Vaahterasiirappimaustettu sokeri on todellinen makumatka, jossa on aito vaahteran aromi, joka muistuttaa vaahterasiirapin herkkuja. Tämä sokeri koostuu hienojakoisesta, jalostamattomasta sokerijuurikkaasta, vaahteran aromista ja luonnollisista väriaineista (E150C ja E160C), jotka antavat sille kultaisen ja houkuttelevan sävyn. Ihanteellinen jälkiruokien, kuumien juomien, leivonnaisten ja monien muiden makeuttamiseen, tämä sokeri mahdollistaa vaahteran rikkaan ja herkullisen maun tuomisen helposti kaikkiin valmistuksiisi.
Ainesosat:
Hienojakoinen, jalostamaton sokerijuurikas (100 % ranskalaista)
Vaahteran aromi
Luonnolliset väriaineet: E150C (karamelli) ja E160C (karoteeniuute)
Pakkaus: 200 g PET-purkki
Käyttötarkoitukset:
Leivonnaiset: Täydellinen korvaamaan tavallista sokeria kakuissa, kekseissä ja muissa makeisissa.
Juomat: Lisää sitä kahviisi, teehen, kaakaoon tai jopa smoothieihin ainutlaatuisen vaahteran maun saamiseksi.
Viite:SUCRE0083B
Tutustu Sucre Copacabanaan, trooppisten makujen symfoniaan, joka herättää eloon Brasilian aurinkoiset rannat. Tämä makea ja eksoottinen sekoitus ananasta, passionhedelmää ja mangoa, yhdistettynä luonnolliseen oranssiin väriaineeseen, tuo auringon säihkeen kosketuksen kaikkiin kulinaarisiin luomuksiisi.
Laatuainesten:
Ranskalainen Raaka Sokerijuurikasokeri: Sokeripohjamme on peräisin ranskalaisista sokerijuurikkaista, mikä takaa luonnollisen ja aito makeuden.
Luonnolliset Aromit Ananasta, Passionhedelmää ja Mangoa: Trooppisten makujen räjähdykseen käytämme vain luonnollisia aromeja.
Luonnollinen Oranssi Väriaine: Luonnollisista lähteistä uutettu, tämä väriaine antaa sokerille elävän sävyn ilman keinotekoisia aineita.
Monipuoliset Käytöt:
Leivonta: Lisää trooppinen vivahde kakkuusi, kekseihisi ja muihin jälkiruokiisi.
Juomat: Kohota cocktailejasi, jääteitäsi ja limonadejasi tällä hedelmäisellä sokerilla.
Viite:SUCRE00080A
ALKUPERÄ
Makea Valkoviini
Château Cazeau ylpeilee upealla Girondine chartreuse -rakennuksellaan, jonka juuret ulottuvat 1500-luvulle. Se sijaitsee ihanteellisesti Gornacissa, yhdellä Entre-Deux-Mers -alueen vanhimmista reiteistä, vain muutaman kilometrin päässä Sauveterre de Guyennestä.
Sen viinitarha kattaa yli 300 hehtaaria, joista 7 hehtaaria on omistettu tämän Entre-Deux-Mers makean valkoviinin tuottamiseen. Tilalla on poikkeuksellinen sijainti savi-kalkkikiviharjuilla, jotka ulottuvat 110 metrin korkeuteen, ja niillä on pääasiassa eteläinen suuntaus. Viinit, jotka on istutettu ympäri château'ta, on harkiten jaettu punaisiin ja valkoisiin rypälelajikkeisiin terroirien mukaan.
Keskimääräinen ikä viineillä on 35 vuotta, ja niitä viljellään huolellisesti perinteisin menetelmin ympäristöä kunnioittaen. Suuri viinitila on varustettu kaikilla moderneilla laitteilla (lämpötilan säätö, pneumaattiset puristimet, mikro-oksidointi), jotka ovat tarpeen hienojen viinien tuottamiseen.
Sukella eksoottisuuteen Sucre à la Papaye -tuotteemme kanssa, makea luomus, joka tuo trooppista raikkautta suoraan resepteihisi. Ranskalaisesta jalostamattomasta sokerijuurikkaasta valmistettu tuote on rikastettu luonnollisella papaija-aromilla ja värjätty luonnollisella väriaineella E160c (karotenoidi). Ihanteellinen jälkiruokiin, juomiin ja paljon muuhun, tämä sokeri tarjoaa ainutlaatuisen ja autenttisen maun.
Ainesosat:
Ranskalainen jalostamaton sokerijuurikas
Luonnollinen papaija-aromi
Luonnollinen väriaine E160c (karotenoidiuute)
Pakkaus: 200 g PET-purkki
Käyttömahdollisuudet:
Kotitekoiset jogurtit: Täydellinen käytettäväksi jogurttikoneen kanssa, tämä sokeri lisää eksoottista makua kotitekoisiin jogurtteihin. Sekoita vain maitoon ennen käymistä saadaksesi hienostuneen ja luonnollisen maun.
