Herkka prosessi tuotannon lämmittämiseen
Ohmic-lämmityslaitos edustaa jatkuvaa herkkää prosessia tuotannon lämmittämiseksi, erityisesti kappaleittain myytävien tuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, mausteiden ja muiden elintarvikkeiden, osalta. Lämmitys on mahdollista sähkövirran avulla, koska tuote tuottaa sähkövastuksen. Verrattuna perinteisiin keittoprosesseihin, tuotantoa ei lämmitetä korkeissa lämpötiloissa olevan pinnan kautta, vaan tasaisesti koko poikkileikkaukselta.
Hydraulisten lämmitys- ja jäähdytyslaitosten käyttö tarjoaa suuren edun energiatehokkuuden suhteen ja lisäksi se parantaa prosessien hallintaa verrattuna höyryn käyttöön lämmitysvälineenä.
Hydrauliset lämmitys- ja jäähdytyslaitokset tarjoavat optimaaliset olosuhteet, erityisesti vaakasuuntaisille sekoittimille, maksimaalisen tuotantolaadun saavuttamiseksi.
KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet keittolaitteiden valmistukseen sekä hillojen, marmeladien, kompotin ja hyytelöiden tuotantoon liittyviin teollisiin keittosysteemeihin. Korkeat tuotevaatimukset, pektiinin valmistukseen liittyvät erityisvaatimukset, optimaalinen osakoko ja lyhyet prosessiajat herättävät intohimomme.
Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti ja valmistamme yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin.
Ohmisen lämmitys on hellävarainen, jatkuva menetelmä tuotteiden lämmittämiseen, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin keittomenetelmiin, tuotetta ei lämmitetä kuuman pinnan kautta, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukselta.
Kuuma- ja kylmävesijärjestelmien sekä kuumavesimoduulien käyttö on suuri etu energiatehokkuuden kannalta ja tarjoaa lisäksi parannetun prosessinhallinnan verrattuna suoraan höyryn käyttöön lämmönlähteenä.
Kuuma- ja kylmävesijärjestelmät tarjoavat erityisesti vaakasuorille sekoittimille optimaaliset olosuhteet korkeimman tuotelaadun ja paloisuuden säilyttämiseksi.
Automaattinen pikakiinnitys-aukko on erinomaisesti soveltuva usein toistuviin avaus- ja sulkemistoimiin.
Ohmisen lämmitys on jatkuva ja herkkä prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Toisin kuin perinteisissä kypsennysprosesseissa, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukseltaan.
Automaattinen pikakiinnitys kansi on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden syöttäminen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat etuja ja helpottavat operaattoria vaikeista ja aikaa vievistä töistä.
Kuuman ja kylmän veden järjestelmien sekä kuuman veden moduulien käyttö on suuri saavutus energiatehokkuuden kannalta, ja lisäksi se tarjoaa paremman prosessien kulun verrattuna käyttöön.
Jätevesi putkistossa on yhdessä lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden kanssa ihanteellinen energialähde rakennusten lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Kokemuksemme mukaan tällaisen järjestelmän vähimmäisvaatimukset ovat:
- jäteveden virtaama noin 10 l/s
- jäteveden lämpötila noin 10 ºC
- imuteho vähintään 100 kW (lämmityksessä ja jäähdytyksessä noin 50 kW:sta alkaen).
Jäteveden kulkiessa putkistossa puhdistamolle on monia mahdollisuuksia hyödyntää lämpöenergiaa. Jätevesi voidaan jopa käyttää useita kertoja peräkkäin energialähteenä. Huolimatta uusien virtausten vastaanottamisesta, suurempiin keräimiin päätymisestä tai jopa jäähdytysjärjestelmien lämpökuormasta, jäteveden lämpötilan vaihtelu on periaatteessa marginaalista.
Keskeytetyt keittoasennukset hedelmien, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen, steriilit mallit
KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet teollisten keittimien ja keittoasennusten rakentamiseen hedelmä-, vihannes- ja kastikepohjien valmistukseen. Kokonaisratkaisut, jotka sisältävät keittimen, jäähdyttimen, tiivistimen, jäykät putket ja venttiilit, rakennetaan steriileiksi malleiksi nykyisten vaatimusten mukaan. Tuotteiden saastumisen estäminen bakteereista tai ristiin saastumisesta tuotteiden välillä on olennaista. Tämä saavutetaan optimoitujen laitekonseptien, mekaanisten tiivistysosien ja toimivan CIP-asennuksen (Cleaning in Place – puhdistus ilman purkamista) avulla.
Sopeudumme jokaiseen asiakkaaseemme ja rakennamme hänelle räätälöityjä tai modulaarisia asennuksia, jotka täyttävät hänen vaatimuksensa optimaalisesti.