Toimitamme erilaisia elintarvikkeiden käsittely- ja pakkauskoneita.
Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä yksityiskohtaisella pyyntösi. Kiitos.
good@cooker.com.tw
VESIKÄSITTELY :
Olemme asiantuntijoita tällä alalla ja tarjoamme räätälöityjä RO-järjestelmäsuunnitelmia asiakastarpeiden mukaan, mukaan lukien seuraavat laitteet:
- RO-järjestelmä
- Merivesijärjestelmä
- Teollinen RO-järjestelmä, joka sisältää esikäsittelyn.
- Suodatusjärjestelmä erityisiin tarkoituksiin, kuten lääkinnällinen vesi, injektiovesi, erittäin puhdas vesi jne...
NUUDET ovat yksi suurista ruokainnovaatioista, riippumatta idästä tai lännestä, nuudelit ovat erittäin suosittuja.
Tässä on muutamia vinkkejä herkullisten nuudelien keittämiseen:
1. Paljon vettä, leveä kattila
Keitä nuudelit kolminkertaisessa vesimäärässä niiden tilavuuteen nähden, jotta niillä on tarpeeksi tilaa ja jotta voit sekoittaa niitä helposti.
2. Veden tulee kiehua
Varmista, että vesi kiehuu ennen kuin laitat nuudelit sisään, jotta ne eivät ole liian kauan vedessä ja pehmene liikaa.
4. Sekoitettuna öljyyn
Jos keitettyjä nuudeleita ei voida heti lisätä liemeen tai käyttää toissijaisissa kypsennysprosesseissa, estääksesi nuudeleiden tarttumisen, sekoita heti keittämisen jälkeen joukkoon hieman öljyä.
5. Liota jäävedessä
Liota keitettyjä nuudeleita jäävedessä jonkin aikaa säilyttääksesi niiden rakenteen ja maun.
Maailmassa on monenlaisia PAISTETTUJA VÄLIPALOJA.
Yhdysvalloissa on eniten pikaruokaravintoloita maailmassa. Supermarketeista löytyy sekä makeita että suolaisia välipaloja.
Joihinkin suosituimpiin suolaisiin välipaloihin kuuluvat perunalastut, kanamaissifritterit, friteerattu kana ja ranskalaiset perunat. Suosituimpia friteerattuja makeita välipaloja ovat donitsit, friteerattu omenapiirakka ja maissikoirat.
Paistaminen on ruoanlaittoprosessi, jossa ainesosat laitetaan öljyyn. Yksi friteerattujen välipalojen yleisistä ominaisuuksista on, että useimmilla välipaloilla on rapea kuori ulkopuolella ja ne ovat pehmeitä sisältä. Joten kun otat palan välipalaa, voit kokea erilaisia tekstuureja samanaikaisesti.
Nykyään voit helposti löytää välipaloja eri alkuperistä ympäri maailmaa.
Pölysuodatin sijaitsee puhaltimen etuosassa, mikä mahdollistaa tehokkaan suodatuksen päästettävässä ilmassa.
Suodatin on varustettu ilman puhdistusjärjestelmällä, joka automaattisesti puhdistaa ja pitää suodatinruudun tukkeutumattomana.
Suodatinalue voidaan valmistaa asiakkaan vaatimusten mukaan ja se on varustettu erilaisilla suodattimilla, jotka sopivat eri teollisuudenaloille ja olosuhteisiin.
Koneen alla on manuaalinen perhosventtiili ja pölyastia, jotka helpottavat puhdistusta. Se soveltuu elintarvikkeille, kemikaaleille ja muovijauheille.
PARATHA on suosittu ruoka, joka on peräisin Intian alueilta.
Kuitenkin tänään se on suosittu ruoka, jota syödään monilla Aasian alueilla ja missä tahansa intialainen yhteisö on asettunut.
Se on litteä leipä, jota yleensä voidellaan voilla ja johon levitetään öljyä tai gheetä.
