Olemme sokerijuurikkaan tukkukauppias, joka vie tuotteitaan Saksaan ja Eurooppaan. Sokerijuurikkaamme on valmistettu parhaista juurikkaista ja se tarjoaa korkean puhtauden sekä erinomaisen maun. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi elintarviketeollisuudessa ja gastronomiassa. Takaa nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun varmistaaksemme, että saat parhaat tuotteet tarpeisiisi. Luota kokemukseemme sokerikaupassa ja valitse sokerijuurikkaamme sovelluksiisi.
Guarkernijauhe saadaan guarpensaan, Cyamopsis tetragonolobus, endospermistä.
Se kuuluu palkokasvien perheeseen. Niin kutsuttua pensaspapua viljellään pääasiassa Intiassa ja Pakistanissa heinäkuusta joulukuuhun. Laatu, saatavuus ja hinnat ovat kuitenkin erittäin riippuvaisia monsuunista tänä aikana. Rajasthan, Gujarat ja Haryana ovat tärkeimmät viljelyalueet. Kuivat guarpavut puidaan, jotta guarkivet (siemenet) saadaan pavusta. Seuraavassa vaiheessa siemenestä erotetaan kuori ja itä, jolloin valmistuu hydrogeeli Guar (Split).
Kiteinen Sokeri
Valkoinen sokeri laatuluokissa EG I ja II
Ruokosokeri
Ruokosokeri eri puolilta maailmaa raakasokerina tai valkoisena sokerina
Muut Sokerit
Dekstroosi, Fruktoosi
Muscovado
Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritiuksen saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtameren saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruokoviljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri ottaa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tämän vuoksi Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruokosta. Siinä on 10-15 % melassia, joten sen koostumus on erittäin pehmeä, paakkuuntunut ja kostea.
Maku ja käyttö
Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeinen ja maltaisen, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri kestää korkeita lämpötiloja paremmin kuin muut sokerit, joten sokeria voidaan käyttää täydellisesti lämpimissä ruuissa tai leivonnaisissa. Se antaa aterioille ja lämpimille juomille erityisen herkullista makeutta ja on ihanteellinen makeuttamiseen...
Meidän ruskea ICUMSA-sokerimme on herkullinen ja monipuolinen tuote, joka sopii täydellisesti monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Se valmistetaan korkealaatuisesta sokeriruo'osta ja tarjoaa rikkaan, karamellimaisen maun, joka antaa ruokalajeillesi erityisen vivahteen. Tarjoamme ruskeaa ICUMSA-sokeria eri pakkauskokoina vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Tuotteemme valmistetaan tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alaisena varmistaaksemme, että ne täyttävät korkeimmat standardit. Valitse ruskea ICUMSA-sokerimme luonnolliseksi makeutukseksi resepteihisi.
Kandis
Saatavana eri karkeuksilla, valkoisena ja ruskeana, säännöllisinä kuutioina tai epäsäännöllisesti murtuneina rakeina
Kandissokerisiirappi
Aromattinen erikoissokeri, joka on saatu kandisokerin valmistuksen valumasiirapeista