BM50 TOP:lla on yksittäinen astia ruokien keittämiseen ja sterilointiin. Se tarjoaa kosketusnäytön ohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen hallinnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin ja missä tahansa.
Se mahdollistaa lähes kaikkien keittomenetelmien käytön, erityisesti vakuumikeittämisen, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistamiseen. Tämä menetelmä mahdollistaa tuotteen keittämisen 60°C:ssa ja paljon lyhyemmässä ajassa, säilyttäen käytetyn hedelmän organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, tuoksun ja värin, ilman pektiinin tai sokerin lisäämistä. Se mahdollistaa myös kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 135°C:ssa.
VANNE ON RAKENNETTU KOKONAAN AISI 304 -RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSISTÄ. TUOTTEEN LASTAUS TAPAHTUU KÄSIN OPERAATTORIN TOIMESTA (TAI MEKAANISESTI ULKOISEN LASTAUSLAITTEEN AVULLA), KUN TAAS PURKAMINEN HOIDETAAN AUTOMAATTISESTI NOSTOLAITTEEN AVULLA.
TUOTE SIJOITETAAN VETEEN TÄYTETTYYN VANTEeseen, JA PESUPROSESSI ALKAA. SOPIVASTI MITOITETTU ILMAPUHALLIN JA VEDEN JAKELU KERÄIN, JOKA ON SITUOITU SISÄÄN MENOLLE, KANAVOITAVAT SUUTINEN ALKAVAT PESUN JA TUOTTEEN ETENEMISEN. YLIKULUTUS SALLII YLIJÄÄVÄN VEDEN POISTUMISEN. TUOTE, JOKA ON HUUHDELTU SUUTTIMISTA TULEVAN VESISATEEN AVULLA, JOKA ON LIITETTY VESIVERKOSTOON JA SITUOITU VANTEEN PÄÄHÄN, NOSTAA KULJETUSNARULLE (PET-PPS-PP), JOSSA ON SOPIVAT KULJETTAJAT, JA PUTOAA ERITYISIIN KERÄYSASTIOIHIN, KULJETUS- TAI LAJITTELUNARULLE. JATKUVAN KÄSITTELYPROSESSIN AVULLA UUSI PESULLE TULEVA TUOTE VOI KÄYTTÄÄ AINA KUN AIEMMIN KÄSITELLYT TUOTTEET ETENEVAT.
BV50:llä on yksittäinen altaan, joka mahdollistaa lähes kaikkien keittomenetelmien käytön, erityisesti vakuumikeittämisen, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistamiseen. Tämä menetelmä mahdollistaa tuotteen keittämisen 60 °C:ssa ja paljon lyhyemmässä ajassa, säilyttäen näin käytetyn hedelmän organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, tuoksun ja värin, ilman pektiinin tai sokerin lisäämistä.
Se mahdollistaa myös kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin kaikissa muodoissa, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 100 °C:ssa.
Laite tarjoaa kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen valvonnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin tahansa ja missä tahansa.
BM30 TOP mahdollistaa lähes kaikkien keittomenetelmien käytön, erityisesti vakuumimenetelmällä, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistukseen. Tämä menetelmä mahdollistaa tuotteen keittämisen 60°C:ssa ja paljon lyhyemmässä ajassa, säilyttäen näin käytetyn hedelmän organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, tuoksun ja värin, ilman pektiinin tai sokerin lisäämistä. Se mahdollistaa myös kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 135°C:ssa.
Se tarjoaa kosketusnäyttöohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen valvonnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin tahansa ja missä tahansa.
BV150:ssä on yksittäinen alta, joka mahdollistaa lähes kaikkien keittomenetelmien käytön, erityisesti vakuumikeittämisen, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistukseen. Tämä menetelmä mahdollistaa tuotteen keittämisen 60 °C:ssa huomattavasti lyhyemmässä ajassa, säilyttäen näin käytetyn hedelmän organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, tuoksun ja värin, ilman pektiinin tai sokerin lisäämistä. Se mahdollistaa myös kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 100 °C:ssa.
Se tarjoaa kosketusnäyttöohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen valvonnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin tahansa ja missä tahansa.
BM50 EASY:ssä on yksittäinen astia ruokien keittämiseen ja sterilointiin. Se tarjoaa kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen hallinnan ja vuorovaikutuksen sen kanssa milloin ja missä tahansa.