Paratha on yhdistelmä sanoista parat ja atta, mikä kirjaimellisesti tarkoittaa kypsennetyn taikinan kerroksia.
Parathat ovat olennainen osa Punjabi-keittiötä ja erittäin suosittuja Pohjois-Intian keittiössä. Punjabin alueella on yleistä täyttää litteä leipä useilla vihanneksilla tai lihalla.
Paratha on yleensä paljon paksumpi kuin roti.
Tämä johtuu siitä, että kerrostustekniikka tekee leivästä paljon paksumman.
Kerrostamisprosessi on samanlainen kuin croissantin tai voitaikinan valmistaminen.
Jokainen kerros peitetään voikerroksella, jotta saavutetaan haluttu kerroksellinen lopputulos.
Parathat ovat äärimmäisen maukkaita ja ravitsevia. Ne ovat kuitupitoisia ja sisältävät muita mineraaleja ja vitamiineja, kuten rautaa, kuparia ja mangaania.
{"The spray nozzles in the crate washer are imported from Japan, Europe and the USA and can be designed to clean all angles of the crate.":"Laatikon pesurissa käytettävät suihkuputket on tuotu Japaniasta, Euroopasta ja Yhdysvalloista, ja ne voidaan suunnitella puhdistamaan kaikki laatikon kulmat.","Crates are stacked one by one vertically.":"Laatikot pinotaan yksi kerrallaan pystysuoraan.","Stacked height is around 4~5 layers.":"Pinottu korkeus on noin 4~5 kerrosta.","BOX & CRATE STACKER":"LAATIKKO- JA KONTTI-PINNANNE:","AUTO CRATE WASHER":"AUTOMAATTINEN LAATIKON PESURI:","The machine is suitable for washing and drying plastic crates.":"Kone soveltuu muovisten laatikoiden pesemiseen ja kuivaamiseen."}
Hyvän juoman tulisi sisältää hyvää ravintoa, hyvää makua, hyvää aromia ja hyvää väriä. Lisäksi on olennaista kiinnittää suurta huomiota juomien ainesosien hygieniaan ja turvallisuuteen.
Korkealaatuisten raaka-aineiden ja ainutlaatuisten kaavojen lisäksi tarvitaan myös täydellinen joukko kehittyneitä laitteita.
Esikäsittelyyn kuuluu tyypillisesti kuuman veden valmistelu, sokerin liuottaminen, suodatus, sekoittaminen ja sterilointi.
Jotkut juomat vaativat myös toimenpiteitä, kuten uuttamista, erottamista, homogenointia, kaasunpoistoa ja tietenkin CIP-järjestelmää.
Tyydyttääksemme jokaisen asiakkaan erilaiset tarpeet, olemme kehittäneet täydellisen valikoiman pullojen etikettikoneita, mukaan lukien Wrap Around -etikettikone, etu- ja takapuolen etikettijärjestelmä, RFID-etikettikone ja kutistussleeve-etikettikone.
Pulloetikettikoneen lisäksi tarjoamme myös korkkien kutistussleeve-etikettikoneen.
SAGO uutetaan palmupuiden ytimistä.
Markkinoilla sagoa myydään helmien muodossa, joita voidaan syödä valmistamalla niistä puuroa.
Sagoa voidaan joskus sekoittaa tapiokapearleihin, ja on havaittu, että tapiokapearleja myydään joskus tahallisesti sagoina, koska sagon uuttaminen ja valmistaminen on paljon kalliimpaa kuin tapiokan.
Kuitenkin tarkkasilmäiselle eroja on ilmeisiä. Sagohelmet ovat muodoltaan ja kooltaan tasaisia, melko hauraita, ja niiden kypsennysaika on paljon lyhyempi.
Syötävyyden lisäksi sagolla on myös useita muita käyttötarkoituksia:
Sitä käytetään joskus tekstiiliteollisuudessa, ja sagon käsittelyn jälkeen kangas on paljon helpompi koneistaa. Tätä prosessia kutsutaan koossapitoiseksi.
