Hasselpähkinäjauho, joka saadaan tuoreista paahdetuista hasselpähkinöistä jauhamalla, toimii ravitsevana ja maukkaana vaihtoehtona perinteiselle jauholle erilaisissa herkuissa, kuten kakuissa, kekseissä, pipareissa, jäätelössä ja monissa terveellisissä ruoissa. Tämä mahdollistaa ravitsevien ominaisuuksien ja hienostuneen hasselpähkinän aromin sisällyttämisen monenlaisiin kulinaarisiin herkkuihin.
Yhden käyttökerran astiamme (lautaset, kulhot, kupit, laatikot) ovat biologisesti ja kompostoitavasti itsestään hajoavia, valmistettu uusiutuvista sokeriruokokuiduista.
0% Muovia – Terveellinen Valinta
100% kasvimassaa ilman liimaa, vuorausta, liimoja, laminaattia tai pinnoitetta.
Täysin luonnollinen, hajoaa luonnossa 60–90 päivässä.
Vermilion-astiat eivät vaadi puiden kaatamista.
Raaka-aine saadaan kasvikuiduista teollisen käsittelyn jälkeen.
Neste- ja öljykestävä.
Kestävä 100 asteen Celsiuksen vedelle ja 120 asteen Celsiuksen öljylle. Ei taivu tai murru.
Ei muuta ruoan makua.
Mikroaaltouuninkestävä.
Kaikissa tuotteissa on 'ruokakontaktiturvallinen' merkki. Hygieeninen.
Voidaan turvallisesti käyttää mikroaaltouunissa, lämmittimessä tai uunissa, ja se kestää lämpötiloja -20 °C:sta +150 °C:seen.
Maailman ja Turkin suurimman viikunan tuottajan Aydının kuivatut viikunat valmistetaan kaikissa halutuissa muodoissa ja pakataan valintasi mukaan, ja ne lähetetään ympäri maailmaa.
-Naturaali
-Lerida
-Protoben
-Garland
-Pulled
-Layer
-Diced
-Viikunan tahna
Bangkok-mallimme kuuluu suosittuihin tuotekategorioihin. Perusrakenne sisältää hienon polykarbonaattikampaustyylin ruiskutusjärjestelmän. Etupään osissa on 1 cm kellastumista. Se on ihanteellinen itsehoitaville käyttäjille. Kestävä perusrakenne omaa luonnolliset etuhiuslinjat. Hiusaalto on 3,2 ja hiustiheys 140%.
Tuotteemme valmistetaan Egean alueella kasvatetuista viinirypäleistä, ja niitä viedään moniin Euroopan osiin alhaisen happamuuden, korkean laadun ja kilpailukykyisten hintojen kanssa.
Öljy, joka saadaan oliivimarjan puristamisesta, on korkealaatuista oliiviöljyä, jossa on alhaisin happamuus, ja se soveltuu suoraan kulutettavaksi. Sitä tulisi säilyttää huoneenlämmössä, poissa kosteudesta ja suljetussa astiassa. Tuote jäätyy jääkaapissa. Voit nauttia siitä turvallisesti.
Tässä on, mitä tiedämme enemmän Lilac-marmorin suhteen
Korkea kiilto viimeistely korostaa marmorinvärin, joten voimme käsitellä sitä lattioiksi, pylväiksi ja seiniksi
Työtasot, huonekalut, altaat ja suihkut, portaat, esimerkiksi ikkunalaudat, takat.
Tavoitteenamme on tarjota ainutlaatuista luonnollista ja käsiteltyä seesamia, joka on kerätty Nigeriasta, arvokkaille asiakkaillemme. Kaikki prosessi tapahtuu Turkissa.
Meillä on myös Halva-tyyppejä..Pistaasi, Kaakao ja Luonnollinen Yksinkertainen.
Ota meihin yhteyttä tutustuaksesi tuotteisiimme.
Standardiviiluleikkauksella varustettu travertiini parhaassa muodossaan kilpailukykyiseen hintaan. Vakuutamme hyvän laadun ja pakkausstandardit. (Vegamar Stone)
Laurel Soap, joka tunnetaan myös nimellä Aleppo-saippua, on historian ensimmäinen saippua. Tämän saippuan kulttuuri saavutti Marseilleen, joka on kuuluisa saippuan valmistuksesta, ja se on peräisin Syyriasta. Se valmistetaan yleisesti perinteisin menetelmin. Aito Aleppo-saippua muuttuu ruskeaksi ja se tarjotaan asiakkaille 5-6 kuukauden kuivumisen jälkeen. Se tuotetaan käyttäen luonnollista oliiviöljyä ja luonnollista laakerinöljyä, perinteisiä menetelmiä ja luonnollisia materiaaleja hyödyntäen. Se ei sisällä eläin- tai kemiallisia lisäaineita tai aineita, kuten alkoholia ja parabeeneja. Koska se sisältää vain oliiviöljyä, laakerinöljyä, vettä ja saippuoitumismateriaalia (tammi tuhkaa tai savimaavettä tai natriumhydroksidia). Siksi se on 100 % luonnollinen. Laural-saippuan laatu ilmenee sen sisältämän laakerinöljyn määrästä.
