Koko vehnäjauhon erittely:
Kosteus..............................11-11.5 %
Kokonais tuhka....................1.3-1.5 % Max
Veden imeytyminen..............70 % ja yli
Gluteeni...............................9-10 %
Raakakuitu..........................2.3-2.5 %
Alkoholi happamuus..............0.08 % max
Happo liukenematon tuhka......0.08-0.1 % max
Proteiini...............................11-12 %
Hiilihydraatit......................73.0 g
Rasvat..................................1.70 g
Kuidut...................................11.0 g
Mineraalit..............................1.80 g
Rehujauho, joka on maissin jalostuksen sivutuote, on olennainen ainesosa eläinten ravitsemuksessa. Sen tärkkelyspitoisuuden vuoksi se täydentää erinomaisesti erilaisia eläinruokareseptejä.
W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista.
Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.
Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa.
Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa.
Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena.
Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa.
Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Hampunsiemenjauhomme sisältää keskimäärin 50 % proteiinia. Hampun proteiini on ravinnerikas superruoka, jota käytetään usein ravintolisänä proteiininsaannin lisäämiseksi. Se valmistetaan hampun siemenistä, jotka sisältävät kaikki elimistölle tarvittavat välttämättömät aminohapot.
Pakkaus: 100g - 1kg
Meidän vähärasvainen maitojauhe on korkealaatuinen tuote, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Siinä on alhainen rasvapitoisuus, mutta se tarjoaa silti rikkaan maun, jota voidaan käyttää monissa sovelluksissa. Vähärasvainen maitojauhe on saatavilla eri pakkauskokoina ja se sopii erinomaisesti maitokäyttöisten juomien ja muiden reseptien valmistamiseen. Me takaamme nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun varmistaaksemme, että saat parhaat tuotteet tarpeisiisi. Valitse meidän vähärasvainen maitojauhe terveelliseksi ja ravitsevaksi lisäykseksi ruokavalioosi.
Tarjoamme vehnäjauhoa parhaimmilta ukrainalaisilta viljelijöiltä. Tuotteet ovat valmiita vientiin ja täyttävät kaikki tekniset vaatimukset, mikä on vahvistettu laatu- ja vaatimustenmukaisuussertifikaateilla.
Pakkaus: 50 kg säkki
Valmistusmaa: Ukraina
Koostumus (per 100 g)
Kalorit, kcal: 342
Proteiinit, g: 9.2
Rasvat, g: 1.2
Hiilihydraatit, g: 74.9
Ensiluokkainen vehnäjauho on luonteenomaista pienimmälle hiukkaskoolle – enintään 40 mikronia – ja lähes täydelliselle kuidun ja jokaisen jyvän kuoren hiukkasten puuttumiselle. Tämä tekee jauhosta erittäin pehmeää ja ilmavaa, mutta ravitsemuksellisesta näkökulmasta tämä lajike on vähiten hyödyllinen. Se sisältää paljon kaloreita, joita kuitu ei millään tavoin kompensoi, mutta jotka ovat naapurina gluteenille. Kaikista kulinaarisista houkuttelevuudestaan huolimatta ensiluokkaisesta vehnäjauhosta valmistetut tuotteet ovat herkkuja, joilla on hyvin vähän hyötyä.
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä johtajaamme.
Toiminnalliset vehnäjauhot
Toiminnalliset jauhojen valikoimat ovat peräisin ainutlaatuisesta ja innovatiivisesta prosessista: Farigel®-patentoitu hydroterminen käsittelyprosessi. Limagrain Ingredients on kehittänyt yli 30 vuoden ajan toiminnallisia jauhoja moniin käyttötarkoituksiin: leivontaan, leivonnaisiin, välipaloihin, ruoanlaittoon ja ravitsemukseen.
Kokonaiset toiminnalliset jauhot
Kokonaiset jauhot saadaan jauhamalla kokonainen vilja. Ne ovat suositeltavia terveydelle, koska ne ovat rikkaita kuitujen, mineraalien ja vitamiinien suhteen. Ne ovat yhä suositumpia Euroopassa, ja niitä käytetään leivonnassa, aamiaisviljoissa tai dieettituotteissa. Kuitenkin niillä on kolme merkittävää puutetta, jotka rajoittavat niiden käyttöä.
Kookosjauho on kylmäpuristetun kookosöljyn sivutuote. Kuivatut kookoskuidut puristetaan ensin ja jauhetaan sitten jauheeksi. Se on kookoskuitua ja sisältää noin 15 % rasvapitoisuudesta. Se on luonnollista ja makeuttamatonta, maistuu ja tuoksuu kevyesti kookokselta, mikä sekoittuu hyvin muiden ainesosien kanssa eikä ole liian voimakasta. Vaikka se kuivana näyttää kevyeltä ja ilmavalta ja sillä on hyvä rakenne, se tiivistyy keittämisen tai leipomisen aikana suhteellisen tiheäksi.
