Fermentoinnin jälkeen Fischers Kombucha pullotetaan pastöroimattomana ja luonnollisesti sameana. Näin hiivat ja maitohappobakteerit pysyvät elossa ja aktiivisina, ja ne muodostavat pullossa luonnollista hiilidioksidia.
Luonnollisesti samean pullotuksen ja jälkikäteen tapahtuvan pullokäymisen myötä syntyy kelluvia fermenttikulttuureja, jotka voivat myös laskeutua pullon pohjalle. Ne voidaan nauttia osana juomaa.
Kombucha-siirappi on hienojen, valittujen raaka-aineiden tiivistetty muoto erityistä siirappia varten. Sen avulla voi valmistaa paitsi herkullisia kylmiä ja kuumia juomia, myös hienostaa kastikkeita tai jälkiruokia.
Annossuositus:
1 ruokalusikallinen 250 ml vettä
Huomautus:
Koska tuote on luonnontuote, väri ja maku voivat vaihdella.
Annossuositus: 1 ruokalusikallinen 250 ml vettä
Energy-K on kombuchalla fermentoitu energiajookki.
Ennen fermentointia lisätty sokeri kulutetaan kokonaan kombuchakulttuurien toimesta. Se pullotetaan pastöroimattomana ja suodattamattomana. Pullokäymisen seurauksena syntyy virkistävää hiilihappoa. Kofeiini tulee 100 % paahdetusta luomumate-teestä (lajikkeessa: "Mate") tai luomu-guarana-uuteesta (muiden lajikkeiden osalta).
Luonnosta pulloon.
Käytämme vain ainesosia, jotka ovat kontrolloidusti luomuviljeltyjä. (FI-LUOMU-005)
Hienostunut, voimakas maku ja kupliva raikkaus, se on meidän Kombucha. Perinteinen panimotaiteemme erottuu pastöroinnin ja suodatuksen välttämisestä.
Kombucha Style valmistetaan 100 % luonnollisista luomuaineksista, jotka käyvät läpi fermentoinnin, minkä jälkeen ne suodatetaan ja pastöroidaan. Pohjalle voi muodostua sedimenttiä sekä kelluvia fermenttikulttuureja, jotka näkyvät kalvona tai juovina pinnalla, ja ne ovat toisen fermentaation (pullofermentointi) tulosta.
Tämän seurauksena pulloon muodostuu virkistävää hiilihappoa.