Sagoa käytetään myös sakeuttajana ruoanlaitossa ja biolääketieteen alalla sen viskoosisen rakenteen vuoksi.
Sago koostuu lähes kokonaan hiilihydraateista ja on täysin vailla mineraaleja tai ravinteita.
Keskipakoeruutu käyttää rumpumaisen siivilärakennetta.
Materiaalit pakotetaan pyörivien tuulettimen lapojen kautta sykloniseen näyttöön. Halutun partikkelikoon materiaalit kulkevat näytön läpi ja kerätään keräysputkeen.
Suuremmat partikkelit poistuvat purkukanavan kautta optimaalisen seulontatuloksen saavuttamiseksi.
Keskipakoesiivilän monet edut ovat pieni asennustila, vaivaton huolto ja hiljainen toiminta.
Keskipakoeruutu soveltuu materiaaleille, jotka voivat helposti agglomeroitua, kuten sokeri, kerma tai korkean rasvapitoisuuden kaakaopulveri.
Suurpussin purkajat varmistavat materiaalien sujuvan purkamisen.
Ne jaotellaan hiukkastyypin ja jauhetyypin purkajiin.
Suurpussin jauhepurkaja on varustettu tärisevällä sillan tuhoajalla ja tiiviillä liitostuubilla, jotta prosessi olisi pölytön.
Kranin tai pinontakoneen syöttö ovat molemmat vaihtoehtoisia.
Suurpussin purkajat soveltuvat kaikenlaisiin rakeisiin tai jauhemaisiiin materiaaleihin, kuten elintarvikkeisiin tai kemikaaleihin.
Useimmilla Aasian mailla on oma versionsa kevätkääryleistä. Kevätkääryleet näyttävät samankaltaisilta eri maissa, mutta niiden ainesosat tai ulkonäkö vaihtelevat.
Kevätkääryle on perinteinen välipala Kiinassa. Ne valmistetaan ohuesta taikinasta, joka on täytetty täytteillä ja paistettu. Täytteet ja koot vaihtelevat paikasta toiseen, mutta ne ovat periaatteessa litteitä putkia. Kiinassa esimerkiksi useimmat ihmiset käyttävät täytteenä vihanneksia ja lihaa, kun taas joillakin pohjoisilla alueilla käytetään sen sijaan punapaputahnaa.
Malesiassa ja Singaporessa kevätkääryleitä kutsutaan popiahiksi. Popiah'in sisällä on kastiketta, vihanneksia ja koristeita. Kuori ensin päällystetään makealla tai tulisella kastikkeella, sitten ainesosat lisätään.
Kevätkääryleet ovat myös suosittu ruokalaji Vietnamissa.
Vietnamilaisten kevätkääryleiden ja kiinalaisten kevätkääryleiden ero on se, että kevätkääryleen kuori ei ole valmistettu vehnäjauhosta, vaan riisijauhosta.
Ne voidaan syödä kahdella tavalla: paistettuna tai paistamattomana, käärittyinä salaattilehtiin ja kastettuna kastikkeeseen.
AVAIMET KÄTEEN -TUOTANTOLINJA ON RÄÄTÄLÖITY ASIAKKAAN REAALISTEN VAATIMUSTEN MUKAAN.
OTTAKAA YHTEYTTÄ MEIHIN PROJEKTIKESKUSTELUA VARTEN. KIITOS.
SÄHKÖPOSTI: good@cooker.com.tw
Käärintäkone toimii kutistumakalvojen kanssa, jotka tarjoavat korkealaatuista, ryppyöntöntä pakkausta, joka mukauttaa kalvon tuotteen muotoon ja mittoihin.
Sovellukset:
Elintarvikkeet, lääkkeet ja lääkinnälliset tuotteet, kosmetiikka, metallituotteet, kemikaalit jne...
Rocking Mixer on hellävarainen sekoitusjärjestelmä.
Säiliössä on sekoitusturbiiniterät.
Kierroksen aikana kone myös heiluu edestakaisin, saavuttaen sekä diffuusion että liike-sekoitusvaikutuksen.
