Mittaussovellus, joka soveltuu putkinäytteiden laadunvalvontaan ja tarkastukseen
Gauge Pro on suunniteltu laboratorio käyttöön, esimerkiksi seuraavien näytteiden tarkastamiseen:
- Lääketieteelliset letkut
- Kosmetiikkaputket
- Lämpöshrinkkausputket
- Kumiletku
- Pienet putket ja letkut
Ominaisuudet
- Näytteiden testaamiseen
- Ulko- ja sisähalkaisijan sekä seinämän paksuuden mittaaminen
- Raporttien ja erätilastojen luominen
- Mahdollisuus integroida tietokantoja
- Standardi 4-pisteen mittaus; jopa 8 pistettä reseptivalinnan ja työkappaleen pyörimisen mukaan
Hyödyt
- Näytteen valmistelu on vähemmän kriittistä
- Helppo pöytäratkaisu
- Kaikki mittaukset suoritetaan alle 2 vaiheessa
- Vaihtoehdot yksittäisten osien tai erämittauksen tekemiseen.
Lämpöteho: 22–80 W/K
Edut
- kaksi täysin eristettyä ilmankiertoa
- asennetut komponentit ovat suojassa ulkoisilta vaikutuksilta
- Lämpösiirtopaketti siirtää ohjauskeskuksesta kerätyn lämmön viileämpään ympäristön ilmaan
KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet keittolaitteiden valmistukseen sekä hillojen, marmeladien, kompotin ja hyytelöiden tuotantoon liittyviin teollisiin keittosysteemeihin. Korkeat tuotevaatimukset, pektiinin valmistukseen liittyvät erityisvaatimukset, optimaalinen osakoko ja lyhyet prosessiajat herättävät intohimomme.
Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti ja valmistamme yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin.
Ohmisen lämmitys on hellävarainen, jatkuva menetelmä tuotteiden lämmittämiseen, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Verrattuna perinteisiin keittomenetelmiin, tuotetta ei lämmitetä kuuman pinnan kautta, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukselta.
Kuuma- ja kylmävesijärjestelmien sekä kuumavesimoduulien käyttö on suuri etu energiatehokkuuden kannalta ja tarjoaa lisäksi parannetun prosessinhallinnan verrattuna suoraan höyryn käyttöön lämmönlähteenä.
Kuuma- ja kylmävesijärjestelmät tarjoavat erityisesti vaakasuorille sekoittimille optimaaliset olosuhteet korkeimman tuotelaadun ja paloisuuden säilyttämiseksi.
Automaattinen pikakiinnitys-aukko on erinomaisesti soveltuva usein toistuviin avaus- ja sulkemistoimiin.
Haluatko ottaa nopeasti ja hiljaisesti yhteyttä tiimisi jäseniin, ja vain olennaisimmat toiminnot ovat sinulle tärkeitä?
Essentiel vastaa täydellisesti tarpeisiisi! Kompakti ja kestävä puhelinperusta sekä kevyet ja huomaamattomat hälyttimet tekevät tästä ratkaisusta parhaan kompromissin MMCall-mallistossa.
Soita hiljaa palvelijallesi yksittäin, kun ruoka on valmis, ja lisää keskiostostasi tämän avulla!
Jatkuva pinnan tarkastus
kaikenlaisille tuotteille
ZUMBACHin täysin uusi SIMAC 40/70 täyttää tänään
ekstruoitujen tuotteiden, kuten putkien, kaapeleiden ja letkujen,
in-line-pinnan tarkastuksen tarpeet koneälyn ja
koneoppimisen johdonmukaisella toteutuksella.
Vikojen havaitseminen
SIMAC havaitsee poikkeavuuksia ja materiaalivikoja,
joiden havaitseminen on vaikeaa, kuten ei-täysin
kristallisoituneet yhdisteet, palaneet materiaalilisäykset,
puuttuvat pinnoitteet, naarmut, reunat, väri- ja
ilmapussiviat, halkeamat, reiät jne.
Pääominaisuudet
• Jatkuva in-line-pinnan tarkastus
• Neljä kameraa varmistaa 100 % kattavuuden jopa
pienille tuotteille päällekkäisten alueiden ansiosta.
