Tuotteet hakusanalla hedelmäpuuverkot (20)

Ratkaisu hedelmien ja vihannesten ennenaikaista kypsymistä vastaan

Ratkaisu hedelmien ja vihannesten ennenaikaista kypsymistä vastaan

Natural C: Tehokas luonnollinen imuri elintarvikkeiden säilyttämiseen - Natural'C on luonnollinen etyleenin imuri, joka on kasvihormoni ja vastuussa hedelmien, vihannesten ja kukkien kypsymisprosessista. Se on myös saatavilla yksinkertaisena SUODATTIMENA, joka automaattisesti vangitsee tuotteista vapautuvan etyleenin ja estää näin kypsymisen, mikä pidentää säilyvyyttä. Puutarhaviljely, hortikultura, vihannestuotanto Hedelmä-, kukka- ja vihannestukkukauppiaat Hedelmä-, kukka- ja vihanneskauppa Lyhyen ja pitkän aikavälin varastointialustat Lyhyen tai pitkän matkan kuljetus Käsittely pienissä ja suurissa kylmähuoneissa Imemällä etyleeniä, MCE99 voi täysin pysäyttää kypsymisprosessin, säilyttäen näin hedelmien, vihannesten ja kukkien tuoreuden ja laadun. Sen käyttö auttaa välttämään ylikypsymisestä johtuvia hävikkejä, samalla tarjoten kuluttajille tuoreempia ja laadukkaampia tuotteita.
kuivatut mansikat

kuivatut mansikat

kuivattuja mansikoita
Parvekeverkko

Parvekeverkko

Valmistettu HDPE:stä (korkean tiheyden polyeteeni). Sitä käytetään kruunujen ympärillä suojaamaan lapsia ja eläimiä onnettomuuksilta, sillä se estää niiden pääsyn kaiteiden välistä. Se suojaa myös lelujen heittämiseltä. Sitä käytetään myös muissa sovelluksissa, kuten rajojen merkitsemisessä pelloilla, mutta myös vihannespuutarhoissa aidan muodossa. Se on UV-suojattu, jotta se ei vaurioidu auringonvalosta. Mitat: Solukoko 15x15mm Pituus: 50m Korkeus: 1m, 1.20m Värit: Valkoinen, Vihreä, Harmaa, Musta, Sykomori, Ruskea, Sininen
Kent Mango

Kent Mango

Mangokent on yksi asiakkaidemme suosikkifruiteista, sen raikkaus, kiinteys ja mehukas maku tekevät siitä poikkeuksellisen hedelmän. Pakkaus meritse: 4 kg:n laatikot Pakkaus lentoteitse: 6 kg:n laatikot Pakkaus: Paperissa tai sukkahousussa tarralla Koko: 9-12
Ruokaturvallinen

Ruokaturvallinen

Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
MUTTA: REISI

MUTTA: REISI

Lajike: REISI Kypsymisaika: Heinäkuun 4. viikko
Verkot

Verkot

Turvallisuuden vuoksi kentän ympärille voidaan asentaa verkko osittain tai kokonaan. Tämä verkko on jääkiekkoon sopiva ja sen silmäkoko on 35 mm. Näin ollen mikään kiekko ei voi päästä läpi.
Päärynäsuodatin

Päärynäsuodatin

1000 - 4000 kg/h 6 - 32 ohjelmoitavaa lähtöä 1 tai 2 linjaa Ohjattu automaatilla tai tietokoneella Tehokkain ja kattavin automaattinen hedelmien syöttölaite siirtoastiat, itselukittuvat halkaisijan / painon / värin mittausjärjestelmä automaatilla tai tietokoneohjauksella, näyttö, näppäimistö, hiiri hedelmien poistoharja, jos tuote on vähän liikkuva (päärynä) tai erittäin herkkä jopa 32 ohjelmoitavaa lähtöä Monipuolisuus Seranne lajittele erilaisia hedelmiä: omenat, päärynät, persikat, tomaatit, kiivit, aprikoosit, .... Nopeus Paino: 12 astiaa / sekunti Nopeus Halkaisija: 7 astiaa / sekunti
Cetin Tuoreita Hedelmiä

Cetin Tuoreita Hedelmiä

Cetin Fresh Fruitina olemme työskennelleet tuoreiden hedelmien tuotannon ja pakkaamisen parissa vuodesta 2010, ja olemme yritys, joka on saavuttanut laatu- ja tuotantostandardit kotimaisilla ja kansainvälisillä myynneillämme. 200 m²:n suljetun pakkausalueen ja 30 hehtaarin kiwiviljelmän avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monenlaisia tuotteita kääntymällä eri hedelmäryhmien puoleen tällä tiellä, jonka aloitimme myymällä omaa tuotantoamme. Elintarviketeollisuudessa, jota pidämme tulevaisuuden taloutena, olemme asettaneet visioksemme laadukkaan tuotannon ja asiakastyytyväisyyden.
Sadonkorjuuolosuhteet

Sadonkorjuuolosuhteet

Voisi luulla, että viikuna kerätään kesällä! Mutta se riippuu lajista... Ja lajeja on paljon! Maapallolla on yli 240 viikunalajiketta. Villiviikuna, opuntia stricta, kerätään kypsänä myöhään syksyllä, alkutalvesta.
Kenkäperunat

Kenkäperunat

Kokeile ohuiksi leikattuja ranskalaisia perunoita, kuivia ja rapeita, täynnä aitojen ranskalaisten perunoiden intensiivistä makua.
pakastetut kokonaiset mansikat

pakastetut kokonaiset mansikat

Arvosana
Vihreät Pavut

Vihreät Pavut

AMS European etsii makujen huippua. Yritys on erikoistunut hedelmien ja vihannesten tuontiin ja kaupallistamiseen ympäri maailmaa. AMS European -yritys perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomiseen pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina. Erinomaisuus on edelleen ja aina tiimimme päähuolenaihe, joka on omistautunut asiakaspalvelulle. Tervetuloa makujen maailmaan!
aprikoosi

aprikoosi

Tuoreita aprikooseja viedään Turkista.
Paksu Banaani

Paksu Banaani

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Pirskahteleva Sitruuna
Kalankasvatusverkko

Kalankasvatusverkko

Valmistettu HDPE:stä (korkean tiheyden polyeteeni). Sitä käytetään akvakulttuurissa kalojen estämiseen. Siinä on UV-suoja, jotta se ei vaurioidu auringonvalosta. Pituus: 50m Korkeus: 1,20m Värit: Musta
Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.