Tuotteet hakusanalla murano jäätyy (28)

Minttulikööri - Egiazki - Käsintehty Minttulikööri

Minttulikööri - Egiazki - Käsintehty Minttulikööri

Suuri klassikko likööriperheessä, Egiazki päätti nopeasti luoda oman minttuliköörireseptinsä. Liköörivalikoimamme leikkii enemmän makeuden ja hienostuneisuuden kanssa, mutta tässä olemme panostaneet intensiivisyyteen ja raikkauteen. Raikkauden lisäksi Menta Egiazki erottuu keveydellään, pyöreydellään ja hienovaraisilla mausteilla. Saavutamme tämän tasapainon yhdistämällä kaksi minttulajiketta, yhden mausteisen ja toisen vihreän. Ensimmäinen tuo mukanaan täydellisen raikkauden tunteen ja toinen pehmentää tätä hienovaraista seosta. Reseptimme on valmistettu luonnollisista piparminttu- ja vihreän mintun lehdistä, jotka on saatu tislaamalla. Sinun on myös tiedettävä, että tämä kaunis vihreä väri, jota Menta esittelee, ei peitä liiallista sokeria, vaan vahvistaa vain raikasta tunnetta suussa.
Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

ALKUPERÄ - TERROIR Makea Valkoviini Bordeaux'sta Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen. VIININ VALMISTUS Korjattu täydellisessä kypsyydessä Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä Kypsytetty tankeissa RYPSILAJIT 100% Sémillon MAISTELUMUISTISET Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
Montbellyn vaakuna

Montbellyn vaakuna

Kommentti Pessac-Léognanin alue on ollut tunnettu viineistään keskiajalta lähtien. Maaperä, joka koostuu sorasta, kivistä ja alluvioista, sekä jyrkät rinteet, ovat erinomaista viinituotantoaluetta. Blason de Montbelly on peräisin huolellisesta valinnasta tämän nimikkeen alueelta, joka sijaitsee Saint-Médard-d'Eyransissa. Nämä maaperät edustavat hyvin Pessacais-terroirien suurta monimuotoisuutta ja mahdollistavat luonteenomaisten viinien valmistamisen. Käytetään erillistä käymistä lämpötilasäädellyissä teräksisissä säiliöissä. Kypsytys 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Maistelu Pessac-Léognan parhaimmillaan. Väri on kirkas ja syvä rubiininpunaisilla sävyillä. Tuoksu on monimutkainen ja hienostunut, punamarjaisten ja orvokkien nuoteilla, sekä hienovaraisesti vaniljainen. Suussa tanniinit ovat silkkiset ja harmoniset, hedelmäisessä, hieman puumaisessa ja pitkäkestoisessa jälkimaussa. Rypäleet: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%) Tuottaja: Sovex GrandsChâteaux Beychac-et-Caillau (33750) Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 pullon laatikko - 2019
Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma. Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla. Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb 12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb Happamuustaso: 5° Jäännösalkoholi: <0,5°
Eau de vie

Eau de vie

Vastustamattomat viljat ovat aito maku paikallisista viljoista. Olemme panimoineet, käyneet ja tislaaneet maanviljelijöiden työn hedelmiä, jotka ovat kyntäneet ja kylväneet valittuja lajikkeita Bretagnessa. Vastustamattomat viljat ovat maan ja tämän työn yhteistyötä.
Modenan balsamiviinietikka 6% happamuus IGP

Modenan balsamiviinietikka 6% happamuus IGP

100 % Luomu Balsamiviinietikka Modènasta IGP *, tiivistetty ja keitetty rypälemehu. * Tuote luomuviljelystä. Ei pastöroitu, ei allergeeneja. Säilytä huoneenlämmössä. Vältä äkillisiä lämpötilan muutoksia. Tätä tuotetta on saatavilla 25, 50 cl, irtotavarana 3, 5, 10 litraa, tynnyrissä 220 litraa ja säiliössä 1000 litraa.
Punaviini - Clefs des Murailles AOP Vacqueyras

