Tuotteet hakusanalla modulirakennus (2)

Modulaarinen rakentaminen elintarvikkeiden käsittelyyn - Kaikki lajit

Modulaarinen rakentaminen elintarvikkeiden käsittelyyn - Kaikki lajit

Moduuli, joka on omistettu kaikkien lihatyypien (naudanliha, lampaanliha, sianliha, vuohenliha jne.) leikkaamiseen ja valmisteluun. Tarjoamme - valintasi mukaan - moduulin, joka sisältää: - raaka-aineiden vastaanottoalue (raakaliha) - leikkaus- ja pakkausalue - kypsennysosuus (valinnainen) - valmiiden tuotteiden varastointitila - tarvikkeiden varastotila, - pukuhuone - sosiaalitilat (toimisto, taukotila jne.) (valinnainen) - laitteet ja kaikki varusteet (asiakkaan tarpeiden mukaan) - suoraan myyntiin tarkoitettu myymälä (valinnainen) Mitat: * Leveys: 4m * Pituus: 10–20m (maksimi / poikkeuskuorma) Soveltuu EU:n standardien ohjeistukseen Muutokset: Leikkaus / Pakkaus / Kypsennys / Valmistelu Pinta-ala: 40–80 m² Toteutusaika: 1–3 kuukautta KATEGORIAT: Kaikki lajit
Leikkaus- ja Kypsennysmoduuli / Valmiit Ruokalat

Leikkaus- ja Kypsennysmoduuli / Valmiit Ruokalat

Moduuli, joka on omistettu valmisruokien muuntamiseen ja valmistamiseen. Moduuli sisältää: - 1 liha-alue (ripustettavilla kiskoilla) (jäähdytetty) - 1 vihannes- ja maustealue (jäähdytetty) - 1 valmistelu-/leikkausalue (ilmastoitu) - 1 keittoalue - täysin varusteltu - 1 astianpesualue - valmiiden tuotteiden varastointitila (jääkaappi) - tekninen tila Valinnaisina: * kaikki erityislaitteet * pukuhuone / taukotila / toimisto Muuntaus: Leikkaus / Keitto Pinta-ala: 35–50 m² Toteutusaika: 1–2 kuukautta KATEGORIAT: Kaikki valmistetut tuotteet