Käsintehty, Alppipiirakkamme on täytetty hillolla ja peitetty taikinaverkolla. Tarjoiltuna lämpimänä tai kylmänä, näitä piirakoita voi nauttia aterian lopussa, aamiaisella, kahvin kanssa tai välipalana.
Hienostuneesti valmistettu Occitanien alueella, tämä hoitoöljy Douce kosteuttaa ja pehmentää ihoasi.
Sitä voidaan käyttää hierontaan tai hiuksiin.
Hamppuöljy ravitsee ihon syvempiä kerroksia.
Kehäkukkaöljy oliiviöljypohjalla ravitsee pinnallisia kerroksia.
Manteliöljy ravitsee välikerroksia.
Lasipullo 50 ml
Säilyvyys: 12 kuukautta avauksen jälkeen, säilytettävä lämpöltä ja valolta suojattuna.
Luomusertifioitu, Nature et Progrès
Älä nauti.
Koostumus Canna d'Oc Hoitoöljy DOUCE hamppuöljyllä: hamppuöljy, manteliöljy, kehäkukkaöljy.
Sen kevyt ja saippuaton koostumus poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet samalla kun se säilyttää ihon suojabarriäärin ravitsevien ainesosien ansiosta. Luomu manteliöljy ja luomu arganöljy ovat tämän puhdistusvaahdon pääaktiiviset ainesosat, jotka tarjoavat raikasta ja pehmeää tunnetta ihollasi. Normaalista kuivalle iholle soveltuva "Mukavuus" -koostumus voidaan käyttää päivittäin kasvojen hellävaraiseen puhdistamiseen, paljastaen näin ihosi luonnollisen hehkun. Kätevän 150 ml:n pumppupullon ansiosta saat noin 200 annosta nauttiaksesi tästä rauhoittavasta kasvohoidosta.
Omenahillo on hedelmäsose, joka koostuu kypsennetyistä tai tuoreista omenoista ja mahdollisesti hieman sokerista tai kanelista. Ranskassa hillo on jälkiruoka, kun taas Pohjois- ja Itä-Euroopassa tai Amerikassa hillot usein täydentävät lihoja. Belgiassa ja Alankomaissa sitä tarjoillaan myös lisukkeena, erityisesti verimakkaran tai kanan kanssa.
Ardèchen kastanjakreemi
Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet!
Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka on luonut Clément Faugier vuonna 1885 Privasissa. Tämä resepti on pysynyt muuttumattomana sen alkuperästä lähtien, ja se käyttää vain luonnollisia ainesosia.
Ainesosat: kastanjat, sokeri, glaseerattujen kastanjoiden palaset, vesi, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Valmistettu 45 g hedelmiä 100 g kohti, kokonais sokeripitoisuus 60 g 100 g kohti
Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet! Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka on luonut Clément Faugier vuonna 1885 Privasissa. Tämä resepti on pysynyt muuttumattomana sen alkuperästä lähtien, ja se käyttää vain luonnollisia ainesosia. Ainesosat: kastanjat, sokeri, glaseerattujen kastanjoiden palaset, vesi, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Valmistettu 45 g hedelmiä 100 g kohti, kokonais sokeripitoisuus 60 g 100 g kohti
Koodi: 516
Nettopaino (g): 365
Bruttopaino (g): 633
Hinta ilman ALV:tä: 3.03
Hinta ALV:n kanssa: 3.20
Koko Marrons Glacés Sous Vide
Laatikko 22 Marronia punaisella kannella
Sous vide -marronsit säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avata.
Jokaisen marronin paino on vähintään 23 g.
Ainesosat: marronit, sokeri, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Sous vide -marronsit säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avata.
Jokaisen marronin paino on vähintään 23 g. Ainesosat: marronit, sokeri, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Koodi: 489
Nettopaino (g): 520
Bruttopaino (g): 800
Hinta sis. alv: 35.51
Laatikko 22 Kynttilöitä ilman kantta punaisessa pahvilaatikossa
Kynttilät Alkuperäiset Tyhjöpakattuna
Tyhjöpakatut kynttilät säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avata.
Jokaisen kynttilän paino on vähintään 23 g.