Punaviini - Clefs des Murailles AOP Vacqueyras

{"Nez puissant et complexe, alliant arômes de fruits rouges très mûrs, notes de réglisse et une touche de torréfaction. L'attaque est concentrée en bouche puis ample avec un dominante de fruits très mûrs. Le mourvèdre apporte une structure caractéristique avec des tanins présents et veloutés. La finale est longue, marquée par des parfums de garrigue.":"Voimakas ja monimutkainen tuoksu, jossa yhdistyvät erittäin kypsien punamarjojen aromit, lakritsin vivahteet ja paahteinen sävy. Makuaistimus on keskittynyt ja sitten laaja, hallitsevana erittäin kypsät hedelmät. Mourvèdre tuo mukanaan tyypillisen rakenteen, jossa on läsnä olevia ja samettisia tanniineja. Jälkimaku on pitkä, ja siinä on garrigue-alueen tuoksuja.","Syrah 30 %":"Syrah 30 %","VINIFICATION":"VIINIEN VALMISTUS","Mourvèdre 10 %":"Mourvèdre 10 %","Grenache 60 %":"Grenache 60 %","CÉPAGES":"RYTMIKÄS","Les vendanges par étapes : Syrah est récolté et vinifié en 1er, suivi du Grenache et du Mourvèdre. La vinification suit les principes traditionnels de la vallée du Rhône : la fermentation et la macération durent de 4 à 5 semaines avec contrôle des températures, le processus est finalisé par une macération à chaud. Les vins des différents cépages sont assemblés après 6 mois. L'élevage a lieu, une partie dans des foudres de chêne pour affiner les tanins et ajouter de la complexité, l'autre partie dans des cuves en béton pour préserver la fraîcheur du fruit.":"Sadonkorjuu tapahtuu vaiheittain: Syrah korjataan ja valmistetaan ensin, sitten Grenache ja Mourvèdre. Viinintuotanto noudattaa Rhône-laakson perinteisiä periaatteita: käyminen ja uuttaminen kestävät 4–5 viikkoa lämpötilan hallinnalla, prosessi päättyy kuumalla uuttamisella. Eri rypälelajikkeiden viinit sekoitetaan 6 kuukauden jälkeen. Kypsytys tapahtuu osittain tammitynnyreissä tanniinien hienosäätämiseksi ja monimutkaisuuden lisäämiseksi, osittain betonisäiliöissä hedelmän raikkauden säilyttämiseksi.","DÉGUSTATION":"MAISTAMINEN"}
Waterford - Irlantilainen Single Malt - Cuvée Argot

Waterford - Irlantilainen Single Malt - Cuvée Argot

Henkituote: Tämä upea Irish Single Malt Whiskey esittelee kauniin aromikokonaisuuden, jossa on ripaus turvetta, ja tarjoaa herkullista maltaista luonteen, joka on tyypillinen Waterfordin talon allekirjoitukselle. Mausteisia nuotteja (pippuri, neilikka), appelsiinin kuorta ja suklaata on myös läsnä. Kypsytyksessä käytetään neljää erilaista tynnyriä: entisiä bourbon-tynnyreitä, makeaa luonnollista viiniä sekä ranskalaista ja amerikkalaista tammea, jotka täydentävät toisiaan hienosti. Materiaali on herkullista, mutta suussa miellyttävän kevyttä, ja huolimatta 47°:sta, alkoholi on erityisen pehmeää. Hämmästyttävän tarkkaa! Vastaten Irlannin Waterfordin tislaamon vallankumouksellisia periaatteita, tämä Cuvée Argot määritellään myös paikallisella ohralla, joka tulee 14 irlantilaiselta tilalta, sekä tuotannolla, jonka läpinäkyvyys on ehdoton. Kaikki tiedot whiskeysi valmistuksesta ovat todellakin saatavilla. Tyyppi: Irlantilainen Single Malt Whisky Tilavuus: 70cl Alkoholiaste: 47%
Banyuls Etikka 5 Vuotta Vanha - Viite: 2VBR50CL

Banyuls Etikka 5 Vuotta Vanha - Viite: 2VBR50CL

Banyulsin etikka, 5 vuotta vanha, Cave Abbé Rous valmistettu Banyulsin makeasta luonnonviinistä (Banyuls-sur-Merin rinteiltä). Erittäin aromaattinen etikka, joka tuo makuja ja nautintoja kaikkiin keittiön osa-alueisiin. Lasipullo 500ml
IGP - VALKOVIINI

IGP - VALKOVIINI

COTEAUX DE TANNAY 13,00% 75 cl 2015
Vanha Marc De Champagne - Meidän Samppanjamme

Vanha Marc De Champagne - Meidän Samppanjamme

Tämä viina, jolla on säädelty alkuperämerkintä (AOM), saadaan destilloimalla viinirypäleiden kuoria, jotka on saatu vain Champagne-viinitarhasta; Sen alkoholipitoisuus on 40°.
Saint-Emilion viini AOC - Château Truquet

Saint-Emilion viini AOC - Château Truquet

Tämä kaunis tila, Saint Emilionin kylän länsipuolella ja välittömässä läheisyydessä 1. kasvun Château Figeacille, on ollut Hebert-Maisonin perheen omistuksessa vuodesta 1933.
Bordeaux - Médoc - Château Hourbanon 2015 - Viinit

