Tuotteet hakusanalla leipomo on (1403)

Kaasuputkialustiuuni 2 suuntaa 6 ulostuloa - 32-CS

Kaasuputkialustiuuni 2 suuntaa 6 ulostuloa - 32-CS

Neljä a sole fixe foyer maçonné Mondial Forni - Malli: Mondial - Foyer maçonné - 6 suuta / 3 kerrosta - Kammiomitat: 1240x1650mm - Ulkomitat: 1900x2950x2300mm - Kypsennysala: 6.1 m² - Käyttökorkeudet: 210x210x250mm - Lämmitysteho: 68 Kw / 58000 Kcal/h - Sähkötalous: 1.5 kW / 400 V - Paino: 6700 kg - Polttimen sijainti: alhaalla - Polttoainejärjestelmät: Metaani, GPL, Diesel, Puu - Poltin valinnaisena
Pizzan valmistuspöytä, 6 laatikkoa, True - Jäähdytettävät pöydät pizzerioille

Pizzan valmistuspöytä, 6 laatikkoa, True - Jäähdytettävät pöydät pizzerioille

Ympäristöystävällinen Ilman CFC-yhdisteitä Alumiininen sisustus Ruostumaton teräs Työpöytä: 495 mm GN-jäähdytetty Viite: TPP-AT-93D-6-HC Merkki: Vrai Mitat MM (P x L x K): 2370 x 855 x 1140 mm Jäähdytysaine: R290 Kapasiteetti: 1011 litraa
Riisikakkukone

Riisikakkukone

SYP Riisikakkukone voidaan luokitella leipomokoneeksi tai makeisteollisuuden koneeksi - SYP-mallimme on suunniteltu siten, että se voi tuottaa poksahtelevia välipaloja käyttäen 100 % luonnollisia viljoja. Tällä hetkellä markkinoille tulee monia uusia mekanisia laitteita, mutta ne eivät pysty käsittelemään korkeaa painetta jatkuvasti ja tuottavat epätasaisia tuotteita. Sen osat, kuten ketjut ja moottorit, kuluvat helposti ja aiheuttavat usein vikoja. SYP-mallimme on korjannut nämä puutteet ja käyttää hydrauliikkaa tuottaakseen tasalaatuisia tuotteita ja merkittävästi parantanut sen kestoa. Lisäksi erilaisia muotteja on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina asiakastarpeiden tyydyttämiseksi. Pieniä koneita voidaan valmistaa paikallisille kaupoille ja suurempia koneita voidaan myös valmistaa teollisuudelle. 100 % luonnollisista viljoista valmistettu välipalamme voi korvata ateriat, on erinomainen lapsille ja sopii dieettiruokavalioon. Lisäksi 100 % täysjyväriisistä valmistetut riisikakut ovat hyviä välipaloja diabeetikoille. Lisätietoja varten, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä!! Kiitos
Pähkinäbaklava (0,5 lbs) - Jälkiruoka Lezza

Pähkinäbaklava (0,5 lbs) - Jälkiruoka Lezza

Kerrosleivonnainen, joka on valmistettu filo-taikinasta, täytetty hakatuilla pähkinöillä ja makeutettu siirapilla SKU:600208 we:0.5 lbs / 220 gr st:5 Päivää
KEKSIKONE JA KUIVAT KEKSIKSET - kovasta taikinasta valmistettavien tuotteiden valmistamiseen langan leikkaamalla.

KEKSIKONE JA KUIVAT KEKSIKSET - kovasta taikinasta valmistettavien tuotteiden valmistamiseen langan leikkaamalla.

