Koko vehnäjauhon erittely:
Kosteus..............................11-11.5 %
Kokonais tuhka....................1.3-1.5 % Max
Veden imeytyminen..............70 % ja yli
Gluteeni...............................9-10 %
Raakakuitu..........................2.3-2.5 %
Alkoholi happamuus..............0.08 % max
Happo liukenematon tuhka......0.08-0.1 % max
Proteiini...............................11-12 %
Hiilihydraatit......................73.0 g
Rasvat..................................1.70 g
Kuidut...................................11.0 g
Mineraalit..............................1.80 g
Rehujauho, joka on maissin jalostuksen sivutuote, on olennainen ainesosa eläinten ravitsemuksessa. Sen tärkkelyspitoisuuden vuoksi se täydentää erinomaisesti erilaisia eläinruokareseptejä.
W: 450 - 500. Farina tyyppi '00', joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista viljoista, epäsuoraa käsittelyä tai pitkää kohotusta varten. Ihanteellinen proteiinipitoisuuden lisäämiseen ja gluteeniverkon parantamiseen kohotetuissa taikinoissa. Suositellaan korkealaatuisten Panettonien, Pandorien ja pääsiäiskolumbien valmistukseen.
10KG
Hampunsiemenjauhomme sisältää keskimäärin 50 % proteiinia. Hampun proteiini on ravinnerikas superruoka, jota käytetään usein ravintolisänä proteiininsaannin lisäämiseksi. Se valmistetaan hampun siemenistä, jotka sisältävät kaikki elimistölle tarvittavat välttämättömät aminohapot.
Pakkaus: 100g - 1kg
vehnä 10,5 %, 11,5 % ja 12,5 % proteiinia myytävänä.
Tarjoamme vehnää myytäväksi aluksilla. Emme myy kontteina. Minimimäärä/tilaus on vähintään 3000 mts ja enemmän.
KONTTAKYSYMYKSIÄ EI TOIVOTA.
Preferoimme FOB. LC näkyvissä maksuna MT 103 vastaan ladatun aluksen ja lastiasiakirjojen toimittamista vastaan. Yhdysvaltalaiset myyjät. Bank of America. Täysi maksu MT 103:lla kolmen päivän kuluessa lastauksen päättymisestä ja lastiasiakirjojen toimittamisesta.
W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista.
Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.