Bordeaux - Médoc - Château Hourbanon 2015 - Viinit

Erittäin suuri pitkäikäinen vuosi, mutta se maistuu jo hyvin nuorten viinien hedelmäisyydelle ja raikkaudelle. Domaine: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Région: BORDEAUX Couleur: Punainen Cépages: Cabernet Sauvignon: 40 % / Merlot Noir: 56 % / Cabernet Franc: 4 % Mode de culture: Luomu Caractère: voimakas Contenance: 75cl Millésime: 2015 Poids: 1 kg
Château Tourril

Château Tourril

Siirtymässä luomuviljelyyn. Yökeräys. Fermentointi lämpötilasäädellyssä teräksisessä säiliössä, puristus. Kypsytys lämpötilasäädellyssä teräksisessä säiliössä, kypsytys leesien päällä, tekninen korkki korkista. Savea ja kalkkia sisältävät maaperät. Silmä Vaaleanpunainen väri, vaaleanpunaisia heijastuksia. Nenä Hedelmäinen, intensiivinen, hienovaraisia sitrushedelmien aromeja, kevyitä tuoreiden hedelmien aromeja. Suuhun Aromikas, runsas, laaja, kevyitä ruusun sävyjä, kevyitä sitrushedelmien sävyjä, runsaita kirsikan sävyjä, elegantit tanniinit, hienot tanniinit, rasvaiset tanniinit, pyöreä, hieman mineraalinen, rakenteellinen runko, hyvä intensiivisyys, pitkä jälkimaku. Ruoka & viini -yhdistelmät Kylmät alkupalat, grillatut katkaravut, grillatut punaiset lihat, aasialaiset erikoisuudet, marjajälkiruoat Väri: Vaaleanpunainen Rypälelajike: Cinsault, Grenache Alkoholi: 13% Tilavuus: 300 cl (Pullo)
TRUFFELI – 17°

TRUFFELI – 17°

Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä. Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä. Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
Tabac Eau de Cologne

Tabac Eau de Cologne

Tabac Eau de Cologne -suihke Viite: MAR0005 Tilavuus: 170 mL
Burgundin Viinit - Valkoinen

Burgundin Viinit - Valkoinen

Vignoble : Täysin Burgundin eteläosassa, Beaujolais'n rajalla, nimialue ylittää kylän alueen. Saint-Vérandin kylässä on "d", mutta nimessä ei ole, koska se kerätään kuudelta kylältä. Se on peräisin vuodesta 1971, ja se on toiseksi viimeinen nimitys, joka on myönnetty Mâconnais'n alueella. Viticulture : Maa : Jurakauden kalkkikivi, joka jatkaa Côte-d'Orin kalkkikivikerroksia, ihanteellinen Chardonnay'lle. Istutustiheys : 8 500 taimea/hehtaari. Leikkaus : Guyot. Sadonkorjuu : Käsin. Sato : 55–65 hl/ha, mikä mahdollistaa rypäleiden paljastaa terroirin vivahteet. Viininvalmistus : Erittäin hidas puristus, jotta hedelmä säilyy. Viimeisen puristuksen mehuja ei säilytetä. Kypsytys : Säiliössä 6–8 kuukautta. Koko prosessin ajan päätökset tehdään pääasiassa maistelujen perusteella. Nämä tiedot täydentävät luonnollisesti tekniset analyysit. Kuten koko tilan viinien kohdalla.
GIN

GIN

villiyrtti, katajanmarja, viljat, inkivääri, absintti, sitruunan kuori ja appelsiinin kuori. Jokainen mauste tislataan erikseen, minkä jälkeen ne yhdistetään kylmästi 24 tunnin levon jälkeen. Tämä tekniikka mahdollistaa makujen maksimaalisen uuttamisen ja säilyttämisen. 70 cl
Luomu Balsamicoetikka Modenasta - 6% happamuus LEONY

Luomu Balsamicoetikka Modenasta - 6% happamuus LEONY

100 % Luomuviinietikkaa*, tiivistettyä ja keitettyä rypälemehua. * Tuote on peräisin Luomuviljelystä Ei säilöntäaineita, ei allergeeneja Ei pastöroitu Soveltuu käytettäväksi salaattikastikkeissa, salaateissa, raakoissa vihanneksissa ja marinoinnissa. Se toimii myös vasikanmaksojen deglazeamiseen, jälkiruokien ja hedelmäsalaattien päällysteenä. Tätä tuotetta on saatavilla myös 25, 50 cl pulloissa, 3-5-10 litran kuubeissa, 220 litran tynnyreissä ja 1000 litran konteissa tilauksesta.
Luomu Valkoinen Vanha Etikka Basilikalla ja kasveilla 6 %

