Tuotteet hakusanalla pesupöytä (37)

Mollis

Mollis

Mollis kosteat pyyhkeet
Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.
Kermavaahto

Kermavaahto

Aloitetaan näyttävimmästä, suosikkimehustamme, kermavaahdosta. Loogisesti maukkain kermavaahto valmistetaan kermavaahtopurkkeilla ja kermavaahtosuihkulla. Koska kaasu kermavaahtopurkeissa ruiskutetaan korkealla paineella kermavaahtosuihkuun, missä se sekoittuu kerman kanssa, syntyy herkullisen ilmavaa kermavaahtoa. 500 ml kermaa – 125 g sokeria – 2 ruokalusikallista vaniljaekstraktia – Kermapuristin – Kermasuihku Sekoita kerma, sokeri ja vaniljaekstrakti kermavaahtosuihkussa. Ravista voimakkaasti, jotta kaikki sekoittuu hyvin. Kun se on saanut kauniin tasaisen koostumuksen, on aika lisätä kermavaahtopurkki kermavaahtosuihkun erityisestä aukosta.
Tolueni

Tolueni

Liotin
Polyamidi (PA)

Polyamidi (PA)

PA / Nylon
Ergymunyl

Ergymunyl

ERGYMUNYL koostuu echinaceasta, plantagosta ja rosmariinista, jotka ovat perinteisesti tunnettuja kehon puolustuksen tukemisesta, sekä greippisiemenistä uutetusta ekstraktista. Plantago, echinacea, achillea ja oliivi vaikuttavat hengitysteiden tasolla. Kupari ja sinkki tukevat immuunijärjestelmää. Milloin sitä suositellaan? ERGYMUNYL:ää voidaan suositella riskikausina (talvi, siitepölykaudet...) tukemaan luonnollisia puolustusmekanismeja ensimmäisten merkkien ilmetessä. Nutergian asiantuntemus Ilman alkoholia, ilman sokeria, ilman makeutusaineita, ilman keinotekoisia aromeja. Meri, mineraalien ja hivenaineiden keskittymä. Aurinkosäteille altistettu merivesi tuottaa meriveden konsentraatin. Suolasta poistettu ja yhdistetty ranskalaisen lithothamne-uutteen (punainen levä) kanssa, joka on saatu patentoidulla menetelmällä. Echinacea: 1400 mg* Achillea: 1240 mg* Greippi: 1200 mg* Plantago: 917 mg* Rosmariini: 800 mg* Oliivi: 400 mg* Sinkki: 3 mg Mangaani: 0,6 mg Kupari: 0,3 mg
Hipp

Hipp

Hipp-maito on luomuvauvanruokamerkki, joka tunnetaan korkealaatuisista ainesosistaan ja sitoutumisestaan tarjoamaan tasapainoisia ravintovaihtoehtoja vauvoille. Hipp-resepteissä käytettävä maito tulee luomutiloilta, joissa lehmät saavat ravintoa, joka on vapaa geenimuunnelluista organismeista (GMO) ja keinotekoisista torjunta-aineista. Maito käsitellään huolellisesti luonnollisten ravintoaineiden säilyttämiseksi, ja sitä rikastetaan elintärkeillä vitamiineilla ja mineraaleilla vauvojen terveellisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Hipp-maitovalmisteet ovat myös ilman lisättyä sokeria, säilöntäaineita ja keinotekoisia makuja, mikä tekee niistä luotettavan valinnan vanhemmille, jotka arvostavat luomu- ja luonnontuotteita lapsilleen.