Bio-kookoslastut valmistetaan kookospähkinän valkoisesta hedelmälihasta. Hedelmälija kuivataan ja sitten hienonnetaan pieniksi paloiksi, jotka kuivuvat auringossa 48 tunnin ajan. Kookoslastuissa on terveellisiä rasvoja, kuten lauriinihappoa, kuituja ja proteiinia. Kookoslastut ovat pidempiä ja leveämpiä kookospähkinän paloja verrattuna tavallisiin kookoshiutaleisiin pussissa. Rakenne muistuttaa enemmän perunalastuja kuin useimpien paahdettujen kookoshiutaleiden sitkeitä säikeitä. Sokeria ei ole lisätty, joten ei ole syytä huoleen näitä herkullisia kookoslastuja napostellessa.
Luonnolliset kookoslastut valmistetaan kookoksen valkoisesta hedelmälihasta. Hedelmämassa kuivataan ja murskataan hienoiksi paloiksi, jotka sitten kuivataan auringossa 48 tuntia. Kookoslastuissa on terveellisiä rasvoja, kuten lauriinihappoa, kuitua ja proteiinia. Kookoslastut ovat pidempiä ja leveämpiä kookospaloja verrattuna perinteiseen raastettuun kookokseen. Rakenne on enemmän perunalastujen kaltainen kuin useimpien raastettujen, paistamattomien kookosten sitkeät säikeet. Lisättyä sokeria ei ole, joten ei ole syytä tuntea syyllisyyttä näitä herkullisia kookoslastuja napostellessa.
ALKUPERÄ: Filippiinit
SUURPAKKAUS: 25 kg säkki