Antosyaani
Antosyaaneja uutetaan monista hedelmistä ja vihanneksista, ja ne voivat tarjota laajan valikoiman sävyjä tai värejä eri sovelluksissa. Nämä vesiliukoiset pigmentit voivat olla vapaassa muodossa tai asyloituja, mikä voi parantaa pigmentin vakautta ja muuttaa sävyä. Eri antosyaaneiden huolellinen sekoittaminen voi tuottaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia värejä. Antosyaania uutetaan hedelmistä ja vihanneksista, kuten viinirypäleen kuoresta, mustaherukasta, punakaalista, punajuurista, purppuramaissista, purppuraperunasta ja purppuraporkkanasta.
Sovellukset:
Juomat, säilykkeet, hillot ja hyytelöt, makeiset, valmiit ruoat, leivonnaiset
Karthamus
Suoraan Välimereltä, Euroopasta ja Yhdysvalloista, tämä väriaine, joka on uutettu carthamus tinctorius -kasvista, tunnetaan myös nimellä sahrami, on täysin luonnollinen ja jatkaa puhtaan etikettimme sitoumusta. Karthamus-uute tarjoaa keltaisia ja oranssinkeltaisia sävyjä käytettynä yksinään, tai se voi tarjota erilaisia punaisia sävyjä sekoitettuna paprikaan tai antosyaaneihin ja vihreitä sävyjä yhdistettynä spirulinaan. Tällainen on Karthamuksen monipuolisuus.
Sovellukset:
Karthamus on täydellinen valinta makeisteesi, juomasi, leipomotuotteesi, maitotuotteesi tai lihatuotteesi käyttöön.