Tuotteet hakusanalla itse nouseva jauho (45)

Jauhon tuonti ja vienti

Jauhon tuonti ja vienti

Jauhon tuonti-vienti
Monikäyttöinen vehnäjauho

Monikäyttöinen vehnäjauho

Koko vehnäjauhon erittely: Kosteus..............................11-11.5 % Kokonais tuhka....................1.3-1.5 % Max Veden imeytyminen..............70 % ja yli Gluteeni...............................9-10 % Raakakuitu..........................2.3-2.5 % Alkoholi happamuus..............0.08 % max Happo liukenematon tuhka......0.08-0.1 % max Proteiini...............................11-12 % Hiilihydraatit......................73.0 g Rasvat..................................1.70 g Kuidut...................................11.0 g Mineraalit..............................1.80 g
Monikäyttöinen jauho

Monikäyttöinen jauho

Jauho kaikille tarkoituksille
Maissirehujauho

Maissirehujauho

Rehujauho, joka on maissin jalostuksen sivutuote, on olennainen ainesosa eläinten ravitsemuksessa. Sen tärkkelyspitoisuuden vuoksi se täydentää erinomaisesti erilaisia eläinruokareseptejä.
Ruisvehnäleipäjauho RL90

Ruisvehnäleipäjauho RL90

Ruisvehnäleipäjauho RL90 Pussi: 25 kg Big Bag: 700 kg / 1000 kg Incoterms: FCA, DAP
Croissant-jauho

Croissant-jauho

W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista. Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.
Luonnollinen Maissitärkkelys

Luonnollinen Maissitärkkelys

Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa. Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa. Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena. Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa. Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Hamppujauho

Hamppujauho

Hampunsiemenjauhomme sisältää keskimäärin 50 % proteiinia. Hampun proteiini on ravinnerikas superruoka, jota käytetään usein ravintolisänä proteiininsaannin lisäämiseksi. Se valmistetaan hampun siemenistä, jotka sisältävät kaikki elimistölle tarvittavat välttämättömät aminohapot. Pakkaus: 100g - 1kg
Vähärasvainen maitojauhe

Vähärasvainen maitojauhe

Meidän vähärasvainen maitojauhe on korkealaatuinen tuote, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Siinä on alhainen rasvapitoisuus, mutta se tarjoaa silti rikkaan maun, jota voidaan käyttää monissa sovelluksissa. Vähärasvainen maitojauhe on saatavilla eri pakkauskokoina ja se sopii erinomaisesti maitokäyttöisten juomien ja muiden reseptien valmistamiseen. Me takaamme nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun varmistaaksemme, että saat parhaat tuotteet tarpeisiisi. Valitse meidän vähärasvainen maitojauhe terveelliseksi ja ravitsevaksi lisäykseksi ruokavalioosi.
Leipomon Kreppipaperi

Leipomon Kreppipaperi

käytetään paistetun leivonnaisen ruokaöljyn imeytymiseen tai alusmateriaalina
Jauhettu Reh Chalk

Jauhettu Reh Chalk

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfori 0,22g/kg, Kosteus 0,2%
Vehnäjauho - Eri pakkaukset - 1 kg, 2 kg, 5 kg, 50 kg, 1000 kg

Vehnäjauho - Eri pakkaukset - 1 kg, 2 kg, 5 kg, 50 kg, 1000 kg

Vehnäjauho pakattuna 1 kg, 2 kg, 5 kg, 50 kg, 1000 kg suurpussissa. Toimitus Ukrainasta 5-14 työpäivää.
Monikäyttöinen vehnäjauho

Monikäyttöinen vehnäjauho

Yleisjauho
Hernejauho (luomu ja tavallinen)

Hernejauho (luomu ja tavallinen)

erittäin hieno jauho, makuaineet poistettu, gluteeniton, vegaaninen, tuotettu Saksassa Hernejauho, makuaineet poistettu Hernejauho valmistetaan keltaisista, kuorituista herneistä. Poistettu karvas, hieman makea maku, vaaleankeltainen luonnollinen väri sekä ravitsemukselliset edut antavat sovelluksille lisäarvoa. Alkuperämaat: Italia, Liettua, Baltia, Tšekki Sovellukset kaikille proteiinijauhoille: -Leivonnaiset -Maitovaihtoehdot -Lihavaihtoehdot -Kalavaihtoehdot -Astatuotteet -Pihvit -Valmiit tuotteet -Välipala- ja viljatuotteet -Kasvisleikkeleet ja levitteet -Extrusio -Patukat -Urheiluravitsemus -Clean Label emulgointiaine
Korkealaatuinen vehnäjauho, säkeissä

