Pippuri on yksi maailman myydyimmistä mausteista. Pippurin viljely juontaa juurensa Intian länsirannikon Malabarin alueelle. Madagaskarin mustapippurin hyödyntämisen aloitti ranskalainen Emile Prudhomme 1900-luvulla.
Saarella kasvaa pääasiassa kahta tyyppiä pippuria: mustapippuria ja Madagaskarin villipippuria, jota kutsutaan myös nimellä voatsiperifery.
Madagaskarin mustapippuri on tunnistettavissa sen erittäin aromaattisista vivahteista. Sen pistävän maun ja puumaisen sekä hedelmäisen tuoksun ansiosta Madagaskarin mustapippuri on saavuttanut mainetta maailman huippuravintoloiden keittiöissä.
Kolmenkymmenen vuoden kokemuksella Épices des îles Madagascar valitsee teille parhaat Madagaskarin mustapippuripavut.
Madagaskarin TK-vanilja on vaniljaa, jossa on suuri laadun aromi. Musta TK-vaniljatanko eroaa pääasiassa mustasta vaniljasta kosteuspitoisuutensa, koonsa ja vanilliinipitoisuutensa vuoksi.
Kosteuspitoisuus: 24–32 %
Vanilliinipitoisuus: 1.6–1.8
Koko: 11–16 cm
Ulkonäkö: Pehmeä, kuiva ja ohuempi
Väri: Tummempi ja punertavampi
Tyyppi: Halkaistu tai halkaisematon
Käyttö: Madagaskarin musta TK-vanilja on ihanteellinen leipureille, jäätelötekijöille ja suklaantekijöille.
Madagaskarin musta vanilja, jota myy Épices des îles, on huippuluokan vaniljavalinta. Premium-vaniljatanko tai gourmet-vanilja vapauttaa voimakkaan aromin, jossa on suklaan vivahteita.
Kosteuspitoisuus: 33–37 %
Vanilliinipitoisuus: 1.6–1.8
Koko: 13–22 cm
Ulkonäkö: lihaksikas, kiiltävä ja mehukas
Väri: Tumma ruskea – musta
Tyyppi: halkeamaton tai halkeama
Käyttö: Madagaskarin mustaa vaniljaa arvostavat suuret tähdellä palkitut kokit ja hieno gastronomia.