Rocking mixerillä on etuja materiaalien eheyden säilyttämisessä, mikä tarkoittaa, että materiaalit eivät helposti rikkoudu rumpu sisällä, sekoitusaika on lyhyt ja tuloksena on korkea yhdenmukaisuus.
Rocking mixer on helppo huoltaa. Se sopii materiaaleille, kuten lääkinnälliselle tai maustejauheelle.
Yhdistetty puoliautomaattinen syöttöjärjestelmä on valinnainen.
Vasarajyrsin käyttää pyörivien terien korkeaa pyörimisnopeutta, jotka ovat eri kokoisia ja muotoisia riippuen murskattavista materiaaleista.
Saatavien hiukkasten kokoa voidaan hallita muuttamalla siivilän reikäkokoa tai säätämällä terien pyörimisnopeutta.
Vasarajyrsimen etuna on alhainen riski siivilän tukkeutumiselle suuren seulontapinnan ansiosta.
Vasarajyrsin on kestävä, helppo huoltaa ja kuljettaa.
Ruuvikuljetin kuljettaa materiaalia ruuviterän pyörimisen avulla ja säätelee purkamisvolyymiä ruuviterän koon ja nopeuden kautta.
Ruuvikuljettimia on kahta tyyppiä: U-muotoinen ruuvikuljetin yläkannella ja putkimuotoinen ruuvikuljetin.
Ruuvin etuna on, että se välttää suljetun piirin kautta liitetyn purkupaikan pölyongelmat.
Se soveltuu erilaisten jauheiden kuljettamiseen.
Voimayksikköön on saatavilla erilaisia säilytysrumputyyppejä.
Varastotynnyrin kapasiteetti, koko ja muoto, jotka mahdollistavat jauheiden, rakeiden tai muiden materiaalien varastoinnin, voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.
Silo voidaan käyttää yhdessä pneumatiikan kuljetinjärjestelmän/ilmajakaantumisvälineiden kanssa.
Se voidaan varustaa valinnaisesti materiaalitason antureilla, pneumatisella silta-murtajalla, huoltoluukulla, tikaspuomilla ja huoltoparvekkeella.
Silo voidaan myös jäähdyttää kylmän ilman avulla tai pitää lämpimänä sähköisen lämmitysjärjestelmän ansiosta.
MAITOJAUHE, jota kutsutaan myös kuivaksi maidoksi, valmistetaan nestemäisestä maidosta, jonka vesipitoisuus haihdutetaan, kunnes jäljelle jää vain kuiva sisältö.
Yksi tärkeimmistä syistä maidon jauhamiseen on se, että se pidentää maidon säilyvyyttä huomattavasti. Nestemäinen maito vanhenee hyvin nopeasti, kun taas maitojauhetta voidaan käyttää pitkään.
Maito-jauheella on useita käyttötarkoituksia:
Ensinnäkin se on suosittu valinta vauvanruoassa.
Tässä tapauksessa se valmistetaan siten, että se sisältää kaikki olennaiset aineet, joita vauva tarvitsee.
Toiseksi, sitä käytetään suklaan ja muiden makeisten valmistamiseen.
Kolmanneksi, sitä käytetään myös monissa leivonnaisissa, joissa sitä käytetään nestemäisen maidon vaihtoehtona halutun koostumuksen saavuttamiseksi.
Maito-jauheella on korkea ravintoarvo ja kaloripitoisuus, se sisältää 21 välttämätöntä aminohappoa, joita ihmisen keho tarvitsee. Näiden lisäksi se sisältää useita välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja.
PIIRAKAT voivat olla sekä makeita että suolaisia.
Ne valmistetaan taikinasta, joka kypsennyksen aikana muuttuu kuoreksi, ja sisällä on erilaisia täytteitä.
Makeat piirakat voivat sisältää kaikenlaisia hedelmiä ja pähkinöitä. Suosittu esimerkki on omenapiirakka.
Toisaalta suolaiset piirakat voivat sisältää lihaa, perunoita tai munia.