Luomu Valkoinen Vanha Etikka Basilikalla ja kasveilla 6 %

Ainesosat : 100 % luomu valkoviinietikka Luomu basilikan oksa Valmistettu viinistä, joka on valmistettu luomuviljellyistä rypäleistä Tarjoiluehdotukset : Salaatinkastike, marinadit, kastikkeet Tätä tuotetta on saatavilla 25 cl pullossa.
Château Bouscassé - Madiran - Vanhat Viiniköynnökset 2016

Château Bouscassé - Madiran - Vanhat Viiniköynnökset 2016

Mikä herkullinen saavutus tämä Château Bouscassén Madiran Vieilles Vignes on! 80-vuotiaista viineistä valmistettu 100% Tannat vaikuttaa yhtä lailla voimakkuudellaan kuin hienostuneisuudellaan. Uskomaton aromikonsentraatio on läsnä, ja sitä korostaa 16 kuukauden kypsytys uusissa tammitynnyreissä. Mustien hedelmien (mustaherukka, kirsikka, mustikka, luumu) sävyt sekoittuvat hienostuneeseen mausteiseen jälkimakuun (pippuri, garrigue, lakritsi) sekä sulautuneeseen tammiseen makuun, joka tuo esiin vaniljan, setrin ja suklaan vivahteita. Elegantti ja hienostunut viini, jolla on suuri kypsytyspotentiaali. Upeita makuyhdistelmiä odotettavissa ankasta, punaisista lihasta ja riistasta. Tilavuus: 75cl Tyyppi: Punaviini Rypäle: 100% Tannat AOC: Madiran Kypsytys: Juotavissa heti ja säilytettävissä vuoteen 2036 asti Tarjoilulämpötila: 16-18°C
Vanha Luomu Valkoviinietikka - 6% Happamuus LEONY

Vanha Luomu Valkoviinietikka - 6% Happamuus LEONY

100 % Luomu Valkoviinietikka Ilman allergeeneja, ilman säilöntäaineita, ei pastöroitu. Tämä etikka on täydellinen salaatinkastikkeiden, marinadien ja raaka-aineiden maustamiseen sekä säilykkeiden valmistamiseen. Sopii käytettäväksi perunasalaatissa, jossa on silliä. Tuote on saatavilla 25, 50 cl ja irtotavarana 3, 5, 10 litran kuutioissa, 220 litran tynnyrissä ja 1000 litran säiliössä tilauksesta.
BORDEAUX - ROSÉVIINI

BORDEAUX - ROSÉVIINI

CHÂTEAU JACQUET 12,00% 2017 75 cl
Luomu Punaviinietikka 6% LEONY

Luomu Punaviinietikka 6% LEONY

{"Ingrédients :":"Ainesosat :","100% Vinaigre de vin vieux rouge 6° biologique":"100% Luomu punaviinietikka 6°","Conseils d'utilisation :":"Käyttöohjeet :","A utiliser dans les vinaigrettes, salades, crudités et marinades.":"Käytä salaattikastikkeissa, salaateissa, raakoissa vihanneksissa ja marinoinnissa.","Ce produit est disponible également en bouteille de 25, 50 cl, cubis de 3-5-10 litres et fût de 220 litres.":"Tuote on saatavilla myös 25, 50 cl pulloissa, 3-5-10 litran säiliöissä ja 220 litran tynnyreissä."}
Violettilikööri 16°

Violettilikööri 16°

Violetin kukista ja aromikoostumuksesta valmistetun uutteensa ansiosta voit nauttia tätä violettilikööriä joko Kir-juomana valkoviinin tai kuohuviinin kanssa, tai nuoremmille vaihtoehtona limonadin tai soodan kanssa. Lisäys cocktaileihin tuo väriä ja aromia. PAINO: 1.3 kg PULLO: 70cl pullo SKU: 023
Luomu Valkoviinietikka Estragonilla - 6% Happamuus LEONY

Luomu Valkoviinietikka Estragonilla - 6% Happamuus LEONY

- 100 % Luomu Valkoviinietikkaa - Luomu Estragonin oksia Voidaan käyttää etikkakanaruoan ja kikhernesalaatin kanssa. Tämä etikka tuo luonteen tomaattiliemille ja gazpacholle. Tuote on saatavilla 25 cl.
BORDEAUX - PUNAVIINI

BORDEAUX - PUNAVIINI

Blaye Côtes De Bordeaux Château Mazerolles Les Trois 14,00% 75 cl 2018
BURGUNDY CHARDONNAY - VALKOVIINI

BURGUNDY CHARDONNAY - VALKOVIINI

DOMAINE DE LA TASSEE D'OR 13,00% 2016 75 cl