Jatkuva käyttö luo iholle antioksidanttivaikutuksen. Se auttaa ravitsemaan ihoa, ultra-hydraamaan sitä, säilyttämään kosteuden ja näin ollen pitämään sen pehmeämpänä ja sileämpänä.
Tuoreita kerättyjä elintarvikkeita ympäri Turkia kuivataan steriileissä uuneissa. Sen jälkeen ne käsitellään jauheeksi jauhamiskoneilla ja pakataan sterilointi- ja standardointisääntöjen mukaan, ja lähetetään jokaiseen maailman kolkkaan.
Onko Turkista tuleva marmori hyvä?
Turkilla on yli 80 tyyppiä ja 400 erilaista väriä ja kuviota, ja se on yksi maailman suurimmista luonnonkivivarastoista. Ja nämä kivilouhokset tuottavat erinomaisen laatuisia kiviä.
Voimme tarjota kaikkia 80 marmorityyppiä, pääasiassa seuraavat:
- Ekvaattori Valkoinen
- Patara Beige
- Limra Beige
- Rosa Levantino
- Thundra Harmaa
- Vanilja Mokka
- Noche Travertine
- Rose Cream
- Kf Beige
- Dolche Ruskea
- Burdur Beige
- Dolche Emperador
- Emperador Tumma
- Esp Beige
- Esp Musta
- Gümüş
- Antalya Valkoinen
- Cream Nova
- Hk Beige
- Kalkkikivi
- Marmara Valkoinen
- Bottachino
- Hamman Beige
Tuotteemme eivät rajoitu yllä mainittuihin tuotteisiin.
Älä epäröi kysyä tai pyytää mitä tahansa kysymystä tai tarjousta. Vastaamme mahdollisimman pian.
Ystävällisin terveisin.
Rikki (tai sulfaatti brittiläisessä englannissa) on kemiallinen alkuaine, jonka symboli on S ja atomiluku 16. Se on runsas, moniarvoinen ja epämetallinen. Normaalissa olosuhteissa rikkiatomit muodostavat syklisiä oktaatomisia molekyylejä, joiden kemiallinen kaava on S8. Alkuaineellinen rikki on kirkkaan keltainen, kiteinen kiinteä aine huoneenlämmössä.
Rikki on erottuva keltainen alkuaine, jolla on monia käyttötarkoituksia. Tätä monipuolista yhdistettä, jota esiintyy luonnossa, käytetään paristoissa ja torjunta-aineissa, kun taas sen yhdisteitä käytetään porausnesteissä ja kosmetiikassa.
Rikki on moniarvoinen epämetalli, jota esiintyy runsaasti Maan kuorella, mutta sitä löytyy kaikista ilmasta, vedestä ja maaperästä. Sitä käytetään rakennuspalikkana joillekin proteiineille. Rikki, moniarvoinen epämetalli, on aine, jota esiintyy luonnollisesti Maapallolla. Sitä löytyy monista ruoka-aineista ja se on elintärkeä elämälle.
Rikki on voimakas kemiallinen alkuaine, joka koostuu epämetalliatomeista.
Turkkilaiset kuivatut viikunat kuivataan auringossa Aydinin ja Izmirin (Smyrna) maakunnissa. Sarilop-viikunat ovat maantieteellinen merkki, joka on rekisteröity "Egean viikunaksi", ja niitä tuotetaan kaikissa İzmirin kunnissa. Kaikki perusravintoaineet, joita tarvitaan proteiinien synteesiin, löytyvät kuivatuista hedelmistä.
Viikunoiden tuoteinformaatio
Viikunat korjataan myöhään kesällä, erityisesti Välimeren alueella. Viikunat pysyvät puissaan, kunnes ne ovat täysin kypsiä – kun ne putoavat alas, ne kerätään heti ja kuivataan auringossa. Mutta ennen kuivattujen viikunoiden varsinaista pakkaamista ne testataan ultraviolettivalossa – varmistaakseen, ettei niissä ole homeen merkkejä.