Korkealaatuinen vehnäjauho, säkeissä

Tarjoamme vehnäjauhoa parhaimmilta ukrainalaisilta viljelijöiltä. Tuotteet ovat valmiita vientiin ja täyttävät kaikki tekniset vaatimukset, mikä on vahvistettu laatu- ja vaatimustenmukaisuussertifikaateilla. Pakkaus: 50 kg säkki Valmistusmaa: Ukraina Koostumus (per 100 g) Kalorit, kcal: 342 Proteiinit, g: 9.2 Rasvat, g: 1.2 Hiilihydraatit, g: 74.9 Ensiluokkainen vehnäjauho on luonteenomaista pienimmälle hiukkaskoolle – enintään 40 mikronia – ja lähes täydelliselle kuidun ja jokaisen jyvän kuoren hiukkasten puuttumiselle. Tämä tekee jauhosta erittäin pehmeää ja ilmavaa, mutta ravitsemuksellisesta näkökulmasta tämä lajike on vähiten hyödyllinen. Se sisältää paljon kaloreita, joita kuitu ei millään tavoin kompensoi, mutta jotka ovat naapurina gluteenille. Kaikista kulinaarisista houkuttelevuudestaan huolimatta ensiluokkaisesta vehnäjauhosta valmistetut tuotteet ovat herkkuja, joilla on hyvin vähän hyötyä. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä johtajaamme.
Tukkumyynti - Vehnäjauho

Tukkumyynti - Vehnäjauho

Tukkumyynti Kaikkikäyttöinen Valkoinen Vehnäjauho
Toiminnalliset ja teksturoivat jauhot

Toiminnalliset ja teksturoivat jauhot

Toiminnalliset vehnäjauhot Toiminnalliset jauhojen valikoimat ovat peräisin ainutlaatuisesta ja innovatiivisesta prosessista: Farigel®-patentoitu hydroterminen käsittelyprosessi. Limagrain Ingredients on kehittänyt yli 30 vuoden ajan toiminnallisia jauhoja moniin käyttötarkoituksiin: leivontaan, leivonnaisiin, välipaloihin, ruoanlaittoon ja ravitsemukseen. Kokonaiset toiminnalliset jauhot Kokonaiset jauhot saadaan jauhamalla kokonainen vilja. Ne ovat suositeltavia terveydelle, koska ne ovat rikkaita kuitujen, mineraalien ja vitamiinien suhteen. Ne ovat yhä suositumpia Euroopassa, ja niitä käytetään leivonnassa, aamiaisviljoissa tai dieettituotteissa. Kuitenkin niillä on kolme merkittävää puutetta, jotka rajoittavat niiden käyttöä.
Luomu Kookosjauho

Luomu Kookosjauho

Kookosjauho on kylmäpuristetun kookosöljyn sivutuote. Kuivatut kookoskuidut puristetaan ensin ja jauhetaan sitten jauheeksi. Se on kookoskuitua ja sisältää noin 15 % rasvapitoisuudesta. Se on luonnollista ja makeuttamatonta, maistuu ja tuoksuu kevyesti kookokselta, mikä sekoittuu hyvin muiden ainesosien kanssa eikä ole liian voimakasta. Vaikka se kuivana näyttää kevyeltä ja ilmavalta ja sillä on hyvä rakenne, se tiivistyy keittämisen tai leipomisen aikana suhteellisen tiheäksi.
Tattari-jauho - Tattari-jauho eri jauhamisasteilla, höyrytetty tai ei höyrytetty

Tattari-jauho - Tattari-jauho eri jauhamisasteilla, höyrytetty tai ei höyrytetty

Tattarijauhon koostumus on rikas hyödyllisistä makro- ja mikroelementeistä. Tattarijauho sisältää myös paljon vitamiineja, kuten E, C, PP ja B-vitamiineja. Väri: Ruskea Pakkaus: Paperipussit
Rasvattomaksi puristettu auringonkukajauho - Auringonkukajauho on ihanteellinen kasvipohjaisen proteiinin lähde (42%).

Rasvattomaksi puristettu auringonkukajauho - Auringonkukajauho on ihanteellinen kasvipohjaisen proteiinin lähde (42%).

Auringonkukajauho on ihanteellinen kasvipohjainen proteiininlähde (42%). Tämä kaunis jauho sopii erityisesti vaaleisiin leivontaseoksiin.
Pellavansiemenjauho - Gluteeniton pellavansiemenjauho

Pellavansiemenjauho - Gluteeniton pellavansiemenjauho

Gluteeniton pellavansiemenjauho
Ruisjauho, vehnäjauho - Tarjous

Ruisjauho, vehnäjauho - Tarjous

Kotileivontaan, hienostuneiden kakkujen valmistamiseen konditorioissa sekä herkullisten jälkiruokien tekemiseen ravintoloissa tarvitaan hyvää jauhoa. Ruis-, vehnä-, ohra- ja hirssijauhot sopivat sekä makeiden että suolaisten ruokien valmistukseen. Siksi elintarviketukkumme valikoimasta löydät monia erilaisia jauhotuotteita, jotka ovat yksi tärkeimmistä keittiöaineksista.
Kikhernejauho