TÄMÄN KONEEN AVULLA VOITTE VALMISTAA: Voikeksejä, mantelitaikinoita, kiharoita keksejä, kotitekoisia keksejä, polvorones, perrunillas, mantecados jne. -Yhtenäinen ja nopea tuotanto, ilman taikinan rankaisemista tai sen luonnollisten ominaisuuksien muuttamista. -Keskikokoisiin ja suuriin tuotantoihin, tuotteen ja mallin mukaan. -Muottien helppo ja nopea vaihto. -Älykäs tuotannon hallinta HMI-paneelin kautta, reseptien ohjelmointi. VERKOT JA MUOTIT ERILAISELLA MUODOLLA JA KOKOISSA: Tiheille tai koville taikinoille.
TORTILLA-PRODUKTIOLINJA / DTPL - 60TP - TORTILLA-PRODUKTIOLINJA 6.000 KPL/TUNTI DTPL - 60TP

TORTILLA-PRODUKTIOLINJA / DTPL - 60TP - TORTILLA-PRODUKTIOLINJA 6.000 KPL/TUNTI DTPL - 60TP

DIVISEUSE-BOULEUSE: Capacité jusqu'à 11 000 pièces/heure Gamme de poids 40-140 grammes (±2 gr) 6 pistons de 50 mm de diamètre Tambour extérieur interchangeable pour différents poids Courroies de sortie à 6 rangées Lubrification à l'huile automatique Commandes de vitesse variable pour l'entraînement principal et l'unité d'arrondissage Farineuse La capacité du bunker à pâte est de 210 kg Puissance totale 5 kW Écran tactile IHM de 7 pouces Contrôle par PLC - Écran tactile REPOS INTERMÉDIAIRE : Temps de fermentation 10 minutes (pour 6.000 pièces/heure) Plateaux porteuses de la pâte est en acier inoxydable à 6 poches Nombre de Plateaux actifs est de 139 pièces 834 poches actives Poches en filet UHMWPE amovibles et lavables Chaîne à rouleaux de 2″ pour le transport des plateaux Le châssis principal est en tube d'acier inoxydable. Puissance totale 1,5 kW Capacités: 6.000 pcs/hour Dimension de presse: 750mm x 1100mm Diviseuse-Bouleuse:6 pcs Four:3 étages Repos Intermédiaire :10 minutes Compter et empiler: 4 à 20 pièces. Capacité de presse:6pcs Contrôle :PLC - Écran tactile Diamètre des produits: :15 -30 cm Précision: ±2 (cm) / (gr): ±2 (cm) / (gr)
SOS Bags

SOS Bags

SOS tai "Self-Opening Satchel" on tyyppinen litteäpohjainen paperipussi, joka avautuu itsestään ja on helppokäyttöinen. Litteän pohjan muotoilu tekee niistä vakaat ja helposti pinottavat, kun taas itsestään avautuva ominaisuus mahdollistaa nopean ja vaivattoman pääsyn sisältöön. SOS-pussit ovat ihanteellinen valinta takeout-ravintoloille, kulinaarisille yrityksille ja niin edelleen, sillä ne tarjoavat kätevän, turvallisen ja luotettavan tavan pakata ruokaa. Vaihtoehto: - Die-Cut Window tai Ilman - Glassine Window - Natureflex Window - OPP window - Fully Lined Paperityyppi: - Bleached Greaseproof - Bleached Kraft - Brown Greaseproof - Brown Kraft - Recycled Brown Kraft - Glassine - Plastic Coated Paper Paperipaino: 50-120gsm Tulostusvaihtoehdot: Jopa 6 väriä linjassa / Yli 6 väriä esipainettuna Leveysmitat: 70mm-230mm Gusset-mitat: 40mm-140mm Korkeusmitat: 200mm-470mm
Kakkupohjat

Kakkupohjat

Kakkupohjat kalvolla kakkutukemiseen. Ominaisuudet: Koot: Saatavilla useissa kooissa Leikkaus: Suora tai Aaltomainen Värit: Kulta mustalla | Valkoinen hopealla On mahdollista personoida leipomon logolla.
Muovailumassa Beige Yerocolors 200g

Muovailumassa Beige Yerocolors 200g

Mallinnusmassa Yerocolors Nettopaino gramma: 200 Väri/ maku: Beige
MISTRAL Linja-uunit - Uunit leipomoille, konditorioille ja gastronomiaan