Leivonnaiset ja jälkiruoat: Ihanteellinen kakuille, piirakoille ja kermalle, se lisää makeaa ja hedelmäistä vivahdetta, joka vie trooppisten makujen ystävien sydämet.
Viite:SUCRE000084
Anna itsesi vietellä auringon pehmeyden kanssa "Sucre Abricot" Yaya Sucres et Selsilta. Tämä maustettu sokeri vangitsee kypsien aprikoosien makean ja mehukkaan maun, tarjoten hedelmäisen ja herkullisen makuelämyksen.
Laatuainesten:
Ranskalainen Raaka Sokerijuurikasokeri: Laadukas makeusperusta aidolle makeudelle.
Luonnollinen Aprikoosiaromi: Hedelmällinen ja intensiivinen aromi, joka välittää täydellisesti tuoreiden aprikoosien lumoavan tuoksun.
Luonnollinen Väriaine: Luonnollisen väriaineen käyttö tuotteen aitouden säilyttämiseksi.
Käyttövinkit:
"Sucre Abricot" on täydellinen lisäämään auringon säihkettä jälkiruokiisi, leivonnaisiisi, jäätelöihisi ja muihin makeisiin. Ripottele sitä crepejen, piirakoiden päälle tai käytä makeuttamaan jogurttejasi hedelmäisellä ja herkullisella vivahteella.
Viite:SUCRE000072B
Luomulaatuinen makea appelsiini eteerinen öljy on peräisin kestävästä tuotannosta, ja sen laatu ja alkuperä ovat taattuja.
Sertifikaatit: LUOMU: Peräisin luomuviljelystä, ECOCERT FR-BIO-01 sertifioima
Landema-merkki: Peräisin omista tuotantokanavista
Valmistusmaa: MEXIKO
Keräysmaa: MEXIKO
Kasvin osa: Kuori
Koostumus: 100% Puhtaasti, luonnollisesti ja kokonaisena.
Hajuvivahteet: makea, hedelmäinen, hesperidinen, kuorimainen
Valvottu ja pakattu työpajoissamme Ranskassa
Kulttuuri
Citrus Sinensis on kotoisin Himalajan ja Etelä-Kiinan väliseltä alueelta, ja se tuotiin Eurooppaan portugalilaisten merimiesten toimesta noin vuonna 1400. Sen hedelmien ja mehun makeus tekee siitä nykyään yhden tärkeimmistä maataloustuotteista.
Valmistus
Makea appelsiini eteerinen öljy saadaan puristamalla hedelmien kuorta mehun valmistamisen jälkeen. Hankimme makean appelsiinin eteeristä öljyä paikalliselta kumppanilta.
Viite: ORANHE1B
Tuoteryhmä: APPLE
Uutostyyppi: Eteerinen öljy
INCI-koodi: 100% CITRUS SINENSIS KUOREN PURISTETTU ÖLJY
Valmistusmaa: MEXIKO
Keräysmaa: MEXIKO
Kasvin osa: Kuori
Yksityiskäyttöluokka: Aromi
Kasvitieteellinen nimi: Citrus sinensis (L.) Persoon (CH.)
Koostumus: 100% Puhtaasti, luonnollisesti ja kokonaisena.
ORIGINE - TERROIR
Vin Blanc Moelleux de Bordeaux
Hankittu tiukan valinnan kautta meidän viinintekijöidemme toimesta, Roumaguet kunnioittaa bordeauxlaisten terroirien arvokkuutta. Bordeaux'n nimitys kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, mikä vastaa koko bordeauxlaista viinitarhaa. Terroirien rikkautta ja Atlantin valtameren läheisyyttä yhdistävät ihanteelliset olosuhteet suurten viinien tuotannolle.
VINIFIKATIO
Täydellisen kypsyyden sadonkorjuu
Perinteinen vinifikaatio teräksisissä säiliöissä
Kypsytys säiliöissä
CÉPAGES
100% Semillion
DÉGUSTATION
Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen nenän, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se paljastaa herkullisia eksoottisten hedelmien sävyjä ja kauniin tasapainon makeuden ja hapokkuuden välillä. Jälkimaku, hedelmäinen, venyy miellyttävään raikkauteen.
Luomu persilja fleur de sel Île de Ré:ltä. Persiljan maku. Käsin kerätty.
Ainesosat: Fleur de sel Île de Ré:ltä, luomu jauhettu valkosipuli, luomu persilja.
Nettopaino 95g
Nettopaino: 95g