Erikoisalaamme on toimittaa herkullisimmat, mehukkaimmat, makeimmat ja gourmetkuivatut viikunat, joita olet koskaan syönyt, upeassa hopeapakkauksessa, joka esittelee Anatolian mytologisia hahmoja ja arkkitehtuuria.
Hatay-Antakyassa sijaitseva tehtaamme aloitti toimintansa vuonna 1993 kaikilla tuotantoprosesseilla.
Pieniltä ja keskikokoisilta valmistajiltamme sekä muilta alueilta Turkista hankittu neitsytoliiviöljy varastoidaan ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä, joissa lämpötila ei ylitä 18⁰C (noin 65°F). Tämän jälkeen suoritetaan huolelliset fysikaaliset, kemialliset ja aistinvaraiset analyysit.
Kasviöljyjen jalostus on teknistä osaamista ja luotettavuutta vaativa erittäin kriittinen prosessi. Kaikki oliiviöljyt, jotka eivät ole suoraan kulutettavissa, joilla on korkea happamuus ja aistinvaraisia virheitä, ja jotka luokitellaan "raaka- tai lamppuoiliviiviöljyksi", on jalostettava, jotta ne ovat syötäviä.
Emir Oliiviöljy on vahvassa asemassa elintarviketeollisuudessa, ja se on velkaa tämän yrityshallintotavan, pätevän ja omistautuneen työvoiman, innovatiivisuuden ja jatkuvan kehityksen ansiosta. Yrityksen lyhyen ja pitkän aikavälin suunnitelmiin kuuluu aseman vahvistaminen maailmanmarkkinoilla sekä tuotannon laadun ja tehokkuuden parantaminen.
Tavoitteenamme on tarjota ainutlaatuista luonnollista ja käsiteltyä seesamia, joka on kerätty Nigeriasta, arvokkaille asiakkaillemme. Kaikki prosessi tapahtuu Turkissa.
Meillä on myös Halva-tyyppejä..Pistaasi, Kaakao ja Luonnollinen Yksinkertainen.
Ota meihin yhteyttä tutustuaksesi tuotteisiimme.