Ainesosat: kynttilät, sokeri, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Tyhjöpakatut kynttilät säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avata.
Jokaisen kynttilän paino on vähintään 23 g. Ainesosat: kynttilät, sokeri, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Koodi: 462P
Nettopaino (g): 520
Bruttopaino (g): 800
Hinta sis. alv: 35.40
Äärimmäisen pehmeä, tämä saippua, joka on valmistettu 10 erikoislaatuista öljyä* ja luomukasviöljyjä*, on rikastettu nuoren Vaugneray'n tuottajan vuohenmaidolla.* Kauniisti värjätty, se tekee siitä koristeellisen saippuan. Se sopii erityisesti herkille ja reaktiivisille ihotyypeille.
Paino: 100 grammaa
Ehdotamme tarjoamaan Côtes de Bergerac Blanc -makeaa tai -makeaa viiniä seuraavien kanssa:
- Possupata.
- Chouquettes.
- Makeat fouaces aveyronnaises.
- Gascon-pastis.
- Kermakastikkeessa valmistetut vasikan kivekset.
- Kullanruskeat vasikan kivekset kermassa.
- Salaatti tai landaise-lautanen.
Côtes de Bergerac blanc -makea tai -makea viini on Ranskassa, Etelä-Lännen alueella tuotettu viini. Suositellaan tarjoamaan lämpötilassa, joka on 6–8 °C.
Ardèchen kastanjakreemi
Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet!
Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka on luonut Clément Faugier vuonna 1885 Privasissa. Tämä resepti on pysynyt muuttumattomana sen alkuperästä lähtien, ja se käyttää vain luonnollisia ainesosia.
Ainesosat: kastanjat, sokeri, glaseerattujen kastanjoiden palaset, vesi, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Valmistettu 45 g hedelmiä 100 g kohti, kokonais sokeripitoisuus 60 g 100 g kohti
Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet! Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka on luonut Clément Faugier vuonna 1885 Privasissa. Tämä resepti on pysynyt muuttumattomana sen alkuperästä lähtien, ja se käyttää vain luonnollisia ainesosia. Ainesosat: kastanjat, sokeri, glaseerattujen kastanjoiden palaset, vesi, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Valmistettu 45 g hedelmiä 100 g kohti, kokonais sokeripitoisuus 60 g 100 g kohti
Koodi: 502
Nettopaino (g): 1000
Bruttopaino (g): 1250
Hinta ilman ALV:tä: 7.56
Hinta ALV:n kanssa: 7.98
Koko Marrons Glacés Sous Vide
Laatikko 11 Marronia punaisella kannella
Sous vide -menetelmällä valmistetut kastanjat säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avata.
Jokaisen kastanjan paino on vähintään 23 g.
Ainesosat: kastanjat, sokeri, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Sous vide -menetelmällä valmistetut kastanjat säilyvät useita vuosia, kunhan laatikkoa ei avata.
Jokaisen kastanjan paino on vähintään 23 g. Ainesosat: kastanjat, sokeri, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Koodi: 486
Nettopaino (g): 260
Bruttopaino (g): 550
Hinta ilman ALV:tä: 15.20
Hinta ALV:n kanssa: 18.18
Syvän punavioletti kuori
Rapsakka, mehukas ja erittäin makea hedelmä
Marraskuusta kesäkuuhun
Pomme, joka on peräisin kestävästä maataloudesta, kasvatettu ympäristöystävällisissä hedelmätarhoissa ja sertifioitu korkeimman ympäristöarvon (HVE3) mukaan
Hedelmä varastoituu kylmässä, ilman kylmäketjun katkeamista
Säilytysohjeemme: mieluiten viileässä, ilmavassa ja valolta suojatussa paikassa
Erittäin mehukas ja makea, Fuji-omenat ovat herkullisia purtavaksi! Ne nautitaan ilman turhia kikkailuja ja saavat makunystyrät tanssimaan.
Fuji-omenalla on syvän punavioletti kuori. Sen valkoinen hedelmäliha on kiinteä, hyvin rapsakka ja erittäin mehukas, mikä tekee siitä erityisen virkistävän omenan. Nautimme siitä tuoreena tai valmistamme siitä mehua.
