Pistaasi eroaa muista öljypähkinöistä vihreän-keltaisen värinsä ja osittain avautuneen kuorensa ansiosta, mikä tekee siitä helposti nautittavan pähkinän. Se kasvaa ryhmissä puussa, joka tuottaa ensimmäiset hedelmänsä vasta kymmenen vuoden jälkeen. Kypsyessään ydin kasvaa niin, että se ylittää sille varatun tilan kuoressa ja halkeaa. Samalla niiden perikarp (vihreä, pehmeä ja lihaksikas iho, joka suojaa kuorta) muuttuu vaaleanvihreästä vaaleanpunaiseksi-lilaksi, kun hedelmä kypsyy. Pistaasi Coque Nature VIJAYA on raaka.
Sultaniinirypäle VIJAYA on keskikokoinen, vaaleanruskea-kultainen ja sopii täydellisesti makeisiin ja suolaisiin ruokiin. Kreikassa kasvatettu, se on myös erityisen pehmeä ja hedelmäinen.
Viite:10101
Tätä hedelmää tunnetaan myös muilla nimillä: Rakkaus häkissä, Inkamarja, Maapähkinä, Kapinaviini, Kiinalainen lyhty tai Japanilainen lyhty, Physalis... Tämä pieni marja, jota suojaa sen tyylikäs, hermostunut kupu kypsänä, tarjoaa hapokkaan ja hienovaraisesti makean maun. VIJAYA-merkkinen kuivattu Perun coqueret, lajiketta Physalis Peruvania, kerätään Latinalaisessa Amerikassa. Se kuivuu luonnollisesti Ecuadorin tai Kolumbian auringon säteiden avulla.
Viite:14801.1