Polidekstroosi - Polidekstroosi on vähäkalorinen, matalan glykeemisen indeksin erikoissokeri
Polidekstroosi on kaloreiltaan vähäinen, matalan glykeemisen indeksin erityishiilihydraatti, jolla on prebioottisia ominaisuuksia, ja se on hyväksytty kuituna.
Se on erittäin hyvin siedetty ja edistää tervettä ruoansulatusta. Polidekstroosia sisältävien tuotteiden ei tarvitse sisältää varoituksia laksatiivisista vaikutuksista.
Polidekstroosilla on vain 2 Kcal/g, mikä tarkoittaa, että sen energiasisältö on 50 % alhaisempi kuin sokerilla. Sen avulla voidaan kehittää sokeria vähentäviä tai sokerittomia tuotteita.
Tämä erityinen hiilihydraatti soveltuu erinomaisesti leivonnaisten, suklaan, viljojen tai juomien valmistukseen.
Avainedut:
• Optimoidut ravintoprofiilit
• Edistää tervettä ruoansulatusta ilman sivuvaikutuksia
• Kaloreiltaan vähäinen (sopii painonhallintaan)
• Matala glykeeminen reaktio (5-7)
Käyttöalueet:
• Elintarviketeollisuus
• Suklaat
• Jäätelö- ja patukkatuotanto
• Lääketeollisuus
• Juomat
• Makeiset
• Maitotuotteet
Kuva: © 1989studio/ Shutterstock
Alkuperämaa: USA
GMO-vapaa: Kyllä
Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä
Koshere & Halal: Kyllä
BRC-sertifioitu: Kyllä