Yksi EVESAn ydintuotteista on PAPRIKA OLEORESIINI (ORP) nestemäisessä muodossa. Luonnollinen väriaine, joka saadaan Capsicum annuum L:stä. Merkitsemisen osalta se voidaan ilmoittaa E-160C tai ilman E-160C (maustevalmiste). Molemmat ovat PUHDAS ETIKETTI.
Öljyliukoinen: Värialue jopa 200.000 c.u
Vesiliukoinen: Värialue jopa 100.000 c.u
Kosmetiikka: Shampoot, saippuat, huulipunat jne.
Rehu, lemmikkiruoka ja kalastus: Karppikalastukseen (boilies) jne.
40 % formaldehydiliuos vedessä, joka on kemiallinen yhdiste, jota käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla. Se esiintyy kirkkaana, värittömänä nesteenä, jolla on voimakas, pistävä haju. Formaldehydiä käytetään laajalti puutuotteiden valmistuksessa, liimana ja säilöntäaineena, sekä hartsien ja muovien tuotannossa. Sitä käytetään myös tekstiili-, paperi- ja henkilökohtaisissa hygieniatuotteissa säilöntäaineena. Huolimatta teollisesta hyödyllisyydestään, formaldehydi voi ärsyttää ihoa ja hengitysteitä, joten sen käyttöä säädellään ja valvotaan monilla alueilla työntekijöiden ja kuluttajien turvallisuuden ja suojan varmistamiseksi.
ASTIA: 5kg, 25kg ja 200kg IBC
Metyleugenoli on luonnollinen orgaaninen yhdiste, jota löytyy erilaisista eteerisistä öljyistä, kuten neilikoista, laakerinlehdistä ja basilikasta. Se esiintyy värittömänä tai vaaleankeltaisena nesteenä, jolla on makea, mausteinen ja hieman kukkainen aromi, joka muistuttaa eugenolia. Tätä yhdistettä käytetään parfyymin ja kosmetiikan teollisuudessa tuomaan lämpimiä ja mausteisia sävyjä tuoksuihin, rikastuttaen tuotteiden aromikokonaisuutta. Lisäksi metyleugenolilla on sovelluksia elintarviketeollisuudessa makuaineena erilaisissa ruoissa ja juomissa. Kuitenkin, suurten määrien turvallisuuteen liittyvien huolien vuoksi sen käyttöä säännellään monilla alueilla. Tieteellisessä tutkimuksessa sen bioaktiivisia ominaisuuksia tutkitaan, mukaan lukien antimikrobiset ja antioksidanttiset vaikutukset, mikä laajentaa sen merkitystä kemian ja biologian alalla.
CAS:93-15-2
ASTIA:5kg. 25kg. 200kg. IBC
Nämä pinta-aktiiviset aineet tunnetaan kyvystään vähentää veden pintajännitystä ja parantaa aineiden dispersoitumiskykyä. Niitä käytetään laajalti emulsifioijina, kostutusaineina ja stabilointiaineina tuotteissa, kuten pesuaineissa, kosmetiikassa, lääkkeissä ja teollisissa puhdistustuotteissa. Tergitoleja arvostetaan niiden tehokkuudesta tuotteiden muotoilussa, jotka vaativat tehokasta puhdistusta, emulsifikaatiota ja dispersoitumista, mikä edistää laajan valikoiman teollisia ja kaupallisia sovelluksia laadun ja suorituskyvyn osalta.
ASTIA: 5kg. 25kg. 200kg. IBC
Kaliumsilikaatti on epäorgaaninen yhdiste, joka muodostuu piidioksidin (SiO2) ja kaliumkarbonaatin (K2CO3) reaktiossa. Se esiintyy värittömänä nesteenä tai vesiliuoksena, jolla on emäksisiä ominaisuuksia. Tätä yhdistettä käytetään laajalti eri teollisuudenaloilla sen kyvyn vuoksi muodostaa suojaavia kalvoja ja parantaa palonkestävyyttä rakennusmateriaaleissa. Lisäksi sitä käytetään stabilointiaineena ja lisäaineena tuotteissa, kuten pesuaineissa, sementissä, liimoissa ja pinnoitteissa. Maataloudessa kaliumsilikaattia käytetään lannoitteena kasvien vahvistamiseen, niiden vastustuskyvyn lisäämiseen tauteja vastaan ja ravinteiden imeytymisen parantamiseen maasta, mikä puolestaan edistää maatalouden tuottavuutta.
