Kuinka nauttia?
Pesemällä ja kostuttamalla auringossa kuivatut capia-paprikat kuumalla vedellä suolan tai SO2:n poistamiseksi.
Auringossa kuivatut makeat capia-paprikat tarjoavat luonnon makeuden ja maun kuivattuna muotona.
Ne voidaan lisätä marinoituna valkosipulin, etikan, suolan, timjamin ja oliiviöljyn kanssa aamiaisviljoihin tai jogurttiin makua antamaan tai parantamaan sitä napostelulautasilla. Auringossa kuivatut paprikat ovat täydellinen esimerkki luonnon tarjoamista herkuista.
Ehdotetut käyttötavat
Valmiit ateriat, pizzat, voileivät, salaatit, alkupalat jne.
Tuotetiedot
Ainesosat: Auringossa kuivatut paprikat sisältävät suolaa tai SO2
Säilytys: + 4C
Parasta ennen: 1 vuosi
Pakkausvaihtoehdot
5 kg pahvilaatikossa
Doy-pussi (100 gr)
Viljan kuivauskoneet voivat kuivata kaikenlaisia viljoja, kuten vehnää, maissia, ohraa, rypsiä, soijapapuja jne. Ne vähentävät viljapuiden kosteustasoa niin, että ne voidaan varastoida siloihin.
Erinomaisen muotoilunsa ansiosta niillä on kuivauskapasiteetti jopa 50 tonnia, 5 tonnia tunnissa. Koneemme, jotka on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, on suunniteltu palvelemaan monia vuosia.
Se on kone, joka toimii täysin paineilmajärjestelmällä ja jota käytetään puhdistusyksiköstä tulevan vehnän muuttamiseen jauhoksi jauhomyllyissä.
Kehys on valmistettu pelti-rakenteesta, ja alakehys on täysin skannattu borvek-penkillä varmistaakseen pallojen rinnakkaisuuden.
Kumivihkot on sijoitettu sängyn liukujen alle tärinän vaimentamiseksi.
Koneeseen asennettujen rullien ominaisuudet vaihtelevat kaavion mukaan ja ne määritellään sen mukaan, mikä on tavoite saada haluttu jauhon tuotto tehtaasta.
Kaikki koneen ohjaukset tehdään paineilmaa stimuloivien venttiilien avulla, eikä sähköä kuluteta.
Saapuvan tuotteen määrän mukaan venttiilejä stimuloidaan, sylinterit...