Sakkaroosi, jota kutsutaan myös valkoiseksi sokeriksi tai ruokasokeriksi, saadaan sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Se on disakkaridi, joka kuuluu yksinkertaisiin hiilihydraatteihin.
Tuote on valkoisten, homogeenisten, rakeisten kristallien muodossa ilman paakkuja tai palasia, ja sillä on sokerille tyypillinen makea haju ja maku. Sakkaroosi liukenee helposti veteen ja voi nopeasti rekristallisoitua. Foodcomin tarjoama tuote ei ole peräisin geenimuunnelluista kasveista.
Muscovado
Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritiuksen saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtameren saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruokoviljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri ottaa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tämän vuoksi Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruokosta. Siinä on 10-15 % melassia, joten sen koostumus on erittäin pehmeä, paakkuuntunut ja kostea.
Maku ja käyttö
Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeinen ja maltaisen, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri kestää korkeita lämpötiloja paremmin kuin muut sokerit, joten sokeria voidaan käyttää täydellisesti lämpimissä ruuissa tai leivonnaisissa. Se antaa aterioille ja lämpimille juomille erityisen herkullista makeutta ja on ihanteellinen makeuttamiseen...
Guarkernijauhe saadaan guarpensaan, Cyamopsis tetragonolobus, endospermistä.
Se kuuluu palkokasvien perheeseen. Niin kutsuttua pensaspapua viljellään pääasiassa Intiassa ja Pakistanissa heinäkuusta joulukuuhun. Laatu, saatavuus ja hinnat ovat kuitenkin erittäin riippuvaisia monsuunista tänä aikana. Rajasthan, Gujarat ja Haryana ovat tärkeimmät viljelyalueet. Kuivat guarpavut puidaan, jotta guarkivet (siemenet) saadaan pavusta. Seuraavassa vaiheessa siemenestä erotetaan kuori ja itä, jolloin valmistuu hydrogeeli Guar (Split).
Kiteinen Sokeri
Valkoinen sokeri laatuluokissa EG I ja II
Ruokosokeri
Ruokosokeri eri puolilta maailmaa raakasokerina tai valkoisena sokerina
Muut Sokerit
Dekstroosi, Fruktoosi
Valkoinen kiteinen sokeri, ilman paakkuja, laikkuja ja vieraita epäpuhtauksia. Sokeri on makeaa, ilman vieraita hajuja ja makuja. Sokeri liuotettaessa on läpinäkyvää, ilman liukenemattomia sedimentejä, mekaanisia ja muita epäpuhtauksia. EI GMO
Kosteusosuus: 0,08%
Väri liuoksessa ICUMSA-yksiköissä: 43,0
Sakkaroosipitoisuus, %: vähintään 99,82%
Happamoittava aine sokerikuorrutetuissa tuotteissa. Quick Sour mahdollistaa voimakkaan sitruunahappokerroksen lisäämisen vaarantamatta tuotteen vakautta. Quick Sour on jauhemainen happamoittava aine, joka riippuen käytetystä määrästä tuottaa räätälöidyn happaman maun. Sen erityinen koostumus ja sovellusteknologia estävät hapon siirtymisen, värjäytymisen ja tarttuvuuden.
Ananas eri viipaleina
Tarjoamme kaikki yleiset lajikkeet 'Choice'-laadussa säilykkeenä, ja lajikkeet 'Queen Victoria' ja 'MD2' pakastettuna. Saatavilla on erilaisia pakkausvaihtoehtoja.
Pehmentävä ja kosteuttava balsami, joka palauttaa huulille pehmeän, sileän ja silkkisen tuntuman hunajan makuisena. Koostumus: Keltainen mehiläisvaha, sheavoi, kaakaovoi, kookosöljy, palmuöljy, moringaöljy, baobaböljy, luonnollinen tuoksu.
Olemme Suosikkilähteesi Luonnontuotteille
Natural Hub on kestävä brändi, joka myy korkealaatuisia luonnontuotteita Itä-Afrikasta, Tansaniasta. Olemme myyneet Tansaniassa jo jonkin aikaa, mikä on antanut meille perinnön asiakastuesta ja poikkeuksellisista luonnontuotteista.
Meillä on sertifikaatit Eurofins Laboratoriolta, Pytosanitaari, SGS:ltä ja Global Gapilta.
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Durumvehnä on kevätvehnän lajike, jota yleensä jauhetaan semolaksi ja käytetään pastan valmistamiseen. Sitä voidaan myös jauhaa hienommaksi jauhoksi ja käyttää leivän tai pizzataikinan valmistamiseen.
Ednan käden lastut ovat työpajassa valmistettujen saippuoiden jäännöksiä.
Ihanteellinen oman nestesaippuan valmistamiseen!
Oliiviöljy, kookosöljy, sheavoi. Valkoinen savi.