Tuotteet hakusanalla makeisia (9)

mantelisuklaat - makeiset

mantelisuklaat - makeiset

Ainesosat: Mantelit – Sokeri – Luonnolliset aromit
Levitteet - Valkoinen Suklaa, Pistaasi, Rapsakka ja Gianduja

Levitteet - Valkoinen Suklaa, Pistaasi, Rapsakka ja Gianduja

Levitteemme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja käsityötekniikoilla. Ne soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin, aamiaisesta jälkiruokiin. Ne tarjoavat herkullisen, terveellisen ja ravitsevan vaihtoehdon teollisille tuotteille markkinoilla.
Luonnolliset makeat puglialaiset mantelit - Puglialaiset mantelit saadaan mantelipuun (Prunus dulcis) siemenestä

Luonnolliset makeat puglialaiset mantelit - Puglialaiset mantelit saadaan mantelipuun (Prunus dulcis) siemenestä

Puglian mantelit saadaan manteli (prunus dulcis) siemenestä, ja ne käyvät läpi kuorinnan, huolellisen lajittelun ja seulonnan. Mantelit ovat laajalti käytössä makeisten valmistuksessa, kuten: torrone, konfetit, kakut, keksit, amaretti. Ne ovat rikkaita proteiineista, vitamiineista (erityisesti B-ryhmän vitamiineista ja E-vitamiinista), välttämättömistä aminohapoista, tyydyttymättömistä rasvahapoista ja mineraaleista (magnesium, fosfori, kalium ja rauta). Saatavilla olevat pakkaukset: 25 KG SÄKIT 12,5 KG KARTONKIT 10 tai 5 KG PAKKAUKSET MYÖS ALUSTAVASSA 1 KG tai 500 g PAKKAUKSET MYÖS ALUSTAVASSA Mahdollisuus EAN-koodiin ja räätälöityihin etiketteihin Muita tuotteita Paahdetut hasselpähkinät 13/15 Kuivatut B-tyypin pähkinät – Sorrento Kuorittuja makeita armellineja Kuorittuja makeita puglialaisia manteleita
Viljat ja Suklaa - Koristeet Jäätelölle ja Jogurtille

Viljat ja Suklaa - Koristeet Jäätelölle ja Jogurtille

Krokantti, joka on päällystetty puhtaalla suklaalla. Granelleja ja pralineja jäätelö- ja jogurttiteollisuudelle, saatavilla, edullinen hinta, azo-vapaa, gluteeniton, luomutuotteet, vegaaninen, yksityisbrändi, yksivärinen, sekä suolakaramellin maku, kahvin maku, ja värillistä suklaata keltaisena, punaisena, vihreänä ja muina väreinä.
VALKOVIINI - MAKEA VALKOVIINI

VALKOVIINI - MAKEA VALKOVIINI

Valkoviini, joka on saatu sekoittamalla Salenton valkoisia rypäleitä, kuten Trebbiano ja hieman Malvasia Bianca. Alkoholipitoisuus 11,50% Vol. Valkoinen väri puolikuivalla maku. Lisätietoja varten voit kirjoittaa meille osoitteeseen cantine.durso@libero.it
MAKEAT KUORETUT MANDELIT PUGLIA - KALIBROITUT MAKEAT KUORETUT MANDELIT PUGLIA 36/38

MAKEAT KUORETUT MANDELIT PUGLIA - KALIBROITUT MAKEAT KUORETUT MANDELIT PUGLIA 36/38

Puglianmantelit saadaan mantelin (prunus dulcis) siemenestä, ja ne käyvät läpi kuorintaprosessin, huolellisen lajittelun ja kalibroinnin. Mantelit ovat laajalti käytössä makeisten valmistuksessa, kuten: nougat, konfetit, kakut, keksit, amaretti. Ne ovat rikkaita proteiineista, vitamiineista (erityisesti B-ryhmän vitamiineista ja E-vitamiinista), välttämättömistä aminohapoista, tyydyttymättömistä rasvahapoista ja mineraaleista (magnesium, fosfori, kalium ja rauta). Ihanteellisia huonon kolesterolin torjumiseen. Saatavilla olevat pakkaukset: 25 KG SÄKIT 12,5 KG KARTONKIT 10 tai 5 KG PAKKAUKSET MYÖS IMU-PAKATTUNA 1 KG tai 500 g PAKKAUKSET MYÖS IMU-PAKATTUNA Mahdollisuus EAN-koodiin ja räätälöityihin etiketteihin
Colomba - Kohotetut pääsiäiskakut

Colomba - Kohotetut pääsiäiskakut

Tyypillinen italialainen makeinen pääsiäisjuhliin mauissa: klassinen, Bronte-pistaasi, suklaatrilogia.
Makeat kuorittuja apulialaisia manteleita - Apulialaiset mantelit saadaan mantelipuun (Prunus dulcis) siemenestä ja alla

Makeat kuorittuja apulialaisia manteleita - Apulialaiset mantelit saadaan mantelipuun (Prunus dulcis) siemenestä ja alla

Kuorittuja makeita pugilaisia manteleita Pugilaiset mantelit saadaan manteli (prunus dulcis) siemenestä, ja ne käyvät läpi kuorintaprosessin, huolellisen valinnan ja lajittelun. Manteleita käytetään laajalti makeisten valmistuksessa, kuten: torroneissa, konfeteissa, kakuissa, kekseissä, amarettissa. Ne ovat rikkaita proteiineista, vitamiineista (erityisesti B-ryhmän vitamiineista ja E-vitamiinista), välttämättömistä aminohapoista, tyydyttymättömistä rasvahapoista ja mineraaleista (magnesium, fosfori, kalium ja rauta). Ihanat vastustamaan huonoa kolesterolia. Saatavilla olevat pakkaukset: 25 KG SÄKIT 12,5 KG KARTONKIT 10 tai 5 KG PAKKAUKSET MYÖS IMULUOKASSA 1 KG tai 500 g PAKKAUKSET MYÖS IMULUOKASSA Mahdollisuus EAN-koodiin ja räätälöityihin etiketteihin
Luonnolliset Makeat Puglian Mantelit - CEA tai Genco Mantelityyppi

Luonnolliset Makeat Puglian Mantelit - CEA tai Genco Mantelityyppi

Puglian mantelit saadaan mantelipuun (prunus dulcis) siemenestä, ja ne käyvät läpi kuorintaprosessin, huolellisen lajittelun ja kokoamisen. Mantelit ovat laajalti käytössä makeisten valmistuksessa, kuten: nougat, konfetit, kakut, keksit, amaretti. Ne ovat rikkaita proteiineista, vitamiineista (erityisesti B-ryhmän vitamiineista ja E-vitamiinista), välttämättömistä aminohapoista, tyydyttymättömistä rasvahapoista ja mineraaleista (magnesium, fosfori, kalium ja rauta). Saatavilla olevat pakkaukset: 25 KG SÄKIT 12,5 KG KARTONKIT 10 tai 5 KG PAKKAUKSET MYÖS IMUPAKATTUNA 1 KG tai 500 g PAKKAUKSET MYÖS IMUPAKATTUNA Mahdollisuus EAN-koodiin ja räätälöityihin etiketteihin.