ASTIA: 5kg. 25kg. 200kg. IBC
Bentsyylialkoholi on väritön neste, jolla on pehmeä ja miellyttävä aromi, ja se tunnetaan monipuolisuudestaan sekä useista sovelluksistaan eri teollisuudenaloilla. Kemiallisesti se on aromaattinen alkoholi, jota löytyy monista eteerisistä öljyistä, kuten jasmiinista ja ylang-ylangista. Lääkealalla sitä käytetään säilöntäaineena injektoitavissa lääkkeissä sekä liuottimena musteille, lakoille, hartseille ja muille kemiallisille seoksille. Se on myös yleinen ainesosa henkilökohtaisessa hoidossa ja kosmetiikkatuotteissa, joissa se toimii bakteerikasvua estävänä aineena, säilyttäen seosten tuoreuden ja vakauden. Lisäksi bentsyylialkoholia käytetään hajusteiden ja makuaineiden valmistuksessa sen aromaattisen profiilin ansiosta. Sen matala toksisuus ja tehokkuus tekevät tästä yhdisteestä arvokkaan ja monikäyttöisen ainesosan laajassa valikoimassa tuotteita.
ASTIA: 5kg, 25kg ja 200kg IBC
CAS: 100-51-6
Kookoskuitu, joka tunnetaan myös nimellä coir, on luonnollinen materiaali, joka saadaan kookospähkinän kuoresta. Tämä kestävä ja uusiutuva resurssi on saanut suosiota eri teollisuudenaloilla monien etujensa ja sovellustensa vuoksi. Seuraavassa tarkastelemme syvällisesti kookoskuidun etuja ja sitä, miten se voi muuttaa erilaisia elämän ja liiketoiminnan osa-alueita.
1. Kestävyys ja ympäristöystävällisyys
Yksi kookoskuidun suurimmista eduista on sen kestävyys. Koska se on kookosalan sivutuote, sen käyttö auttaa vähentämään jätettä.
2. Monipuolisuus sovelluksissa
Kookoskuitu on uskomattoman monipuolinen ja sitä käytetään laajassa valikoimassa tuotteita.
3. Poikkeukselliset fysikaaliset ominaisuudet
Kookoskuidun fysikaaliset ominaisuudet tekevät siitä erityisen arvokkaan.
4. Hyödyt maan terveydelle
Maataloudessa kookoskuitu on korvaamaton resurssi.
5. Kestävyys ja vahvuus
Kookoskuitu tunnetaan kestävyydestään.
Kohokki, tunnetaan myös nimellä Artemisia, on aromaattinen monivuotinen kasvi, joka kuuluu Asteraceae-perheeseen. Se on varustettu vihreillä ja hopeanvärisillä lehdillä sekä pienillä keltaisilla tai valkoisilla kukilla. Se tunnetaan voimakkaasta yrttisestä ja hieman karvaasta aromistaan. Kohokki on laajasti käytössä perinteisessä lääketieteessä sen lääkinnällisten ominaisuuksien vuoksi, mukaan lukien tulehdusta ehkäisevät, ruoansulatusta tukevat ja rauhoittavat vaikutukset. Parfyymiteollisuudessa ja kosmetiikassa kohokin eteeristä öljyä arvostetaan sen yrttisen ja raikkaan tuoksun vuoksi, joka tuo aromaattisiin koostumuksiin vihreitä ja maaperäisiä vivahteita. Lisäksi kohokilla on kulinaarisia sovelluksia, erityisesti liköörien, kuten vermutin ja absintin, valmistuksessa. Sen monipuolisuus sekä terveys- ja hyvinvointihyödyt tekevät siitä arvostetun ainesosan eri teollisuudenaloilla.
ASTIA: 5kg, 25kg ja 200kg IBC
Nuestros condimentos de aceite trufados, son productos con un sabor y aroma de trufa negra intenso y penetrante, es un aderezo para platos ya terminados. Simplemente hay que añadir unas gotas de nuestros condimentos de aceite en la comida para lograr un acento trufado en nuestro plato
Es un ingrediente complementario en multitud de platos, desde platos sencillos hasta complejas recetas de la alta cocina: Huevos fritos trufados, tortillas trufadas, tostadas trufadas, pizzas trufadas, salsas trufadas para carne, pasta trufada, risotto trufado, lasaña trufada, queso trufado, pures trufados, pescados trufados, ensaladas con vinagretas trufadas y cualquier otro plato que podamos imaginar
Hay que tener en cuenta que nuestros condimentos de aceite trufado no sirven para cocinar, el calor estropearía su sabor, se debe emplear para condimentar platos ya elaborados
Ozpin balsamiviinietikan valmistetaan ozpin balsamiviinietik ja keitetystä tuoksusta, prosessien kautta pakattuna. Lisäksi se sisältää oliivi-mehua, joka tarjoaa terveyshyödyllisiä antioksidanttiominaisuuksia. Tuote on eksklusiivinen, erittäin aromaattinen, ainutlaatuisen keitetyn mustan maun kanssa, joka tekee siitä täydellisen ja hurmaa jopa terävimmät makuaistit, ilman säilöntäaineita, sillä on täydellinen koostumus ja erittäin miellyttävä keitetyn mustan tuoksu ja maku, mikä tekee siitä erittäin herkullisen minkä tahansa ruokalajin, erityisesti salaattien, raakojen vihannesten ja kypsennettyjen vihannesten, tarjoiluun.
