Tuotteet hakusanalla luonnollisesti (11)

Sitruunankuori

Sitruunankuori

Vahva, luonnollinen, hienostava. Raastetut sitrushedelmien kuoret ja hedelmät ovat ihanteellisia leivontaa varten jokaisessa kodissa. Luonnollinen maku ja täysi aromi ovat yhtä voimakkaita kuin tuoreet hedelmät - mutta pitkän säilyvyyden etuna.
Ksylitoli - Ksylitoli on luonnollisesti esiintyvä puusokeri, joka saadaan kovapuista, kuten koivusta.

Ksylitoli - Ksylitoli on luonnollisesti esiintyvä puusokeri, joka saadaan kovapuista, kuten koivusta.

Xyloosi on luonnollinen puusokeri, jota saadaan kovapuista, kuten koivusta. Se on erityinen hiilihydraatti, jota käytetään aromin muodostamiseen ja haluttujen makuvaikutusten saavuttamiseen lihassa, valmisruoissa, lääkkeissä, eläinruoassa ja rehussa. Xyloosi vaatii erittäin lyhyen reaktioajan halutun maun saavuttamiseksi. Avainedut: • Auttaa makujen muodostamisessa • Parantaa aromia • Parantaa visuaalista ilmettä • Vähäinen vaikutus verensokeri- ja seerumi-insuliinitasoihin • Mahdollistaa nopean Maillard-ruskistumisreaktion Käyttökohteet: • Kulinaari • Liha • Siipikarja & äyriäiset • Eläinruoka • Lääkkeet Luokiteltu normaaliksi elintarvikkeeksi eikä elintarvikelisäaineeksi. Käytetty kuva: © morisfoto / Adobe Stock Alkuperämaa: USA GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä
D-vitamiini D3-jauhe

D-vitamiini D3-jauhe

Vitamiini D 3 - Elintarvikelaatu D3-vitamiinijauhe CWS min. 100 000 IU/g
Isomalt - luonnollinen sokerin korvike, jossa on puolet tavallisen sokerin kaloreista

Isomalt - luonnollinen sokerin korvike, jossa on puolet tavallisen sokerin kaloreista

Isomalt on luonnollinen sokerin korvike, joka maultaan ja käytöltään muistuttaa tavallista sokeria, mutta siinä on vain puolet vähemmän kaloreita. Isomalt on maailmanlaajuisesti ykkönen sokerin korvikkeena makeisissa ja se edistää myös upeita värejä ja pinnoitteita. Avainedut: • Puhtaan makea, sokerimainen maku • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Vähentynyt tarttuvuus & pitkä säilyvyys • Hammasystävällinen • Vähäkalorinen (hyvä painonhallintaan) • Alhainen glykeeminen reaktio Käyttökohteet • Suklaan valmistus • Makeiset • Purukumit • Leivonnaiset • Jäätelö Käytetty kuva: © Ekkaratk / ShutterStock Alkuperämaa: Thaimaa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Halal & Kosher: Kyllä
Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä. Tämä Etelä-Amerikasta kotoisin oleva kasvi kasvaa nykyään laajalti eri puolilla maailmaa. Makeutustehoon vaikuttavat aineet ovat joukko niin sanottuja steviolglykosideja, joilla on kukin oma ainutlaatuinen makeus- ja makuprofiilinsa. Stevia on noin 100-300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri, mutta se ei sisällä hiilihydraatteja, kaloreita tai keinotekoisia ainesosia. Stevialla on monia terveyshyötyjä. Keskeiset hyödyt: • Glykeeminen reaktio 0 • Kaloriton • Hyödyllinen suun terveydelle • Makuaine muiden makeutusaineiden kanssa • Kestävä kuumuudelle jopa 350 °C • Erinomainen liukenevuus vesipohjaisissa järjestelmissä • Erittäin kestävä elintarvike-, juoma- ja valmisruokajärjestelmissä Käyttökohteet: Makeiset, ravintolisät, funktionaaliset elintarvikkeet ja juomat Käytetty kuva: © Dionisvera / Shutterstock Alkuperämaa: Kiina GMO-vapaa: Kyllä Koshereita ja halal: Kyllä FSSC 2000: Kyllä HACCP: Kyllä
Isomaltuloosi - Rasvanpolttava energiansyöttö luonnollisista lähteistä

Isomaltuloosi - Rasvanpolttava energiansyöttö luonnollisista lähteistä

Isomaltuloosi ei ainoastaan erottuudu alhaisesta glykeemisestä indeksistään, vaan se myös pidentää energiansaantia ja lisää rasvanpolttoa 50 %:n makeusvoimalla. Alkuperä: Sokerijuurikas PALATYNE®, klassinen isomaltuloosi Alkuperä Aasiasta Makeus verrattuna ruokosokeriin sakkaroosiin on noin 50 %. RISULOSE®, innovatiivinen isomaltuloosi EU-alkuperä RISULOSE®:n hyväksyntä on tällä hetkellä EU:ssa käsittelyssä ja sen odotetaan tapahtuvan vuonna 2023. Avainedut: • Edullinen verensokerin hallintaan (diabeetikoille) • Hammasystävällinen • Sokeri, joka vapautuu hitaasti • Erinomainen ruoansulatus ilman laksatiivista vaikutusta • Hyvä painonhallintaan (polttaa rasvaa) Käyttöalueet: • Ravintolisät • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Välipalat, urheiluravitsemus • Kasvis-/vegaanituotteet • Makeutusaineet/sokerin korvikkeet Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock Alkuperämaa: Tšekki / Thaimaa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshereita & Halal: Kyllä Koshereita & Halal: Kyllä
Fruktoosi - Fruktoosi on luonnollinen GMO-vapaa makeutusaine, joka on peräisin sokerijuurikkaista.

