Tuotteet hakusanalla sokerikas (20)

Sakkaroosi (Valkoinen Sokeri)

Sakkaroosi (Valkoinen Sokeri)

Sakkaroosi, jota kutsutaan myös valkoiseksi sokeriksi tai ruokasokeriksi, saadaan sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Se on disakkaridi, joka kuuluu yksinkertaisiin hiilihydraatteihin. Tuote on valkoisten, homogeenisten, rakeisten kristallien muodossa ilman paakkuja tai palasia, ja sillä on sokerille tyypillinen makea haju ja maku. Sakkaroosi liukenee helposti veteen ja voi nopeasti rekristallisoitua. Foodcomin tarjoama tuote ei ole peräisin geenimuunnelluista kasveista.
Tumma Muscovado Sokeri

Tumma Muscovado Sokeri

Muscovado Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritiuksen saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtameren saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruokoviljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri ottaa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tämän vuoksi Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruokosta. Siinä on 10-15 % melassia, joten sen koostumus on erittäin pehmeä, paakkuuntunut ja kostea. Maku ja käyttö Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeinen ja maltaisen, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri kestää korkeita lämpötiloja paremmin kuin muut sokerit, joten sokeria voidaan käyttää täydellisesti lämpimissä ruuissa tai leivonnaisissa. Se antaa aterioille ja lämpimille juomille erityisen herkullista makeutta ja on ihanteellinen makeuttamiseen...
Palatinosis

Palatinosis

Palatinosis Pussi: 25 kg Big Bag: 700 kg / 1000 kg Incoterms: FCA, DAP
Guarkumijauhe

Guarkumijauhe

Guarkernijauhe saadaan guarpensaan, Cyamopsis tetragonolobus, endospermistä. Se kuuluu palkokasvien perheeseen. Niin kutsuttua pensaspapua viljellään pääasiassa Intiassa ja Pakistanissa heinäkuusta joulukuuhun. Laatu, saatavuus ja hinnat ovat kuitenkin erittäin riippuvaisia monsuunista tänä aikana. Rajasthan, Gujarat ja Haryana ovat tärkeimmät viljelyalueet. Kuivat guarpavut puidaan, jotta guarkivet (siemenet) saadaan pavusta. Seuraavassa vaiheessa siemenestä erotetaan kuori ja itä, jolloin valmistuu hydrogeeli Guar (Split).
Kermajäätelö

Kermajäätelö

Kermajäätelö Koodi: VSC017
sorbetit

sorbetit

sorbetit
Sokeri

Sokeri

Kiteinen Sokeri Valkoinen sokeri laatuluokissa EG I ja II Ruokosokeri Ruokosokeri eri puolilta maailmaa raakasokerina tai valkoisena sokerina Muut Sokerit Dekstroosi, Fruktoosi
Sokeri

Sokeri

Sokerimme tunnetaan laadustaan ja puhtaudestaan Länsi-Afrikan parhaana.
Tomusokeri

Tomusokeri

LIST Salzhandel toimittaa sokeria parhaalla laadulla. Vakuutu itse! Pakkaus: Pieni pakkaus
Valkoinen kiteinen sokeri

Valkoinen kiteinen sokeri

Valkoinen kiteinen sokeri, ilman paakkuja, laikkuja ja vieraita epäpuhtauksia. Sokeri on makeaa, ilman vieraita hajuja ja makuja. Sokeri liuotettaessa on läpinäkyvää, ilman liukenemattomia sedimentejä, mekaanisia ja muita epäpuhtauksia. EI GMO Kosteusosuus: 0,08% Väri liuoksessa ICUMSA-yksiköissä: 43,0 Sakkaroosipitoisuus, %: vähintään 99,82%
Nopea Hapan

Nopea Hapan

Happamoittava aine sokerikuorrutetuissa tuotteissa. Quick Sour mahdollistaa voimakkaan sitruunahappokerroksen lisäämisen vaarantamatta tuotteen vakautta. Quick Sour on jauhemainen happamoittava aine, joka riippuen käytetystä määrästä tuottaa räätälöidyn happaman maun. Sen erityinen koostumus ja sovellusteknologia estävät hapon siirtymisen, värjäytymisen ja tarttuvuuden.
Ananas

Ananas

Ananas eri viipaleina Tarjoamme kaikki yleiset lajikkeet 'Choice'-laadussa säilykkeenä, ja lajikkeet 'Queen Victoria' ja 'MD2' pakastettuna. Saatavilla on erilaisia pakkausvaihtoehtoja.
pakastettu mansikka

pakastettu mansikka

pakastettu mansikka
Hunajan Makeus

Hunajan Makeus

Pehmentävä ja kosteuttava balsami, joka palauttaa huulille pehmeän, sileän ja silkkisen tuntuman hunajan makuisena. Koostumus: Keltainen mehiläisvaha, sheavoi, kaakaovoi, kookosöljy, palmuöljy, moringaöljy, baobaböljy, luonnollinen tuoksu.
KALAJAUHO

KALAJAUHO

Puhtaus Kalajauho-rehut Raaka Rasva 10%Max Raaka Tuhka 18%Max Kosteus 10%Max Suola ja Hiekka 5%Max Ulkonäkö Keltainen jauhe, Kalajauhon ainutlaatuinen aromi Pakkaus 25kg / Pussi Varastointi Säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa, vältetään suoraa auringonvaloa Säilyvyys 12 kuukautta
Inkivääri jauhe

Inkivääri jauhe

Olemme Suosikkilähteesi Luonnontuotteille Natural Hub on kestävä brändi, joka myy korkealaatuisia luonnontuotteita Itä-Afrikasta, Tansaniasta. Olemme myyneet Tansaniassa jo jonkin aikaa, mikä on antanut meille perinnön asiakastuesta ja poikkeuksellisista luonnontuotteista. Meillä on sertifikaatit Eurofins Laboratoriolta, Pytosanitaari, SGS:ltä ja Global Gapilta. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Hapan Kirsikka

Hapan Kirsikka

Kaikki makeiset ovat kauniita ja herkullisia, mutta kirsikkahilloissa on erityinen virkistävä vivahde. Kaunein kirsikkahillo isoäidin reseptin mukaan!
KALAJAUHO

KALAJAUHO

Laatustandardi Raakaproteiini 50 % min, Tuhkasisältö 30 % max, Kosteus 10 % max, Tuha 32 % max, Rasva 12 % max, Pakkaus Asiakkaan vaatimusten mukaan, vientistandardi 50 kg tai 25 kg kudottu pussi tai suurempi pussi (voimme tulostaa pussin suunnitelmasi mukaan). Raakasrasva: 10 % Max Raakatuhka: 18 % Max Kosteus: 10 % Max Suola ja hiekka: 5 % Max Pakkaus: 25 kg / Pussi
kovavihannes

kovavihannes

Durumvehnä on kevätvehnän lajike, jota yleensä jauhetaan semolaksi ja käytetään pastan valmistamiseen. Sitä voidaan myös jauhaa hienommaksi jauhoksi ja käyttää leivän tai pizzataikinan valmistamiseen.
Valkoiset Saippuahiutaleet

Valkoiset Saippuahiutaleet

Ednan käden lastut ovat työpajassa valmistettujen saippuoiden jäännöksiä. Ihanteellinen oman nestesaippuan valmistamiseen! Oliiviöljy, kookosöljy, sheavoi. Valkoinen savi.