Tattarijauhon koostumus on rikas hyödyllisistä makro- ja mikroelementeistä. Tattarijauho sisältää myös paljon vitamiineja, kuten E, C, PP ja B-vitamiineja.
Väri: Ruskea
Pakkaus: Paperipussit
Kotileivontaan, hienostuneiden kakkujen valmistamiseen konditorioissa sekä herkullisten jälkiruokien tekemiseen ravintoloissa tarvitaan hyvää jauhoa. Ruis-, vehnä-, ohra- ja hirssijauhot sopivat sekä makeiden että suolaisten ruokien valmistukseen. Siksi elintarviketukkumme valikoimasta löydät monia erilaisia jauhotuotteita, jotka ovat yksi tärkeimmistä keittiöaineksista.
Vehnäjauho on elintarvike, joka valmistetaan jauhamalla vehnäjyviä. Siinä on miellyttävät makuominaisuudet ja korkea ravintoarvo. Yksi jauhon tärkeimmistä ominaisuuksista on gluteeni; mitä enemmän sitä on jauhossa, sitä paremmat leivontakäytännöt sillä on. Tällaisesta jauhosta valmistettu taikina on joustavampaa, helpompi vaivata ja siinä on huokoisuutta, jota arvostetaan erityisesti leivän ja leivonnaisten tuotannossa.
Impulse Commodity Trading tekee yhteistyötä johtavien maataloustuottajien kanssa ja voi tarjota asiakkailleen korkealaatuista leipävehnäjauhoa eri laatuluokissa – korkeimmassa, ensimmäisessä, toisessa ja karkeassa täysjyväjauhoissa. Siksi yrityksemme voi tyydyttää kaikkia asiakkaiden tarpeita. Lisätietoja varten ota meihin yhteyttä verkkosivustolla ilmoitetulla puhelinnumerolla.
Vihreä banaanijauhomme valmistetaan kuorimalla, kuivaamalla ja jauhamalla vihreitä kypsymättömiä banaaneja. Se on neutraalin makuista, hajutonta ja valkoisen/kermaista väriä.
Se on täydellinen käytettäväksi sitojana tai tärkkelyksenä tai yksinkertaisesti lisättäväksi mihin tahansa elintarviketeollisuuden ainesosaan.
Banaanijauhomme on ainutlaatuista, koska se sisältää erittäin korkeita määriä resistenttiä tärkkelystä, joka on hyödyllistä suoliston hyville bakteereille ja sillä on monia terveyshyötyjä.
Voimme lähettää mihin tahansa kohteeseen maailmassa ja meillä on kapasiteettia toimittaa jopa 10 metriikkatonnia joka kuukausi.
Ota meihin yhteyttä lisätietoja tai tarjousta varten osoitteessa info@bananahealth.co.uk
Sienijauhot
Valmistusprosessimme Aromas ja Boletos -sienijauhon osalta koostuu sienten jauhamisesta jauheeksi kuivauksen jälkeen, ilman tärkkelyksen tai muiden ainesosien lisäämistä.
Ehdotuksia: sienijauhoamme voidaan lisätä minkä tahansa ruoan valmistukseen, kuten keittoihin, kastikkeisiin, leipään, pastaan, juustoon, kekseihin, jälkiruokiin ja muihin.
Saatavilla:
Maitake;
Reishi;
Shiitake;
Boletus edulis;
Cantharellus;
Agaricus blazei.
Ravintosisältö per 100 g.
Rasvat - 1,3 %
Hiilihydraatit - 78%
Kuidut - 14%
Proteiinit - 15%
Seos korvasi täysin munien sakeuttamisominaisuuden leivonnassa. Seoksessa ei ole makuaineita, säilöntäaineita eikä muita haitallisia elintarvikelisäaineita. Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiin viljellyt" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakiayhdistysten liiton mukaan, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa.
Paino: 300 g
Käytetty maitojauhe valmistetaan poistamalla veden sisältö pastöroidusta rasvattomasta maidosta suihku-kuivausprosessin avulla. Rasvattoman maitojauheen luokittelu perustuu valmistusprosessissa käytettyyn lämpökäsittelyyn, joka voidaan jakaa korkeaan, keskikorkeaan tai matalaan lämpötilaan.
*lisää standardoituja tuotteita saatavilla.
Soijajauho on soijaöljyn puristamisen sivutuote. On olemassa useita prosesseja, jotka tuottavat erilaisia tuotteita. Soijajauho luokitellaan yleensä kaupallistamista varten sen raakaproteiinipitoisuuden mukaan. Proteiinipitoiset tyypit saadaan kuorituista siemenistä ja ne sisältävät 47-49 % proteiinia ja 3 % raakakuitua (ruokapohjaisesti).