Moduuli, joka on omistettu kaikkien lihatyypien (naudanliha, lampaanliha, sianliha, vuohenliha jne.) leikkaamiseen ja valmisteluun.
Tarjoamme - valintasi mukaan - moduulin, joka sisältää:
- raaka-aineiden vastaanottoalue (raakaliha)
- leikkaus- ja pakkausalue
- kypsennysosuus (valinnainen)
- valmiiden tuotteiden varastointitila
- tarvikkeiden varastotila,
- pukuhuone
- sosiaalitilat (toimisto, taukotila jne.) (valinnainen)
- laitteet ja kaikki varusteet (asiakkaan tarpeiden mukaan)
- suoraan myyntiin tarkoitettu myymälä (valinnainen)
Mitat:
* Leveys: 4m
* Pituus: 10–20m (maksimi / poikkeuskuorma)
Soveltuu EU:n standardien ohjeistukseen
Muutokset: Leikkaus / Pakkaus / Kypsennys / Valmistelu
Pinta-ala: 40–80 m²
Toteutusaika: 1–3 kuukautta
KATEGORIAT: Kaikki lajit