Se mahdollistaa lähes kaikkien keittomenetelmien käytön, erityisesti vakuumikeittämisen, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistamiseen. Tämä menetelmä mahdollistaa tuotteen keittämisen 60 °C:ssa huomattavasti lyhyemmässä ajassa, säilyttäen käytetyn hedelmän organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, tuoksun ja värin, ilman pektiinin tai sokerin lisäämistä. Se mahdollistaa myös kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 100 °C:ssa.
BM50 EASY-D:ssä on kaksi erillistä astiaa, jotka toimivat täysin itsenäisesti ja automaattisesti. VACUUM mahdollistaa ruoanlaiton lähes kaikilla keittomenetelmillä, erityisesti vakuumissa, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistamiseen: tuote kypsyy 60 °C:ssa huomattavasti lyhyemmässä ajassa, säilyttäen näin sen organoleptiset ominaisuudet, maku, tuoksu ja väri, ja pektiinin tai sokerin lisääminen voidaan välttää. PBG-astia puolestaan mahdollistaa kasvisruokien steriloinnin kaikissa muodoissa, kunhan ne ovat sopivissa elintarvikeastioissa; lisäksi se mahdollistaa kypsentämisen jopa 100 °C:ssa höyryssä, vedessä tai muissa nesteissä.
BM50 EASY-D:ssä on yksi astia elintarvikkeiden keittämiseen ja sterilointiin. Se tarjoaa kosketusnäyttöohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen valvonnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin tahansa ja missä tahansa.
BM50 EASY:ssä on yksittäinen astia ruokien keittämiseen ja sterilointiin. Se tarjoaa kosketusnäytön ohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen hallinnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin ja missä tahansa.
Se mahdollistaa lähes kaikkien keittomenetelmien käytön, erityisesti vakuumikeittämisen, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistamiseen. Tämä menetelmä mahdollistaa tuotteen keittämisen 60 °C:ssa huomattavasti lyhyemmässä ajassa, säilyttäen käytetyn hedelmän organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, tuoksun ja värin, ilman pektiinin tai sokerin lisäämistä. Se mahdollistaa myös kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 100 °C:ssa.
JOLLYCHEF:llä on yksittäinen astia ruokien keittämiseen ja sterilointiin. Se mahdollistaa myös kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 100°C:ssa.
Se tarjoaa kosketusnäyttöohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen valvonnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin ja missä tahansa.
BV50:llä on yksittäinen altaan, joka mahdollistaa lähes kaikkien kypsennysmenetelmien käytön, erityisesti vakuumimenetelmällä, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistamiseen. Tämä mahdollistaa tuotteen keittämisen 60 °C:ssa ja paljon lyhyemmässä ajassa, säilyttäen näin käytetyn hedelmän organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, tuoksun ja värin, ilman pektiinin tai sokerin lisäämistä. Se mahdollistaa myös kaikenlaisten kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 100 °C:ssa.
Se tarjoaa kosketusnäyttöohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen valvonnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin tahansa ja missä tahansa.
BM30 TOP mahdollistaa lähes kaikkien kypsennysmenetelmien käytön, erityisesti vakuumimenetelmällä, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistukseen. Tämä menetelmä mahdollistaa tuotteen keittämisen 60°C:ssa huomattavasti lyhyemmässä ajassa, säilyttäen näin käytetyn hedelmän organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, tuoksun ja värin, ilman pektiinin tai sokerin lisäämistä. Se mahdollistaa myös kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 135°C:ssa.
Se tarjoaa kosketusnäyttöohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen valvonnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin tahansa ja missä tahansa.
BM50 TOP:lla on yksittäinen altaan ruoanlaittoon ja sterilointiin. Se tarjoaa kosketusnäyttöohjauspaneelin älykkäällä ohjaustoiminnolla, joka mahdollistaa laitteen hallinnan ja vuorovaikutuksen laitteen kanssa milloin ja missä tahansa.
Se mahdollistaa lähes kaikkien ruoanlaittomenetelmien käytön, erityisesti vakuumimenetelmällä, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistamiseen. Tämä mahdollistaa tuotteen keittämisen 60°C:ssa ja paljon lyhyemmässä ajassa, säilyttäen käytetyn hedelmän organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, tuoksun ja värin, ilman pektiinin tai sokerin lisäämistä. Se mahdollistaa myös kasvipohjaisten elintarvikkeiden steriloinnin, kunhan ne on pakattu sopiviin elintarvikeastioihin, ja keittämisen höyryssä, vedessä tai muussa nesteessä jopa 135°C:ssa.
