Keltainen laventelinkukkamazerointi omaa intensiivisen laventelintuoksun. Se sisältää pääasiassa öljyhappoa sekä linolihappoa ja palmitiinihappoa.
Laventelinkukkamazerointi, luomu, valmistetaan tuoreista luomulaventelinkukista desodorisoidussa oliiviöljyssä. Mazerointi suodatetaan ja stabiloidaan tokoferolilla. Keltainen laventelinkukkamazerointi omaa intensiivisen laventelintuoksun. Se sisältää pääasiassa öljyhappoa sekä linolihappoa ja palmitiinihappoa. Meidän laventelinkukkamazerointi on BIO, COSMOS, NATRUE ja KOSHER -sertifioitu. Sitä voidaan säilyttää vähintään 18 kuukautta.
Ainesosat: Palmitiinihappo: 7,5 - 20 % Steariinihappo: 0,5 - 5 % Öljyhappo: 55,0 - 83 % Linolihappo: 2,5 - 21 %
Pakkaus: Saatavilla alkaen 1 kg