Fruktoosi - Fruktoosi on luonnollinen GMO-vapaa makeutusaine, joka on peräisin sokerijuurikkaista.

Fruktoosi tunnetaan hedelösokerina ja se on luonnon makein sokeri, jota esiintyy yleensä monissa hedelmä- ja vihanneslajeissa. Fruktoosi ei ole vain kaloreiltaan alhaisempi, vaan se ylittää sakkaroosin makeudessa jopa 80 %. Sen korkean thermogeenisen vaikutuksen ansiosta, mikä tarkoittaa, että fruktoosin aineenvaihduntaan tarvitaan enemmän energiaa, se on myös täydellinen valinta painostaan huolehtiville kuluttajille, sillä keho polttaa enemmän kaloreita. Fruktoosi ei ainoastaan tehosta makuja, vaan se peittää myös muiden tuotteen aineiden karvasta jälkimakua ja vakuuttaa helppokäyttöisyydellään. Avainedut: • Vapaa endotoksiineista • Tuottaa erinomaisen makeusprofiilin • Vahvistaa makua • Sopii painonhallintaan • Alhainen glykeeminen reaktio (19) • Korkea liukoisuus Käyttökohteet: Leivonnaiset Juomat Makeiset Maitotuotteet Ravintolisät Pakastetut jälkiruoat Kuva: © elena_hramowa / Adobe Stock Alkuperämaa: Suomi GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä
Viinirypälepohjaiset Makeutusaineet - 100% Luonnollinen Makeutusaine Viinirypäleistä

Viinirypälepohjaiset Makeutusaineet - 100% Luonnollinen Makeutusaine Viinirypäleistä

Luonnolliset viinirypälepohjaiset makeutusaineet perustuvat täysin viinimehun uuttamiseen ja kiteyttämiseen. Avainedut: • Monia käyttökohteita • Nopea energiavaste • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Parantaa aromia, rakennetta, hajua ja hedelmämakua • Korkea liukoisuus • Alhainen glykeeminen reaktio • 100 % luonnollinen Käyttökohteet: • Leivonnaiset • Makeiset • Juomat Kuva: © NonStock / ShutterStock Alkuperämaa: Italia GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä
Taatelisokeri - Luonnontuote, jolla on houkuttelevia tuoteominaisuuksia ja käyttötarkoituksia

Taatelisokeri - Luonnontuote, jolla on houkuttelevia tuoteominaisuuksia ja käyttötarkoituksia

Taateleisokeri on luonnontuote, jolla on houkuttelevia tuoteominaisuuksia ja käyttötarkoituksia. Se valmistetaan kuivatuista taateleista ja antaa tuotteellesi runsaan makeuden. Taatelit ovat fruktoosin lähde, minkä vuoksi ne ovat erittäin makeita ja niissä on hallitseva vohvelimainen maku. Taateleisokeri tarjoaa runsaasti ravinteita, kuituja ja antioksidantteja. Avainedut: • Korkea puhtaus ja 100 % luonnollinen alkuperä • Runsaasti kuituja, antioksidantteja sekä mineraaleja kuten kaliumia ja magnesiumia • Alhainen glykeeminen reaktio Käyttökohteet: • Makeiset • Leivonnaiset • Juomat Kuva: © Sokor Space / ShutterStock Alkuperämaa: Italia GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshereita & Halal: Kyllä
BIO Kookospalmun Kukkasokeri - Luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine kookospalmun kukkamehusta

BIO Kookospalmun Kukkasokeri - Luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine kookospalmun kukkamehusta

Kookossokeri on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine, joka valmistetaan haihduttamalla kookospalmujen kukista saatua mehua. Se sisältää verrattuna tavalliseen sokeriin moninkertaisesti mineraaleja ja antioksidantteja, ja sen matala glykeeminen indeksi tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Erityisesti rautaa, sinkkiä, kalsiumia ja kaliumia kookospalmu pitää sisällään. Sokerin nousun todennäköisyys on erittäin alhainen, ja se tarjoaa ihmiskeholle terveellistä ravintoa koko päivän ajan. Keskeiset hyödyt: • Ylivertainen maku- ja makeusprofiili • Runsaasti ravinteita ja antioksidantteja • Estää hypoglykemiaa • Vähemmän fruktoosia ja sakkaroosia • Matala glykeeminen reaktio Käyttökohteet: • Leivonnaiset • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Makeiset • Suklaa Käytetty kuva: © jchizhe / Adobe Stock Alkuperämaa: Indonesia GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä USDA-NOP: Kyllä EU & JAS: Kyllä
Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi on luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine, joka saadaan sokerijuurikkaasta. Se voi olla käytössä rakeisessa muodossa ja siirappina. Se tarjoaa erinomaisen kaloreettoman makeuden, jota voidaan käyttää ruoassa ja juomissa. Avainedut: • Ei kaloreita • 70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi • Sama liukoisuus kuin sakkaroosilla • Hammasystävällinen • Glykeeminen indeksi 1, insuliiniindeksi 1,5 Käyttökohteet: • Ravintolisät • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Välipalat, urheiluravitsemus • Kasvis- / vegaanituotteet • Makeutusaineet / sokerin korvikkeet EU-hyväksyntä odottaa käsittelyä Alluloosi on osa meneillään olevaa hakemusta hyväksynnästä uutena elintarvikkeena. Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock Alkuperämaa: Saksa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä