Tuotteet hakusanalla hiilihydraattinen lääke (3)

Luomu Ashwagandha

Luomu Ashwagandha

Ashwagandha tai punainen ginseng saadaan Withania somnifera -kasvista. Se on Intian alkuperäinen kasvi, joka tunnetaan antioksidanttisten aktiivisten aineiden runsaudestaan ja regeneratiivisista ominaisuuksistaan. Sitä on käytetty yli 5 000 vuotta perinteisessä lääketieteessä, erityisesti sen korkean withanolidi-pitoisuuden vuoksi, joka on luonnollisesti esiintyvien steroidien ryhmä. Ashwagandha on luonnontuote, joka on peräisin luomuviljelystä. INCI: WITHANIA SOMNÍFERA ROOT POWDER CAS: 90147-43-6 EINECS: 290-434-9
Hapan Kaseiini

Hapan Kaseiini

Happokaseiini valmistetaan pastöroidusta ja rasvattomasta maidosta, joka on koaguloitu suolahapolla. Koagulaation jälkeen saatu juustomassa erotellaan ja huuhdellaan heraproteiineista lopputuotteen puhdistamiseksi. Tämän jälkeen se tiivistetään, jauhetaan ja kuivataan. Lopputuote on hienojakoinen, irtonainen jauhe, jolla on vaalea väri, neutraali haju ja maku. Foodcom SA toimittaa luonnollista ja tuoretta happokaseiinia, jonka rakeet vaihtelevat 30:stä 90:een.
LUONNONMUKAINEN AMARANTTI 5 Kg

LUONNONMUKAINEN AMARANTTI 5 Kg

Ehdotettu Amaranto on sertifioitu luomuksi: se on epätavallinen viljakasvi, jota kutsutaan myös "valeviljaksi", koska teknisesti ottaen nämä siemenet eivät ole oikeita viljoja, vaan amarintokasvin kukassa olevia siemeniä. Se koostuu pienistä ja pyöreistä siemenistä, ja sen väri on vaalean beige-kermanvärinen. Nykyään se on erittäin arvostettu erityisesti keliakiaa sairastavien keskuudessa, koska se on luonnostaan gluteeniton, mutta myös niiden keskuudessa, jotka noudattavat kasvissyöjä- ja vegaaniruokavalioita, koska se on tärkeä lähde kasviproteiineille. Se koostuu pääasiassa kuidusta ja sisältää myös mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, fosforia ja magnesiumia, sekä C-vitamiinia, A-vitamiinia ja B-ryhmän vitamiineja, ja sillä on korkea proteiinipitoisuus. Keski-Amerikassa tällä ruoalla on pitkä perinne, ja sitä käytetään erityisesti makeisten ja välipalojen valmistamiseen tai kuten maissista, amarintopopcornin valmistamiseen tai jopa puhaltamiseen.