Tarkka valikoima korkealaatuisia kahveja Keski- ja Etelä-Amerikasta, Intiasta ja Afrikasta, paahdettuna täydellisesti, tuottaa De Roccis CREMOSO espressoa. Poikkeuksellisen mieto ja sileä sekoitus, jossa on vahva mutta silti herkkä jälkimaku.
W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista.
Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.
Miedosti makea sekoitus parhaista Arabica- ja Robusta-kahveista, joissa on voimakas maku ja tuoksu. Se on todellakin perinteinen ja olennaisesti italialainen espresso!
Brasilia: Sujuva ja hyvin tasapainoinen kahvi, jossa on puhdas ja hieno aromi. Erittäin aromaattinen sekoitus, jossa on suklaamainen jälkimaku.
Costa Rica: Korkealaatuinen kahvi, jossa on rikas hasselpähkinän värinen crema ja omenan sekä taatelin tuoksu. Kevyt happamuus.
Indonesia: Rikas ja hieno Robusta-kahvi, jossa on kevyt karamellin tuoksu, joka on ihanteellinen jopa vaativimmille kahvin ystäville. Täyteläinen ja voimakas maku, jossa on kestävä jälkimaku.
Vietnam: Täyteläinen Robusta, eklektinen ja erottuva.
Kolumbia: Kaikki kolumbialaiset kahvit ovat Arabica-lajiketta, jossa on rikas aromaattinen tuoksu, hieman hedelmäinen ja upea hasselpähkinän ja kukkaisen jälkimaku. Tämä kahvi on täydellisen yhdistelmän tulos valikoiduista Arabica- ja Robusta-kahveista. Kermainen, sujuva ja samettinen, ainutlaatuinen ja yllättävä makealla maulla ja hedelmäisellä jälkimaulla.