MISTRAL Linja-uunit - Uunit leipomoille, konditorioille ja gastronomiaan

BAKE OFF Italiana on valmistanut uuneja yli 30 vuoden ajan. Pitkä kokemus on karttunut ajan myötä yhdessä suurten jakelukanavien ja alan ammattilaisten makujen ja trendien kanssa. Käsityötoiminnasta on kehittynyt teollinen todellisuus, joka on kulkenut päättäväisesti ja määrätietoisesti kaikki yrityksen rakentamisen vaiheet, markkinoiden kansainvälisiä tarpeita kuunnellen. Sen historia on ollut alusta asti täynnä aloitteita, jotka osoittavat, kuinka yritys on osannut sopeutua vahvalla innovaatio-kyvyllä makujen, tottumusten ja markkinoiden muutoksiin sekä uusien teknologioiden nopeaan kehitykseen paistoprosesseissa. Yhdysvalloissa, missä termi "bake-off" syntyi, se kuvasi epävirallista kilpailua leivonnaisten parissa ystävien, kollegoiden ja naapureiden kesken; tänä päivänä "bake-off" -termin merkitys on laajentunut yleiseen "kilpailu" tai "haaste" -merkitykseen, joka kuvastaa täydellisesti tapaamme ymmärtää innovaatioita, joita tuomme tuotteisiimme.
14 Tarjottimen Konvektiouuni - Konvektiouuni

14 Tarjottimen Konvektiouuni - Konvektiouuni

14 TASO KONVEKTIUUNIOVEN - MEILLÄ ON SEKÄ SÄHKÖ- ETTÄ KAASUVAIHTOEHTOJA. SE SOPII KAIKENTYYPPISILLE TAIKINAN PAISTAMISELLE
Leivontauuni - Korkean tehokkuuden konvektiokierto-uuni, joka sopii laboratorioihin

Leivontauuni - Korkean tehokkuuden konvektiokierto-uuni, joka sopii laboratorioihin

Lewant Eco 600 Korkealaatuinen rakenne, joka on täysin ruostumatonta terästä, AISI 310S -korkealämpötilan kestävä lämmönvaihdin kehyksetön pyörivä pohjakäyttö kaksi itsenäistä höyryn tuottajaa - yksi kuuman ilman virtauksessa ja yksi korkeassa lämpötilassa, integroitu lämmönvaihtimeen, joka kuumenee pakokaasuista korkean tehokkuuden lämpöeristys, jossa ilman liike kulkee vähemmän kuumasta lähtötilasta uunin kuumimpaan alueeseen 150 mm paksu lämpöeristys 3 vuoden takuu, asiakaspalvelu 24/7 keittokammion korkeus sarjaversiona on 2000 mm, tuottavuuden kasvu 22 % samalla käyttöalalla duaalituuletin, ilman syöttö molemmilta puolilta – suuri määrä lämmintä ilmaa matalalla nopeudella lyhennetty kypsennysaika, vähentynyt kypsennystappio lämpötehokkuus on yli 93 %, ja se on paras indikaattori ulkomitat: 1430 х 2150 х 2520 mm paino: 1372 kg
Four À Soles Gamme Ministar 4/5/6 Taso Msr 4c - Leipomo Leivonnaiset

Four À Soles Gamme Ministar 4/5/6 Taso Msr 4c - Leipomo Leivonnaiset

PUTKIVAPEAUUNIT Suositellut uunit kaikenlaisen leivän paistamiseen. Maksimipaistolämpötila: 300°C. Lämmitysjärjestelmä: MINISTAR RING_MSR: putkivapeat, halkaisija 21 mm, yksinkertainen poikkiputki halkaisija 21 mm, palotila rakennettu Aisi 309S -teräksestä valmistetuista sylintereistä, ilman tiiliä tai sementtiä. MINISTAR STONE PELLET_MSP: putkivapeat, halkaisija 21 mm, yksinkertainen poikkiputki halkaisija 21 mm, palotila rakennettu tiilistä ja sementistä. Toiminta: diesel-, kaasu-, pelletti- ja biopolttoainepolttimella. Ohjauspaneeli: sähkömekaaninen. Pyynnöstä saatavilla digitaalinen ohjauspaneeli, jossa on 99 ohjelmaa, automaattinen käynnistys ja automaattinen sammutus.
Konvektiouunit