Kikhernejauho

Saatavilla tavallisena tai luomuna.
Vehnäjauho - Ruokakauppa

Vehnäjauho - Ruokakauppa

Vehnäjauho on elintarvike, joka valmistetaan jauhamalla vehnäjyviä. Siinä on miellyttävät makuominaisuudet ja korkea ravintoarvo. Yksi jauhon tärkeimmistä ominaisuuksista on gluteeni; mitä enemmän sitä on jauhossa, sitä paremmat leivontakäytännöt sillä on. Tällaisesta jauhosta valmistettu taikina on joustavampaa, helpompi vaivata ja siinä on huokoisuutta, jota arvostetaan erityisesti leivän ja leivonnaisten tuotannossa. Impulse Commodity Trading tekee yhteistyötä johtavien maataloustuottajien kanssa ja voi tarjota asiakkailleen korkealaatuista leipävehnäjauhoa eri laatuluokissa – korkeimmassa, ensimmäisessä, toisessa ja karkeassa täysjyväjauhoissa. Siksi yrityksemme voi tyydyttää kaikkia asiakkaiden tarpeita. Lisätietoja varten ota meihin yhteyttä verkkosivustolla ilmoitetulla puhelinnumerolla.
Vihreä Banaanimjauho - Hienojakoinen jauho vihreistä kypsymättömistä banaaneista

Vihreä Banaanimjauho - Hienojakoinen jauho vihreistä kypsymättömistä banaaneista

Vihreä banaanijauhomme valmistetaan kuorimalla, kuivaamalla ja jauhamalla vihreitä kypsymättömiä banaaneja. Se on neutraalin makuista, hajutonta ja valkoisen/kermaista väriä. Se on täydellinen käytettäväksi sitojana tai tärkkelyksenä tai yksinkertaisesti lisättäväksi mihin tahansa elintarviketeollisuuden ainesosaan. Banaanijauhomme on ainutlaatuista, koska se sisältää erittäin korkeita määriä resistenttiä tärkkelystä, joka on hyödyllistä suoliston hyville bakteereille ja sillä on monia terveyshyötyjä. Voimme lähettää mihin tahansa kohteeseen maailmassa ja meillä on kapasiteettia toimittaa jopa 10 metriikkatonnia joka kuukausi. Ota meihin yhteyttä lisätietoja tai tarjousta varten osoitteessa info@bananahealth.co.uk
Maitojauhe

Maitojauhe

Laktoosi, rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, makea herajauhe, maitoproteiini, kaseiini jne. Minimimäärä täysiä palloja Toimitus H1-palloilla mahdollista
Sienijauho - Jauhetut sienet

Sienijauho - Jauhetut sienet

Sienijauhot Valmistusprosessimme Aromas ja Boletos -sienijauhon osalta koostuu sienten jauhamisesta jauheeksi kuivauksen jälkeen, ilman tärkkelyksen tai muiden ainesosien lisäämistä. Ehdotuksia: sienijauhoamme voidaan lisätä minkä tahansa ruoan valmistukseen, kuten keittoihin, kastikkeisiin, leipään, pastaan, juustoon, kekseihin, jälkiruokiin ja muihin. Saatavilla: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Ravintosisältö per 100 g. Rasvat - 1,3 % Hiilihydraatit - 78% Kuidut - 14% Proteiinit - 15%
Seos 'Munankorvike'

Seos 'Munankorvike'

Seos korvasi täysin munien sakeuttamisominaisuuden leivonnassa. Seoksessa ei ole makuaineita, säilöntäaineita eikä muita haitallisia elintarvikelisäaineita. Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiin viljellyt" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakiayhdistysten liiton mukaan, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa. Paino: 300 g
Kermaton maitojauhe

Kermaton maitojauhe

Käytetty maitojauhe valmistetaan poistamalla veden sisältö pastöroidusta rasvattomasta maidosta suihku-kuivausprosessin avulla. Rasvattoman maitojauheen luokittelu perustuu valmistusprosessissa käytettyyn lämpökäsittelyyn, joka voidaan jakaa korkeaan, keskikorkeaan tai matalaan lämpötilaan. *lisää standardoituja tuotteita saatavilla.
soijajauho

soijajauho

Soijajauho on soijaöljyn puristamisen sivutuote. On olemassa useita prosesseja, jotka tuottavat erilaisia tuotteita. Soijajauho luokitellaan yleensä kaupallistamista varten sen raakaproteiinipitoisuuden mukaan. Proteiinipitoiset tyypit saadaan kuorituista siemenistä ja ne sisältävät 47-49 % proteiinia ja 3 % raakakuitua (ruokapohjaisesti).