menetelmä, joka on saatu 14 vuoden tieteellisen tutkimuksen ja kehitystyön jälkeen. Emme vain sanoneet, että teimme sen, vaan myös tukemalla ja rahoittamalla kymmeniä tieteellisiä tutkimuksia, olemme auttaneet löytämään sen hyötyjä ja edistämään tuotteen kehitystä joka päivä. Me olemme ainoat, jotka pystyvät liuottamaan propolista veteen Turkissa, ja olemme myös saaneet sen patentin.
Alkuperä: Turkki
Prosessi: Korjatut kuorimattomat hasselpähkinät kuivataan auringossa.
Koot: Yleensä viedään kooltaan 18 mm+ ja luokitellaan pyöreiksi tai teräviksi.
Pakkaus: Juuttikassit ja PP-kassit
Alkuperä: Turkki
Prosessi: Luonnolliset hasselpähkinäytimet paahdetaan niin, että lopullinen kosteusprosentti on noin 4,5%.
Koot: 9-11mm, 10/11mm, 10/12mm, 12/14mm, 11-13mm, 13-15mm, 14-16mm, 15mm+
Pakkaus: PP- ja Kraft-pussit, läpinäkyvät, värilliset ja alumiiniset vakuumipussit, joko laatikoiden kanssa tai ilman, suurpussit.
Kertakäyttöiset astiamme (lautaset, kulhot, kupit, laatikot) ovat biologisesti ja kompostoitavasti itsestään hajoavia, valmistettu uusiutuvista sokeriruokokuiduista.
0% Muovia – Terveellinen Valinta
100% kasvimassaa ilman liimaa, vuorausta, liimoja, laminaattia tai pinnoitetta.
Täysin luonnollinen, hajoaa luonnossa 60–90 päivässä.
Vermilion-astiat eivät vaadi puiden kaatamista.
Raaka-aine saadaan kasvikuiduista teollisen käsittelyn jälkeen.
Neste- ja öljykestävä.
Kestävä 100 asteen Celsiuksen vedelle ja 120 asteen Celsiuksen öljylle. Ei taivu tai murru.
Ei muuta ruoan makua.
Mikroaaltouuninkestävä.
Kaikissa tuotteissa on 'ruokakontaktiturvallinen' merkki. Hygieeninen.
Voidaan turvallisesti käyttää mikroaaltouunissa, lämmittimessä tai uunissa, ja se kestää lämpötiloja -20°C:sta +150°C:een.
Alkuperä: Turkki
Prosessi: Luonnolliset hasselpähkinäytimet paahdetaan hyvin, lopullinen kosteusmaksimi 3%.
Koot: 9-11mm, 10/11mm, 10/12mm, 12/14mm, 11-13mm, 13-15mm, 14-16mm, 15mm+
Pakkaus: PP- ja kraft-pussit, läpinäkyvät, värilliset ja alumiiniset vakuumipussit, joko laatikoiden kanssa tai ilman, bigbagit.