Hyvä tietää
Kynttilä säilyttää kauniin värinsä koko käyttöaikansa. Älä koskaan jätä sytytettyä kynttilää valvomatta. Kun kynttilä on täysin palanut, purkki voi saada toisen elämän.
Älä koskaan sijoita sytytettyä kynttilää lähelle syttyviä materiaaleja.
Paino: 0,150 kg
Kynttilän koko: 90 ml, 300 ml
Monbazillac on ranskalainen makea viini, jota tuotetaan Bergeracin viinialueen eteläosassa, pohjoiseen suuntautuvilla jyrkillä rinteillä, Dordognen vasemmalla rannalla, lähellä Monbazillac-nimistä kylää. Se nauttii suojattua alkuperämerkintää.
Kastanjamuunnoksen asiantuntija, CONCEPT FRUITS, tarjoaa teille uuden eksklusiivisen valikoiman kastanjapohjaisia valmistuksia käytännöllisessä ja ainutlaatuisessa pakkauksessa ravintola-alan ammattilaisille (leipureille, konditorioille, jäätelötekijöille, makeisteollisuudelle, suklaantekijöille, ravintoloille, catering-yrityksille...).
CONCEPT FRUITS on erityisesti kehittänyt valikoiman välttämättömiä tuotteita, jotka takaavat onnistumisen valmistuksissanne: Kastanjasose, Kastanjataikina, Kastanjakreemi.
Vahvuudet
- Valmis käyttöön
- 100% luonnollinen ilman aromia, säilöntäaineita tai väriaineita
- Eksklusiivinen pakkaus helppoon käyttöön ja tarkkaan annosteluun
- Tuote- ja aikataloudellisuus annostelukorkin avulla
- Pitkä säilyvyys avauksen jälkeen
- Aito kastanjan maku säilytetään pussissa, joka säilyttää kaikki maut
Kastanjamuunnoksen asiantuntija, CONCEPT FRUITS, tarjoaa sinulle uuden eksklusiivisen valikoiman kastanjapohjaisia valmistuksia käytännöllisessä ja ainutlaatuisessa pakkauksessa ravintola-alan ammattilaisille (leipureille, konditorioille, jäätelötekijöille, makeisteollisuudelle, suklaantekijöille, ravintoloille, catering-yrityksille...).
CONCEPT FRUITS on erityisesti kehittänyt valikoiman tuotteita, jotka ovat välttämättömiä valmistustesi onnistumiselle.
Käyttösuositukset:
Valmiina käyttöön
100% luonnollinen ilman aromia, säilöntäaineita tai väriaineita
Eksklusiivinen pakkaus helppoon käyttöön ja tarkkaan annosteluun
Tuote- ja aikataloudellisuus annostelukorkin avulla
Pitkä säilyvyys avauksen jälkeen
Aito kastanjan maku säilytetään pussissa, joka säilyttää kaikki maut.
Ammattisarja
Kastanjan muuntamisen asiantuntija, CONCEPT FRUITS tarjoaa sinulle uuden eksklusiivisen valikoiman kastanjapohjaisia valmistuksia käytännöllisessä ja ainutlaatuisessa pakkauksessa ravintola-alan ammattilaisille (leipureille, konditorioille, jäätelötekijöille, makeisteollisuudelle, suklaantekijöille, ravintoloille, catering-yrityksille...).
CONCEPT FRUITS on erityisesti kehittänyt valikoiman välttämättömiä tuotteita, jotka takaavat valmistustesi onnistumisen.
Käyttösuositukset
Valmiina käyttöön
100 % luonnollinen ilman aromia, säilöntäaineita tai väriaineita
Eksklusiivinen pakkaus helppoon käyttöön ja tarkkaan annosteluun
Tuote- ja aikataloudellisuus annostelukorkin avulla
Pitkä säilyvyys avauksen jälkeen
Aito kastanjan maku säilytettynä pussissa, joka säilyttää kaikki maut
Kastanjakreemi päällysteenä ja täytteenä tai lisukkeena crepeille, vohveleille, sorbeteille, rahkalle...