Natural C: Tehokas luonnollinen imuri elintarvikkeiden säilyttämiseen - Natural'C on luonnollinen etyleenin imuri, joka on kasvihormoni ja vastuussa hedelmien, vihannesten ja kukkien kypsymisprosessista.
Se on myös saatavilla yksinkertaisena SUODATTIMENA, joka automaattisesti vangitsee tuotteista vapautuvan etyleenin ja estää näin kypsymisen, mikä pidentää säilyvyyttä.
Puutarhaviljely, hortikultura, vihannestuotanto
Hedelmä-, kukka- ja vihannestukkukauppiaat
Hedelmä-, kukka- ja vihanneskauppa
Lyhyen ja pitkän aikavälin varastointialustat
Lyhyen tai pitkän matkan kuljetus
Käsittely pienissä ja suurissa kylmähuoneissa
Imemällä etyleeniä, MCE99 voi täysin pysäyttää kypsymisprosessin, säilyttäen näin hedelmien, vihannesten ja kukkien tuoreuden ja laadun.
Sen käyttö auttaa välttämään ylikypsymisestä johtuvia hävikkejä, samalla tarjoten kuluttajille tuoreempia ja laadukkaampia tuotteita.
Valmistettu HDPE:stä (korkean tiheyden polyeteeni). Sitä käytetään kruunujen ympärillä suojaamaan lapsia ja eläimiä onnettomuuksilta, sillä se estää niiden pääsyn kaiteiden välistä. Se suojaa myös lelujen heittämiseltä.
Sitä käytetään myös muissa sovelluksissa, kuten rajojen merkitsemisessä pelloilla, mutta myös vihannespuutarhoissa aidan muodossa. Se on UV-suojattu, jotta se ei vaurioidu auringonvalosta.
Mitat:
Solukoko 15x15mm
Pituus: 50m
Korkeus: 1m, 1.20m
Värit: Valkoinen, Vihreä, Harmaa, Musta, Sykomori, Ruskea, Sininen
Mangokent on yksi asiakkaidemme suosikkifruiteista, sen raikkaus, kiinteys ja mehukas maku tekevät siitä poikkeuksellisen hedelmän.
Pakkaus meritse: 4 kg:n laatikot
Pakkaus lentoteitse: 6 kg:n laatikot
Pakkaus: Paperissa tai sukkahousussa tarralla
Koko: 9-12
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Turvallisuuden vuoksi kentän ympärille voidaan asentaa verkko osittain tai kokonaan. Tämä verkko on jääkiekkoon sopiva ja sen silmäkoko on 35 mm. Näin ollen mikään kiekko ei voi päästä läpi.
Cetin Fresh Fruitina olemme työskennelleet tuoreiden hedelmien tuotannon ja pakkaamisen parissa vuodesta 2010, ja olemme yritys, joka on saavuttanut laatu- ja tuotantostandardit kotimaisilla ja kansainvälisillä myynneillämme.
200 m²:n suljetun pakkausalueen ja 30 hehtaarin kiwiviljelmän avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monenlaisia tuotteita kääntymällä eri hedelmäryhmien puoleen tällä tiellä, jonka aloitimme myymällä omaa tuotantoamme.
Elintarviketeollisuudessa, jota pidämme tulevaisuuden taloutena, olemme asettaneet visioksemme laadukkaan tuotannon ja asiakastyytyväisyyden.
Voisi luulla, että viikuna kerätään kesällä! Mutta se riippuu lajista... Ja lajeja on paljon! Maapallolla on yli 240 viikunalajiketta. Villiviikuna, opuntia stricta, kerätään kypsänä myöhään syksyllä, alkutalvesta.
AMS European etsii makujen huippua. Yritys on erikoistunut hedelmien ja vihannesten tuontiin ja kaupallistamiseen ympäri maailmaa.
AMS European -yritys perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomiseen pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina.
Erinomaisuus on edelleen ja aina tiimimme päähuolenaihe, joka on omistautunut asiakaspalvelulle.
Tervetuloa makujen maailmaan!
Valmistettu HDPE:stä (korkean tiheyden polyeteeni).
Sitä käytetään akvakulttuurissa kalojen estämiseen. Siinä on UV-suoja, jotta se ei vaurioidu auringonvalosta.
Pituus: 50m
Korkeus: 1,20m
Värit: Musta
Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.