Maissi, jota joissakin englanninkielisissä maissa kutsutaan maissiksi, on suuri viljakasvi, joka on kesytetty jo muinaisina aikoina. Lehtinen varsi tuottaa korvia, jotka sisältävät jyviä, joita kutsutaan siemeniksi. Maissinjyviä käytetään usein ruoanlaitossa tärkkelyksenä. Maissin kuusi päätyyppiä ovat: hammasmaissi, kova maissi, palkomaissi, popcorn, jauhomaisi ja makea maissi.
Proteiini: 12,5%
Kosteus: 14%
Mineraaliseos: 0,5% max
Kokonaisjätteet ja epäpuhtaudet: 2% max
Rikkoutunut vilja: 5% max
Viljat: 4%
Itäneet jyvät: 3%
Säteily: normaali
Elävät hyönteiset: ei
Tuomme esiin laajan teollisen kokemuksen ja asiantuntemuksen tässä liiketoiminnassa, tarjoten korkealaatuista täysjyvävehnää. Tarjoamme tätä vehnää erittäin hygieenisessä ja standardikokoisessa pakkauksessa. Pakkauksemme on saatavilla erilaisissa määrissä asiakkaan tarpeiden ja kysynnän mukaan. Lisäksi hankkimamme vilja tuotetaan täysin perinteisin menetelmin, mikä varmistaa sen laadun ja ravintoarvot.