Sultanin rusinat ekologisista viljelyistä ovat mehukkaita ja makeita. Erittäin makeita, ne sisältävät vain luonnollisia sokereita. Osastoilla, eli kuivatuilla viinirypäleillä, on lukuisia parantavia ominaisuuksia ja ravintoarvoja, joiden ansiosta ne ovat yksi terveellisimmistä välipaloista. Rusinat parantavat sydän- ja verisuonijärjestelmän toimintaa, vähentävät kolesterolia ja ehkäisevät osteoporoosia. Rusinat sisältävät myös jodia - mineraalia, joka vaikuttaa positiivisesti kilpirauhasen toimintaan. Lisäksi kuivattujen hedelmien ja pähkinöiden joukossa ne erottuvat boorin sisällöllään - elementillä, joka tukee harmaiden solujen toimintaa ja parantaa keskittymiskykyä. Ne - kuten viinirypäleet - sisältävät resveratrolia, eli antioksidanttia, joka suojaa soluja vaurioilta. Sultanin rusinat ovat erinomainen kuitulähde, ja ne ovat rikkaita C- ja E-vitamiineista sekä sinkistä, kaliumista ja raudasta. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> 99,5 % bio Sultanin rusinoita, 0.
Ashwagandha tai punainen ginseng saadaan Withania somnifera -kasvista. Se on Intian alkuperäinen kasvi, joka tunnetaan antioksidanttisten aktiivisten aineiden runsaudestaan ja regeneratiivisista ominaisuuksistaan. Sitä on käytetty yli 5 000 vuotta perinteisessä lääketieteessä, erityisesti sen korkean withanolidi-pitoisuuden vuoksi, joka on luonnollisesti esiintyvien steroidien ryhmä. Ashwagandha on luonnontuote, joka on peräisin luomuviljelystä.
INCI: WITHANIA SOMNÍFERA ROOT POWDER
CAS: 90147-43-6
EINECS: 290-434-9
Happokaseiini valmistetaan pastöroidusta ja rasvattomasta maidosta, joka on koaguloitu suolahapolla. Koagulaation jälkeen saatu juustomassa erotellaan ja huuhdellaan heraproteiineista lopputuotteen puhdistamiseksi. Tämän jälkeen se tiivistetään, jauhetaan ja kuivataan.
Lopputuote on hienojakoinen, irtonainen jauhe, jolla on vaalea väri, neutraali haju ja maku.
Foodcom SA toimittaa luonnollista ja tuoretta happokaseiinia, jonka rakeet vaihtelevat 30:stä 90:een.
Ehdotettu Amaranto on sertifioitu luomuksi: se on epätavallinen viljakasvi, jota kutsutaan myös "valeviljaksi", koska teknisesti ottaen nämä siemenet eivät ole oikeita viljoja, vaan amarintokasvin kukassa olevia siemeniä. Se koostuu pienistä ja pyöreistä siemenistä, ja sen väri on vaalean beige-kermanvärinen. Nykyään se on erittäin arvostettu erityisesti keliakiaa sairastavien keskuudessa, koska se on luonnostaan gluteeniton, mutta myös niiden keskuudessa, jotka noudattavat kasvissyöjä- ja vegaaniruokavalioita, koska se on tärkeä lähde kasviproteiineille. Se koostuu pääasiassa kuidusta ja sisältää myös mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, fosforia ja magnesiumia, sekä C-vitamiinia, A-vitamiinia ja B-ryhmän vitamiineja, ja sillä on korkea proteiinipitoisuus. Keski-Amerikassa tällä ruoalla on pitkä perinne, ja sitä käytetään erityisesti makeisten ja välipalojen valmistamiseen tai kuten maissista, amarintopopcornin valmistamiseen tai jopa puhaltamiseen.