YKSINKERTAINEN JA NOPEA VÄLINE KASTIKKEIDEN, PATÉEN, VALMIIDEN KASTIKKEIDEN, HILLON, MARMELADIN, SOSEIDEN YMS. VALMISTAMISEEN. RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSISTÄ VALMISTETUN KEITTOVATSAAN ON ASENNETTU KOKOONPANOS, JONKA KAIKKI OSAT OVAT IRROTETTAVISSA JA JOTKA ON VALMISTETTU ELINTARVIKKEIDEN KANSSA KÄYTETTÄVÄSTÄ MATERIAALISTA. NE SEKOITTAVAT ERINOMAISESTI LISÄTYN TUOTTEEN.
TÄMÄ KONE MAHDOLLISTAA PAINEEN LUOMISEN KEITTOVATSAAN, JOLLA SAADAAN AIKAAN KASTAMISJÄRJESTELMÄ, JOSSA LÄMPÖTILA ON 50° - 80° C. TÄLLÄ TAVALLA TUOTTEET SÄILYTTÄVÄT KAIKKI OMINAISUUTENSA, SEKÄ AROMIT ETTÄ RAVINTEET. KAPASITEETTI: 30 - 300 L. LÄMMITYSTYYPPI: Höyry (50 L:sta ylöspäin) tai sähkö (vain 100 L:aan asti).
CUOCIMIX-MALLISTO ON RAKENNETTU KALTEVUUSPohjalla TAI MANUAALISELLA TAI AUTOMAATTISELLA KALTEVUUSSYSTEEMILLÄ, JOTTA TUOTTEEN TYHJENTÄMINEN JA KEITTOVATSAAN PUHDISTAMINEN OLISIVAT HELPOMPIA. MYÖS KÄÄNTÖVERSIO ON SAATAVILLA.
TARTUFIHINNATTAJA ON RAKENNETTU KOKONAAN AISI 304 -RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSISTÄ. SE ON IHANTEELLINEN KONE TARTUFIN HINNATTAKSI: SE MAHDOLLISTAA TARTUFIN ERILAISTEN KOKOISTEN JAKAMISEN NIIDEN MITTOJEN PERUSTEELLA. KUN HINNATTAKSET JA SITEN TARTUFIN JAKAMINEN KOKOJEN PERUSTEELLA ON VALMIS, TUOTE ON VALMIS SEURAAVIA KÄSITTELY- JA MUUNTAMISVAIHEITA VARTEN.
TRUFIN PESUKONE MAHDOLLISTAA TUOTTEEN TARKAN PESUN ILMAN VAHINGOITTAMISTA.
KUN TRUFFLE ON LISÄTTY KOREEN, JA ALLAS ON TÄYTETTY VEDEN, PESUPROSESSI KÄYNNISTYY. KUN KORE KIERTELEE, TUOTE ALTISTUU SARJALLE VESISUIHKUJA JA PESU ON TÄYDELLINEN. LÄPINÄKYVÄ PLEXIGLASS-KANNE MAHDOLLISTAA TUOTTEEN NÄKEMISEN PESUN AIKANA.
SUODATTIMEN JA KIERRÄTYSPUMPUN ANSIOSTA VEDEN KULUTUS ON MERKITTÄVÄSTI VÄHENNETTY JA TUOTTEEN PESU ON TEHOKASTA, KOSKA TOISESSA VAIHEESSA KÄYTETÄÄN VERKOSTA TULEVAA VETTÄ. LISÄKSI YLIJÄÄVÄ VESI VOI VALUA YLIJÄÄMÄVENTTIILIN KAUTTA. PESUN PÄÄTYTTYÄ KORE, JOSSA TUOTE ON, VOIDAAN OTTAA POIS OPERAATTORIN TOIMESTA, JA LIOTETTU VESI VOIDAAN POISTAA ERITYISEN TYHJENNYSVENTTIILIN KAUTTA, JOLLA VOIDAAN JATKAA DESINFIOINTIA. STANDARDIMALLI: 3/5 KG TUOTTEEN PESU; PYRIMME TARJOAMAAN MYÖS SUUREMPIA ALTAA KYSYNNÖN MUKAAN.