Liha-tortellini mignon ovat italialaisen ruokaperinteen käsityötaidon mestariteos, Emilia-Romagnan gastronomisen kulttuurin symboli. Taikina kaulitaan mahdollisimman ohueksi, mikä antaa näille pienille ja tyylikkäille tortellineille ainutlaatuista keveyttä ja herkkyyttä. Täyte on tasapaino liha, keitetty kinkku, mortadella ja ripaus muskottipähkinää. Jokainen ainesosa on valittu ja annosteltu takaamaan voimakas ja maukas lopputulos.
Kimalteleva kultainen väri vihreillä heijastuksilla.
Raikas, intensiivinen kiviviljelmien (persikka, aprikoosi) ja kuivattujen hedelmien (manteli, hasselpähkinä) sävyillä.
Tonisoiva, liha on viinimäistä, hienovaraista, hyvin tasapainotettua luonnollisella raikkaudella.
Pastöroitu lehmänmaito ja kerma (alkuperä Ranska), Suola, Mikrobin koagulantti, Maitohappobakteerit ja kypsytysaineet, Kiinteyttäjä: kalsiumkloridi. Rokokko
Maito ja maitotuotteet (mukaan lukien laktoosi ja maitoproteiini)
Tuotteitamme ei ole merkitty GMO:ksi asetusten 1829/2003/EY ja 1830/2003/EY mukaisesti. GMO:iden ei läsnäolon kunnioittaminen 0,9 %:n raja-arvoon asti Euroopan asetusten CE 1829/2003 ja 1830/2003 mukaisesti.
Ionisaatio todistus Vakuutamme, että perustuen saamiimme takauksiin ja sertifikaatteihin toimittajiltamme, tuotteemme, ainesosamme ja lisäaineemme: eivät ole saaneet ionisaatiokäsittelyä asetuksen n:o 2001-1097 mukaisesti 16.11.01.
Analyysi per: 100g
Rasvaa: 33.26g
Proteiinia: 17.56g
Sokeri (g): 0.9
Natrium (mg): 1.294g
Energia Kcal: 372
Energia KJ: 1538.71
Muoto: Pyöreä
Paino: 230g
Pakkaus: Paperi
Ylikääre: Kartonki
Säilytyslämpötila: +2°C/+8°C