Konvektiouunit

Konvektiouunit sopivat erityisesti pienten kakkujen, leivonnaisten, voileipien ja leivän valmistukseen konditorioissa, ravintoloissa, hotelleissa ja leipomoissa. Kuuman ilman kierto tapahtuu sisäisten tuulettimien avulla (yksi tuuletin 4 tai 5 tarjottimen uunissa ja kaksoistuuletin 8 tarjottimen uunissa), ja se jakautuu koko leivontapinta-alalle tarjoten homogeenisen ympäristön. Uunin pohjalle sijoitettu fermentointiyksikkö tarjoaa kosteuden ja lämpötilan, joita tarvitaan fermentointiprosessissa. 5 tarjottimen konvektiouunimallit valmistetaan vain sähköisellä lämmitysjärjestelmällä. Muussa 8 tarjottimen mallissa on mahdollista käyttää sekä sähkö- että kaasulämmitysjärjestelmää. Ohjauspaneeli voidaan valmistaa manuaalisilla painikkeilla (standardi) tai kosketusnäytöllä (vaihtoehto).
SPELTWAFFELIT

SPELTWAFFELIT

Luomu spelttivohvelit pehmeällä vaniljamaulta.
ZOOM - Höyryputkikeitto

ZOOM - Höyryputkikeitto

Zoom on höyryputkiuuni, jossa on 4 päällekkäistä paistokammiota. Se on suunniteltu täyttämään kapasiteetin, tehon ja kustannusten suhteen vaatimukset. Uunin pääominaisuus on sen lämmitysjärjestelmä, tiheä suljetun piirin putkiverkosto, jossa höyry kiertää. Jokaisen kammin lattia ja katto ovat suoraan kosketuksessa putkiston kanssa ja saavat lämpöä johtumisen kautta. Uuni takaa jatkuvan, optimaalisen lämpöjakelun ja vakauden paistamisen aikana. Tämä johtaa tuotteen aromin säilyttämiseen ja sen säilyvyysajan pidentämiseen. Sen monipuolinen luonne takaa nopean lämpötilan säädön. Siinä on tehokas lämmönvaihdin, jossa on kanavat kuuman palokaasun kierrättämiseksi. Kuormausovet ovat ruostumatonta terästä ja karkaistua lasia. Kokonaispaistoala on 4, 6 tai 9 neliömetriä. Zoom toimii nestemäisillä ja kaasumaisilla polttoaineilla.
Doydoy vehnäjauho

Doydoy vehnäjauho

Meiltä löytyy katalogistamme ammattimainen T55 vehnäjauho, 1 kg ja 25 kg, kaikkiin kulinaarisiin tarpeisiisi.
Kinkkuhuippu

Kinkkuhuippu

Kappaleet à 70g, pakastekartonki taikinassa. Ainesosat: Voitaikina (valkoista jauhoa (vehnä), vettä, kasviöljyjä ja -rasvoja (palmu, rypsi), vehnäjauho, inverttisokerisiirappi, jodioitu ruokasuola, emulgointiaineet (E471, E475), säilöntäaineet (E200, E202), happamuudensäätöaineet (E270, E330)). Kinkku CH 20% (sianliha, vesi, nitriittisuolaa, säilöntäaineella E250 käsitelty ruokasuola, sokerit (glukoosi, tärkkelyssokeri), antioksidantit (E331, E301), mausteuutteet, makuaineet (E621), aromit). Munat, korppujauho, soijajauho, vähärasvainen maito, vesi, valkoviini, mausteet, sipulit, makuaineet (E621), ruokasuola. Aseta leivinpaperilla vuoratuille pellille ja laita esilämmitettyyn uuniin. Paisto: Paista 200°C:ssa noin 25 minuuttia. Säilytyslämpötila: min. -18°C, sulatuksen jälkeen ei saa jäädyttää uudelleen. Allergiatieto: Sisältää gluteenia, maitoa, munia, soijaa. Liha-ainesvalmiste valmiiksi syötäväksi. Valmistettu Sveitsissä sveitsiläisestä lihasta.
Leikkuurullat