• Kehittyneet algoritmit etsivät kuvasta
vikoja esikoulutettujen esimerkkien perusteella.
• Nopea ja helppo käyttöönotto tuotantolinjoilla
sivuaukosta
• Kompakti muotoilu mahdollistaa helpon huollon
• Toimii kaikkien pintojen/värien kanssa
• Tietojen tallennus myöhempää analyysiä ja
vianhavaitsemiskoulutusta varten.
Ohmisen lämmitys on jatkuva ja herkkä prosessi tuotteiden lämmittämiseksi, erityisesti paloina oleville tuotteille, kuten hedelmille, vihanneksille, mausteille ja muille elintarvikkeille. Lämmitys tapahtuu sähkövirran avulla, jolloin tuote toimii sähköisenä vastuksena. Toisin kuin perinteisissä kypsennysprosesseissa, tuotetta ei lämmitetä kuumalla pinnalla, vaan se lämpenee tasaisesti koko poikkileikkaukseltaan.
Automaattinen pikakiinnitys kansi on erityisen sopiva usein toistuville avaus- ja sulkemisprosesseille. Lämpötilan ja kosteuden vuoksi lisäaineiden syöttäminen kypsennyslaitteeseen kiinteiden putkien kautta on kriittistä. Siksi automaattiset täyttöaukot tarjoavat etuja ja helpottavat operaattoria vaikeista ja aikaa vievistä töistä.
Kuuman ja kylmän veden järjestelmien sekä kuuman veden moduulien käyttö on suuri saavutus energiatehokkuuden kannalta, ja lisäksi se tarjoaa paremman prosessien kulun verrattuna käyttöön.
Asennusmenetelmät: Kattoon tai välilattiaan
Edut
- Tuuleton ja hiljainen
- Valittavissa 6 eri koristepaneelityyppiä
360° ilmavirta säädettävissä pystystä vaakasuoraan
- Ei tarvitse tarkastusaukkoa
(vain neliöpaneelien käytön yhteydessä)
- Helppo liitäntäjärjestelmä ongelmattomaan kondenssiveden liittämiseen
- Tuuleton, jäähdytys, lämmitys, kosteudenpoisto ja ilmanvaihto
Teurastamo- ja hotellijätteiden keittämiseen
Sisällä kiehuu, ulkona höyryää!
Menestyksemme kattilarakennuksessa perustuu pitkään kokemukseemme, asiakkaidemme ideoihin ja ehdotuksiin sekä jatkuviin parannuksiin. Kattilamme ovat erittäin helppokäyttöisiä ja varustettu tarvittavilla turvaventtiileillä.
Sveitsiläinen valmistus SEV-testattu. Parasta materiaalia, paksu ulkokuori, joten pitkä käyttöikä.
Tekniset tiedot
• SEV-testattu, 100 % sveitsiläinen valmistus
• Parasta materiaalia, paksu ulkokuori, joten pitkä käyttöikä
Lattialämmitys
• 3 x 380 V, 2 m liitäntäkaapeli ilman pistoketta
• kestävä tankolämmitin, jossa alhainen energiankulutus
• Ohjausvalo ja turvatermostaatti
• Säädettävä termostaatti keittoilman lämpötilan säätämiseksi
Keittokattila
• helposti kallistettavissa
• Satama, kaato, teräslevystä valmistettu runko, täysin kuumasinkitty perunoiden höyryttämiseen ja veden kiehuttamiseen
• Satama ja kaato ruostumatonta krominikkeliä, kiillotettu
Käyrämonimuotoiset mittarit STEELMASTER SMO ZUMBACHilta ovat hyvin todistettuja tarkkuusmittareita kuumavalssausmyllyille ja kylmille prosesseille. Ne ovat saatavilla eri mittausalueilla ja monissa versioissa, jotta ne täyttävät kaikki tarpeet. Yli 400 järjestelmää on käytössä ympäri maailmaa. SMO-mittarit ovat mekaanisesti yksinkertaisia, kestäviä ja erittäin luotettavia.
