Anhydrous Milk Fat (AMF) voidaan valmistaa voista tai 35%-45% kermasta, riippuen vuodenaikasta. Tuotantoprosessi koostuu lähes kaiken veden ja ei-rasvaisten kiinteiden aineiden poistamisesta sentrifugien avulla. Tämän ansiosta tuote on helpompi säilyttää ja varastoida, koska se sisältää vähemmän vettä.
CARBO Gastronatural on korkealaatuinen luonnollinen ravintolisä Vcaps-kapseleissa (kasvis) ihmisille, jotka kärsivät usein turvotuksesta, täyteyden tunteesta aterioiden jälkeen tai röyhtäilystä. Yksilöllinen koostumus yrttiuutteista tukee ruoansulatusjärjestelmän ja suoliston oikeaa toimintaa. Artisokan uute stimuloi ruoansulatusnesteiden tuotantoa sekä maksan ja sappiteiden toimintaa. Tillin uute vähentää turvotusta, kun taas fenkoliuute tukee ruoansulatusmukavuutta ja auttaa pääsemään eroon täyteyden tunteesta. Melissa vaikuttaa myönteisesti ruoansulatusjärjestelmän ja suoliston terveyteen, ja se myös vähentää röyhtäilyä sekä hermostuneisuutta vatsassa ja suolistossa. Maitohorsman uute tukee sappeen tuotantoa ja maksan solujen ja kudosten uudistumista. Se myös säätelee ruoansulatusta.
Soijaproteiinikonsentraatti (SPC) on puhdistettu tuote, joka saadaan kuorituista ja rasvattomista soijajauhoista erottamalla hiilihydraatit (liukoiset sokerit) käyttäen EU:n uusinta huipputeknologiaa.
Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi.
Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista.
Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.