Piirakoita on kolmea tyyppiä:
- Piirakat, joiden kuori on sekä alhaalla että ylhäällä, täysin sulkien ainekset,
- Piirakat, joissa kuori on pohjalla ja täyte päällä.
- Lopuksi, piirakat, joiden täyte on alhaalla ja kuoren peitossa.
Piirakoita on kaiken kokoisia.
Jotkut ovat niin pieniä, että ne ovat tuskin haukun kokoisia, ja toiset niin suuria, että piirakka voidaan helposti jakaa usean ihmisen kesken.
Piirakat tekevät loistavan täyttävän aterian suhteellisen yksinkertaisella valmistusprosessilla.
Piirakat ovat suosittu valinta sekä suolaisena pääruokana että makeana jälkiruokana.
{"PASTEURIZER-WARMER-COOLER":"PASTEURISOINTI-LÄMMITYS-JÄÄHDYTYS:\n\nTämä järjestelmä soveltuu paitsi viinien, mehujen ja energiajuomien sterilointiin ja jäähdyttämiseen, myös hiilihapotettujen juomien hellävaraiseen lämmittämiseen.\nKone on valmistettu optimaalisella suunnittelulla, joka perustuu tuotantokapasiteetteihin, sterilointilämpötiloihin, sterilointiaikoihin, annostelulämpötiloihin ja jäähdytysaikoihin.\n\nSTEAM STERILIZER / RETORT / AUTOCLAVE:\n\nTämä järjestelmä soveltuu kaikenlaisiin lämpöä kestäviin astioihin, kuten PP-pusseihin, PP-pulloihin, HDPE-pulloihin, lasiastioihin, lasipulloihin, tinapurkkeihin, muovikannuihin, alumiiniin, joustaviin laatikoihin, autoklaavipusseihin, injektiopulloihin, ampulleihin.\nSovellukset:\nElintarvikkeet, juomat, kemikaalit jne...\n\nKANNEN STERILISOINTI:\n\nKun kannet kulkevat muotoiltua kanneluukkua alas, ne toimitetaan pyörivään levyyn, sitten ne siirretään radan varrella, kannen aukko käännetään ylöspäin ja ruiskutetaan sterilisoitua vettä pesua varten.\nKoneen mitat on suunniteltu asiakkaan pesuaikavaatimusten mukaan."}
{"Ultra Ejector -suunnittelu korvasi energiaa kuluttavan tyhjöpumpun.":"","PATENTTI NRO.":"M568602","Se sopii erilaisten vihannesten, hedelmien ja merenelävien paistamiseen.":"","Raaka-aineiden kuormitusastian tilavuus: 56L - 1000L.":"","Matala lämpötila paistoprosessi pitää öljyn terveellisenä ja tuotteet tuoreina. Ei helppo pilaantua.":"","(Vaihtoehto: SUS316 elintarvikekontaktipinnoille)":"","Teho: 220V~415V (riippuu pyynnöstä)":"","Olemme Taiwanin suurin tyhjöpannujen valmistaja.":"","PLC-ohjain, jossa on parametrimuisti tuotetyypin mukaan.":"","Ultra-ejektorin suunnittelu mahdollistaa paistimen ylläpitää ultra-korkean tyhjötilan.":"","SUS304-materiaali estää teräksen ruostumisen saastuttamasta ruokaa ja työympäristöä.":""}
Esiliinakuljetin on laajasti käytössä teollisuudessa, koska se toimii tasaisesti ja on helposti puhdistettavissa sekä siirrettävissä.
Kuljetin on suojattu molemmilta puolilta, mikä varmistaa, ettei materiaalia altistu.
Koneen kokonaiskoot ja kulmat ovat säädettävissä asiakkaiden toivomusten mukaan.
Lohko- tai jauhemuodossa olevat materiaalit, kuten ruoka tai kemikaalit, sopivat parhaiten tähän tyyppiseen kuljettimeen.
Runkoon kiinnitetyt pyörät tarjoavat kätevän liikkuvuuden.