Leikkuurullat

Mukautetut leikkausrullat eri versioissa asiakkaan toiveiden mukaan Saksa: Saksa
Ruoka

Ruoka

Yritys "Astra" on saanut vuosien kokemuksen elintarviketeollisuudesta ja on ajan myötä kehittynyt alan asiantuntijaksi, minkä vuoksi "Astra" voi tarjota parasta neuvontaa lämmityksessä tai jäähdytyksessä, sekoittamisessa tai keittämisessä, sekä oikeassa hygienisessä toiminnassa.
Genoise ja annoskoottuja keksejä

Genoise ja annoskoottuja keksejä

Meillä on laaja valikoima tuotantolinjoja kakkupohjatuotteille ja muille annos tuotteille (muffinit, kakut jne.). Pienistä suuriin tuotantokapasiteetteihin nämä linjat voidaan varustaa useilla vaihtoehdoilla, jotka lisäävät arvoa tuotteillesi. Älä epäröi kysyä meiltä lisätietoja, jotta voimme tarjota ratkaisun, joka todella vastaa tarpeitasi.
Jauho: Vehnä, maissi, ruis, tattari, gluteeniton ja luomujauho - Vehnäjauho, maissijauho, ruisjauho, tattarijauho, luomujauho

Jauho: Vehnä, maissi, ruis, tattari, gluteeniton ja luomujauho - Vehnäjauho, maissijauho, ruisjauho, tattarijauho, luomujauho

Valikoimamme sisältää perinteisiä suosikkeja, kuten vehnä, tattari, maissi ja hirssi, sekä yhä suositumpia gluteenittomia vaihtoehtoja. Luomu ja puhtaus: Jauhomme viljellään luomumenetelmillä, mikä varmistaa, että ne ovat vapaita haitallisista torjunta-aineista ja kemikaaleista. Voit nauttia luonnon puhtaasta mausta jokaisessa suupalassa. Gluteenittomat herkut: Niille, joilla on gluteeniherkkyys tai keliakia, gluteenittomat jauhomme tarjoavat herkullisen ja turvallisen vaihtoehdon. Nauti laajasta valikoimasta gluteenittomia reseptejä tinkimättä mausta tai koostumuksesta. Ravinteita täynnä: Jokaisella jauhotyypillä on oma ainutlaatuinen ravintoprofiilinsa. Tattarista, joka on runsas proteiinipitoisuudeltaan, hirssiin, joka on kuitupitoista, jauhomme ovat täynnä välttämättömiä ravinteita tukemaan yleistä terveyttäsi. Monipuolisuus: Olitpa leipomassa leipää, tekemässä pastaa tai luomassa gluteenittomia herkkuja, jauhomme ovat uskomattoman monipuolisia.
Oilprime Makeisteollisuuden Rasvat - Makeisteollisuuden rasvat

Oilprime Makeisteollisuuden Rasvat - Makeisteollisuuden rasvat

Oilprime-makeisvalmisteet on suositeltavaa käyttää margariinien täydelliseen korvaamiseen jauhomakeisten ja leipomotuotteiden valmistuksessa. Teknologisia kaavioita valmiiden tuotteiden tuotannossa tai uuden laitteiston asentamista ei tarvitse säätää, mutta rasvojen ja kuiva-aineiden uudelleenlaskenta on tarpeen. Oilprime sopii myös rasvaisien täytteiden ja kermaisien puolivalmisteiden valmistukseen.
T55 jauho

T55 jauho

T55-jauhoja suositellaan leivän, leivonnaisten ja pullien valmistukseen.
Personoitu Kakkukoriste - Puulippumalli

Personoitu Kakkukoriste - Puulippumalli

Yritykset, leipurit, hää- tai tapahtumasuunnittelijat: valmistamme asiakkaillesi räätälöityjä kakun koristeita! Ihanteellinen lisä henkilökohtaiseen ja huomionarvoiseen ilmeeseen kaikissa kakuissa ja kaikissa tilaisuuksissa: yritysjuhlat, häät, kaste... Ota meihin yhteyttä!
Karibialainen mausteleipä - Intensiivinen maku, paahtoleiville, gourmetkahville

