Tuotteet hakusanalla kookospähkinä (5)

Kookoshiutaleet - HoReCa

Kookoshiutaleet - HoReCa

Kokoslastuja käytetään pääasiassa makeisteollisuudessa. Niitä lisätään erilaisiin kakkuihin, makeisiin pulliin ja leivonnaisiin, sekä herkullisena täytteenä että kauniina koristeluna valmiille tuotteille. Kokoslastuja käytetään myös suklaaherkkujen, energiapatukoiden, jäätelökuorrutteen, näkkileipien, rapeiden keksejen, mysliin, makeisten ja monien muiden jälkiruokien päällysteenä. Käyttö Jälkiruoat, leivonnaiset, keksit, kaikki leipomotuotteet, kastikkeet, liha- ja kalaruoat. Maku Herkullinen, makea kookoksen tuoksu Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 5,0 Rasvat (g / 100g)… 50 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)…520
Kookosjauho Garnec

Kookosjauho Garnec

Kookosjauho on jauhoa, joka on valmistettu kuivatuista kookospähkinän hedelmälihoista. Sitä käytetään kaikenlaisissa leivonnaisissa, mutta erityisesti makeisissa, sen miedon makean maun vuoksi, joka on tyypillinen kookokselle. Kookosjauhon glykeeminen indeksi on alhaisempi kuin keskimääräisellä viljajauholla, ja se on myös runsas kuitujen, proteiinin ja terveellisten rasvojen lähde. Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiin viljalla" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakialiittojen yhdistykseltä, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa. Paino: 300 g
Ceilonin kaneli

Ceilonin kaneli

16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista. Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on. Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0 Rasva (g / 100 g): 3,0 Proteiini (g / 100 g): 28 Energia (kcal): 160 Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä Nettopaino (g): 30
Valkosipulimerisuola

Valkosipulimerisuola

Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen, toisen lounasruoan valmistamiseen. Proteiinit (g / 100g): 9,5 Rasvat (g / 100g): 0,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 3,0 Energiarvo (kcal / 100g): 50
Maissitärkkelys

Maissitärkkelys

Maissitärkkelyksellä on usein käyttöä ketsupissa, majoneesissa, erilaisissa kastikkeissa ja vanukkaissa sekä piirakkatäytteissä. Tämä tuote voi myös auttaa, jos tarvitset taikinasta vähemmän gluteenista ja haluat antaa sille pehmeyttä ja mureutta. Maissitärkkelyksessä on hieman enemmän kaloreita kuin perunatärkkelyksessä. Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Tuote testataan gluteenin varalta jokaisessa tuotantovaiheessa. Garnec oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiin viljelty" -tavaramerkillä. Tämä tavaramerkki on turvallisuusmerkki gluteenittomille tuotteille Euroopan Keliakia-yhdistysten liiton toimesta, ja se on tunnustettu useimmissa kehittyneissä maissa. Paino: 400 g