Limoncello keltainen
Limoncellomme valmistetaan luomusitruunan kuoren liottamisella alkoholissa. Kaikki kuorinta tapahtuu käsin, jotta reseptin aitous säilyy. Italialaisena juomana limoncelloa tarjoillaan perinteisesti digestifinä (nautitaan hyvin kylmänä tai murskatulla jäällä). Sitä voidaan myös käyttää cocktailien pohjana, sitruunasorbetin päällä tai kuuluisan napolilaisen baban kanssa. Erittäin arvostettu myös suolaisten tai makeiden ruoanlaittojen valmistuksessa.
Limoncello vihreä
Aito keltainen limoncello on saanut vihreän variantin, mutta resepti pysyy muuttumattomana; käytämme aikaisempia luomusitruunoita kuin keltaisia sitruunoita. Sitä nautitaan samalla tavalla kuin keltaista limoncelloa. Maku on pehmeämpi, mikä tekee maistelusta hienostuneempaa. Nautitaan hyvin kylmänä.
Olemme perheomisteinen viinitila, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1890, ja toimimme viidellä viinitilalla Pohjois-Espanjassa, mukaan lukien tunnetut alueet kuten DOCa Rioja ja DO Navarra. Tässä on joitakin erityispiirteitämme:
• Top 10 viinitila Espanjassa
• Perheomisteinen vuodesta 1890
• Vanhin DOCa Rioja -viinitila Harossa, toiminut vuodesta 1801 (arvosteltu #1:ksi TripAdvisorissa viiniturismin osalta)
• Vanhin DO Navarra -viinitila Campanasissa, perustettu 1864
• 1.523 hehtaaria viinitarhoja, joita hoidetaan huolellisesti viinitarhasta pullotukseen
• Sertifikaatit: BRC Grade A, IFS Grade A, SMETA, Wineries for Climate Protection
• Yli 650 palkintoa johtavilta viinikirjoittajilta, arvioita 90-98 pistettä
Luonnollinen viini alkuperäisestä rypälelajikkeesta ja omaperäisestä valmistusmenetelmästä. Kuka sanoo paremmin?
Yksinkertaisesti Braucol, se on tuoretta vadelmaa ja kaunis mausteinen rakenne: kurkuma, kumina ja pieni määrä tonkapapua.
Tuottaja:DOMAINE D'ESCAUSSES
Alue:GAILLAC
Sijainti:LÄNTEINEN RANSKA
Väri:Punainen
Rypälelajikkeet:Braucol
Viljelytapa:Luomuviljelyyn siirtyminen
Luonne:kevyt / hedelmäinen
Tilavuus:75cl
Rikkipitoisuus:erittäin vähän tai ei lainkaan rikkipitoista
Vuosikerta:2019
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Patentoitu pysäytin on innovaatio, joka on tarkoitettu mullistamaan alan markkinat. Se on ainoa pysäytin, joka toimii riippumatta oven iskunpysäyttimen, pystytuen tai kaksoisoven kanssa, ja siinä on millimetrin tarkkuudella säädettävä mekanismi, joka vaihtelee 0:sta 124 mm:iin erityisten jatkeiden avulla.
Rakennusmateriaalit on testattu laajasti erikoistuneissa laboratorioissa, samoin kuin toimintamekanismi. Tiukkojen testien ansiosta voimme tarjota teille kestävän ja luotettavan tuotteen.
Tuote, jonka on valmistanut Tecnometalsystem.
Matkalaukkutarrat
Duro-matkalaukkutarra on saman muotoinen kuin Duroplus, mutta ilman PE-taskua takana. Tämä mahdollistaa molempien puolien täydellisen painamisen toiveidesi mukaan.
Tuotenumero: Duro
Saadun lähes puhtaasta Bovale Sardo -rypäleestä (paikallisesti tunnettu nimellä Muristellu), alkuperäinen lajike, joka on uskollisesti esitetty tässä viinissä.
Hidas käymisprosessi pienissä teräksisissä astioissa ja pitkä kypsytys pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen viini on kypsynyt makuullaan makuullaan pullossa yli vuoden.
Syvän rubiininpunainen väri, jossa on violetteja vivahteita, avautuu nenässä mahtavasti kivihiilen, grafiitin ja pienten mustien marjojen aromeilla.
Maku paljastaa lämpöään, jota seuraa pehmeiden ja ympäröivien tanniinien verkko, paljastaen mustan kaakaon vivahteita.
Suodattamaton viini, mahdolliset sedimentit eivät heikennä laatua, vaan korostavat tyypillisyyttä ja todistavat viinintuotantomenetelmämme eheyden ja luonnollisuuden. Erinomainen seurana runsaille ja rakenteellisille ruoille, kuten riistalle, punaiselle lihalle ja kypsytetyille juustoille.