Karibialainen mausteleipä - Intensiivinen maku, paahtoleiville, gourmetkahville

Pehmeä mausteinen leipä, jossa on intensiivinen piparkakkumausteiden maku. Ainesosat: VEHNÄjauho *, MEHILÄISVAHAA, KOKONAISIA munia (vapaana), voi, ruokosokeri *, MAITO *, piparkakkumausteet (kaneli, anissi, inkivääri, kardemumma, korianteri, neilikka, tähtianis). * Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Annoksen koko noin 140 g. Säilytä kuivassa, suojassa lämmöltä ja valolta. Keskimääräiset ravintoarvot 100 g kohden: 1421 KJ / 463,7 Kcal, rasvat: 25,4 g, joista tyydyttyneet rasvahapot: 15,7 g, hiilihydraatit: 52,6 g, joista sokerit: 27,4 g, proteiinit: 5,6 g, suola: 0,7 g 150:g
Provence-keksit - Valkoinen Suklaa, Mantelit ja Aprikoosi

Provence-keksit - Valkoinen Suklaa, Mantelit ja Aprikoosi

Ainesosat: Vehnäjauho, voi, sokeri, vapaan kanan munat, valkosuklaa 23% [Sokeri, kaakaovoi, laktoosi (maito), täysmaitojauhe, vähärasvainen maitojauhe, emulgointiaine: auringonkukka- lesitiini (E322), vanilja-aromi.] (4,8%), kuivatut aprikoosit (4,8%): aprikoosit, mantelit (4,8%), leivinjauhe, suola. Pakkaukset: 180 & 100g
Jakaja fermentoidulle taikinalle TXA-ROLL-TOP 800

Jakaja fermentoidulle taikinalle TXA-ROLL-TOP 800

Kone, joka on suunniteltu tuottamaan korkeasti hydratoitua leipää (70-90% vettä). Erityisen prosessinsa ansiosta: kova jauho, tärkeä lepotauko, vähemmän vaurioita leikkaamisen aikana jne., mahdollistaa korkealaatuisen leivän ja useiden muotojen tuottamisen. TXA-ROLL-TOP-800:ssa on "monirullakone", joka laminoi ja venyttää taikinaa, joka on jo purettu hihnalle, ja antaa taikinalle 40-50% ylimääräistä pituutta. Leikkaamisen jälkeen palat erotellaan eri vaihtelevilla tavoilla ja pannaan automaattisesti tarjottimelle tai laudalle, käsin käsitellen tarjottimia. Ohjaus automaatin kautta, joka mahdollistaa 16 eri ohjelmaa. Kone ilmoittaa, kun taikina on valmis liittymään seuraavaan. Tarjottimen tai laudan mitat: 500-800 mm max. Leipätyypit: klassinen Ciabatta kaikissa muodoissaan: basto, patonki, rustiikkinen, rustiikkinen terävillä päillä, minit jne.
Suora leipomon näyttö

Suora leipomon näyttö

Erittäin yleinen leipäesittely leipomoissa. Materiaali: Luonnollinen valkoinen kuorittu pajupunos + puu Ulkomitat: 50 cm x 50 cm x 65 cm Alkuperä: Ranska
FONDANT - VÄRIKÄS SOKERIMASSA

FONDANT - VÄRIKÄS SOKERIMASSA

MOQ: 1 tonni Pakkaus: 0,2 KG / 0,5 KG / 1KG / 3 KG Laatikon koko: 1KGx9 Hinta/kg: 2-4 EUR / 3-5 USD Värit: Valkoinen, Musta, Punainen, Keltainen, Sininen, Vaaleansininen, Tummansininen, Parlamentti, Vaaleanpunainen, Neonvaaleanpunainen, Neonkeltainen, Fuksia, Ruskea, Vihreä, Pistaasivihreä, Kulta, Harmaa, Purppura, Lila, Burgundinpunainen, Turkoosi, Nude, Oranssi