Drageekone on tarkoitettu pähkinöiden kuorruttamiseen sokerilla. Rummun alapuolelle sijoitettu lämmitysjärjestelmä pitää sokerin sulana. Kun rumpu pyörii, sokeri tarttuu tuotteisiin. Konetta käytetään yleensä mantelien kuorruttamiseen täällä Turkissa. Konetta voidaan käyttää myös drageiden valmistamiseen. Sitten tulee erittäin herkkä kuorrutusvaihe. Monimutkaisen mekanismin kautta sokeria, joka on kuumennettu yli 100 °C, ruiskutetaan ytimiin useina pisaroina. Toiminta kestää yli kolme tuntia: aikaa saada halutun paksuinen sokerikuori ennen viimeistä vaihetta. Drageen värjäämiseksi lisätään sokerisiirappia. Kiiltävä pinta saadaan elintarvikkeiden lakalla. Kaikki vaiheet drageen valmistamiseksi kestävät 72 tuntia. Mitä enemmän sokerikerroksia, sitä pidempi prosessi kestää. Neljästä viiteen henkilöä lajittelee päivittäin käsin: he etsivät pienintäkin virhettä. Pienesti vaurioituneet, väärän kokoiset tai muotoiset, epätasaiset värit... pieninkin virheellinen dragee poistetaan.