Tattaririisi valmistuu kuorituista tavallisen tattarin siemenistä. Paahdetuilla tattaririisin jyvillä on tyypillinen tummanruskea sävy, joka on seurausta lämpökäsittelystä. Paahdettu tattaririisi on vähemmän arvokasta kuin paahdamaton, mutta sen maku on voimakkaampi.
Tattaririisi on arvokas ravintoaineiden ja ravintoaineiden lähde. Erityisen tärkeitä ovat proteiinit, polyfenolit, polysakkaridit ja mineraalit.
Tattari sisältää runsaasti mineraaleja, kuten kaliumia, magnesiumia, rautaa ja vitamiineja.
Se voi olla itsenäinen ruokalaji, lisä lihoille tai vihanneksille, tai se voi olla perusta lounaalle tai illalliselle.
Paahdettu tattaririisi ja paahdettu tattaririisi tarkoittavat samaa. Molemmat riisit käyvät läpi lämpökäsittelyn.
Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on rikas ravintoaineista, kuten vitamiineista: C, E, K ja B-ryhmästä, sekä mineraaleista: sinkki, fosfori, magnesium, natrium, kalium, kalsium ja rauta. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa.<strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695kJ/655k
Herne on palkokasvi. Herne on hyvä proteiinin lähde, se tarjoaa myös hiilihydraatteja sekä kuitua, joka parantaa ruoansulatusta. Lisäksi herneellä on emäksistä vaikutusta. Se on perusainesosa sotilaallisessa hernekeitossa, mutta se sopii erinomaisesti erilaisiin levitteisiin, keittoihin tai salaatteihin.
Hirssiä pidetään yhtenä maailman terveellisimmistä ruoista. Sitä on viljelty satojen vuosien ajan, ja se saadaan kuorituista hirssinsiemenistä. Se erottuu korkeimmalla B-vitamiinien (B1, B2, B6) sekä raudan ja kuparin sisällöllään.
Hirssiellä on myös parantavia ominaisuuksia, se on helposti sulavaa eikä aiheuta allergioita, koska se ei sisällä gluteenia, joten sitä voivat nauttia keliakiaa sairastavat. Se omaa antiviraalisia ominaisuuksia ja vähentää limakalvojen tulehdusta. Se sisältää piidioksidia, joka vaikuttaa myönteisesti ihon, hiusten ja kynsien kuntoon.
Hirssi jauho koostuu jauhetuista hirssinsiemenistä - yksi vanhimmista viljoista, jolla on monia terveellisiä etuja. Proso on gluteeniton ja emäksinen vilja, joka palauttaa kehon luonnollisen happo-emästasapainon, puhdistaa sitä, taistelee vapaita radikaaleja ja sieniä vastaan. Jauho on helposti sulavaa, ei allergisoivaa, sillä on kevyt pähkinäinen jälkimaku ja se on edullisempaa kuin muut "Super Foods" -ryhmän tuotteet. Se on kuitujen, magnesiumin, tyydyttymättömien rasvahappojen, sinkin, raudan ja B-vitamiinien lähde. Hirssi jauho on todellinen hyödyllisten aineiden injektio ja tehokas detox keholle. Hirssijauho on myös runsas kuidun lähde, joka tunnetaan nykyään yleisesti tuotteen kantajana, koska se säätelee ruoansulatusjärjestelmää ja vaikuttaa positiivisesti verensokeritason stabilointiin. Kaikki tämä johtaa kylläisyyden tunteeseen ja vähentää himoa %*RWS - viitearvo Ruoka <strong> Käyttö </strong> Hirssi jauho voidaan käyttää...
Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Rusinat ovat olleet tunnettuja ja käytössä maailman keittiöissä vuosisatojen ajan. Kuivatut viinirypäleet eivät ole vain maukkaita, vaan myös terveellisiä. Sultanirusinat erottuvat muista rusinatyypeistä poikkeuksellisen makean makunsa ansiosta, joka on vapaa muille lajikkeille tyypillisestä hapokkuudesta. Auringonvalon avulla kypsyvissä viinirypäleissä luonnollinen sokeri, fruktoosi, saostuu, minkä ansiosta rusinat ilahduttavat meitä makeudellaan ja ainutlaatuisella maullaan. Rusinat sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, jotka vaikuttavat myönteisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään. Ne ovat myös arvokas vitamiinien lähde: A-, C-, E-vitamiinit sekä B-vitamiinit, samoin kuin mikro- ja makroelementit: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja magnesium. Rusinat sisältävät arvokkaita ravintokuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Ne sisältävät rautaa, kuparia ja vitamiineja, jotka ovat tarpeen punasolujen tuotannossa ja hapen siirrossa kehossa.