Erinomaiset edut
• 1000 (vaihtoehto: 2000) mittausta/s (jokaisella akselilla) • Uusin teknologia – Korkein tarkkuus
• Erittäin kompakti
• 3 mittausmoodia valittavana
– Staattinen moodi näyttää kehityksen yhdellä tangolla
– Käyrämode kiinnittää koko profiilin
– Valikoiva värähtely ohjelmoitavalla kulmalla, näyttää
kriittiset mitat, erityisesti ei-pyöreille tuotteille
• Mittaa pyöreitä ja ei-pyöreitä profiileja riippumatta tuotteen kiertymisestä
• Laskee myös poikkileikkauksen (mm2/in.2)
• Erityiset versiot 3-tyrmämylyille mukaan lukien EPM- ja FPS-ohjelmisto
• Luotettava, ainutlaatuisen suojausjärjestelmän ansiosta
• Ei-kriittinen ohjaus
Jätevesi putkistossa on yhdessä lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden kanssa ihanteellinen energialähde rakennusten lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Kokemuksemme mukaan tällaisen järjestelmän vähimmäisvaatimukset ovat:
- jäteveden virtaama noin 10 l/s
- jäteveden lämpötila noin 10 ºC
- imuteho vähintään 100 kW (lämmityksessä ja jäähdytyksessä noin 50 kW:sta alkaen).
Jäteveden kulkiessa putkistossa puhdistamolle on monia mahdollisuuksia hyödyntää lämpöenergiaa. Jätevesi voidaan jopa käyttää useita kertoja peräkkäin energialähteenä. Huolimatta uusien virtausten vastaanottamisesta, suurempiin keräimiin päätymisestä tai jopa jäähdytysjärjestelmien lämpökuormasta, jäteveden lämpötilan vaihtelu on periaatteessa marginaalista.
Keskeytetyt keittoasennukset hedelmien, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen, steriilit mallit
KASAGin asiantuntijat ovat erikoistuneet teollisten keittimien ja keittoasennusten rakentamiseen hedelmä-, vihannes- ja kastikepohjien valmistukseen. Kokonaisratkaisut, jotka sisältävät keittimen, jäähdyttimen, tiivistimen, jäykät putket ja venttiilit, rakennetaan steriileiksi malleiksi nykyisten vaatimusten mukaan. Tuotteiden saastumisen estäminen bakteereista tai ristiin saastumisesta tuotteiden välillä on olennaista. Tämä saavutetaan optimoitujen laitekonseptien, mekaanisten tiivistysosien ja toimivan CIP-asennuksen (Cleaning in Place – puhdistus ilman purkamista) avulla.
Sopeudumme jokaiseen asiakkaaseemme ja rakennamme hänelle räätälöityjä tai modulaarisia asennuksia, jotka täyttävät hänen vaatimuksensa optimaalisesti.
Anna tarjoilijoillesi mahdollisuus vastata asiakkaidensa pyyntöihin tehokkaasti. Onhan se fakta, että tarjoilijoilla ei ole silmiä takaraivossa, eikä koko salin seuraaminen ole aina helppoa.
MMCall-ratkaisun avulla asiakaskutsu näkyy tarjoilijan kellossa tai baarin takana olevalla näytöllä yhdellä napin painalluksella. Tällä tavoin tarjoilija voi keskittyä tehtäväänsä pelkäämättä, että hän missaa asiakkaidensa pyyntöjä.
MMCallin avulla voit parantaa asiakastyytyväisyyttä, nostaa keskiostosta ja tarjota tarjoilijoillesi lisää työskentelymukavuutta.
Nappeja voidaan myös käyttää aina, kun asiakkaat tarvitsevat neuvoja. Löydät ne esimerkiksi suurten myymälöiden
Ilmavirrat: 36:sta 4.520 m3/h
Edut
- Suodatinventtiilit, jotka on yhdistetty samanlaisiin poistosuodattimiin, takaavat vakaat lämpötilat ohjauskeskuksessa
- Pienten lämpökuormien poistaminen
- Suodatinventtiilien rajoitukset: ympäristö, jossa on suuria pölykuormia, kosteus tai kemialliset aineet; parempi: ilman ja ilman lämmönvaihtimien käyttö