Balsamiviinietikka mauste on valmistettu balsamiviinietikasta ja tryffeliaromista, pakattu fyysisten prosessien avulla. Se sisältää myös oliiviöljyä, joka tarjoaa terveydelle hyödyllisiä antioksidanttiominaisuuksia. Tuote on eksklusiivinen, erittäin aromaattinen ja sen ainutlaatuinen mustan tryffelin maku tekee siitä täydellisen ja viehättää vaativimpia makuja, ilman säilöntäaineita. Sen täydellinen koostumus ja erittäin miellyttävä mustan tryffelin tuoksu ja maku tekevät siitä erittäin houkuttelevan maustamaan kaikenlaisia ruokia, erityisesti salaatteja, raakoja vihanneksia ja kypsennettyjä vihanneksia.
Omenasiiderietikka mauste valmistetaan omenasiideristä ja kasveista peräisin olevista ainesosista, kuten tryffelistä, jotka pakataan fyysisten prosessien avulla. Se on ainutlaatuinen tuote, joka on erittäin aromaattinen ja jossa on vertaansa vailla oleva mustan tryffelin maku, mikä tekee siitä täydellisen ja valloittaa vaativimmankin makuhermon. Sen täydellinen koostumus ja erittäin miellyttävä mustan tryffelin tuoksu ja maku tekevät siitä erittäin houkuttelevan maustamaan mitä tahansa ruokaa, erityisesti salaatteja, raakoja ja kypsennettyjä vihanneksia, munia, marinoituja lihoja ja kevyttä riistaa, carpaccioita, lihaa, spagetteja, patéa, juustoja, jälkiruokia,
Gure boilurdun oliot ovat mustan truffelin makua ja tuoksua omaavia tuotteita, jotka ovat jo valmiiksi valmistettujen ruokien koristeluun. Sinun tarvitsee vain lisätä muutama tippa meidän oliota ruokaasi saadaksesi annokseen truffelivivahteen. Se on täydellinen lisäaine moniin ruokiin, yksinkertaisista annoksista monimutkaisiin huippukokkien resepteihin: Paistetut truffelikananmunat, tortillat, truffelileivät, pizza, truffeliliha, truffelipasta, truffelirisotto, truffelilasagne, truffelijuusto, truffelimuusi, truffelikalat, salaatit truffeliöljyllä ja kaikki muut mahdolliset annokset, joita voimme kuvitella. On tärkeää huomata, että oliot eivät ole tarkoitettu kypsennettäväksi, sillä kuumuus voi pilata maun; niitä tulisi käyttää jo valmistettujen ruokien viimeistelyyn. Hydroksitirosolin tulehdusta ehkäisevä aktiivisuus vahvistaa tiettyä allergiaa torjuvaa kykyä, tuber melanosporum.
Sagardo ozpin ontzea sagardo ozpinarekin eta kasu honetan landareetako osagaiekin egiten da, boilurra adibidez, prozesu fisikoen bidez ontziratuta. Produktu esklusiboa da, oso aromatikoa boilur beltzaren zapore paregabearekin, perfektua egiten duena eta ahosabairik zorrotzena liluratzen duena, ehundura ezin hobea duena eta boilur beltzaren usain eta zapore oso atseginarekin, edozein motatako ontzeko oso goxoa egiten duena. platera, batez ere entsaladak, barazki gordinak eta barazki egosiak, arrautzak, haragi marinatuak eta ehiza arina, karpaccioa, haragia, espagetiak, pateak, gaztak, postreak,
Omenaviinietikka mauste on valmistettu omenaviinietikasta ja kasvipohjaisista ainesosista, kuten tryffelistä, ja se on pakattu fysikaalisilla prosesseilla. Se on ainutlaatuinen tuote, erittäin aromaattinen, jossa on vertaansa vailla oleva mustan tryffelin maku, mikä tekee siitä täydellisen ja viehättää vaativimmankin makuaistia.
Sen täydellinen koostumus ja miellyttävä mustan tryffelin tuoksu ja maku tekevät siitä erittäin houkuttelevan maustamaan kaikenlaisia ruokia, erityisesti salaatteja, raakoja vihanneksia ja kypsennettyjä vihanneksia, munia, marinoituja lihoja ja kevyttä riistaa, carpacciota, lihaa, spagettia, pateita, juustoja, jälkiruokia,