Reuza Extra Virgin syntyy kahden arvostetun italialaisen oliivilajikkeen yhdistelmästä, joilla on melko erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi.
Extra virgin oliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Biancolilla-oliivista ja Taggiasca-oliivista
· Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille,
Reuza on huolellisesti valittu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen.
Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku.
Nimi "Reuza", joka tarkoittaa ruusua ligurian murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:REU .75
Käytännön distillaattorin luovuudesta syntynyt Rum Farol on syntynyt intohimosta tutkia uusia makuhorisontteja. Ainoastaan portugalilainen tuote, Rum Farol on tulos sokeriruokomehun luonnollisista käymis- ja tislausprosesseista, jonka aromiprofiili on taattu.
Vaalea kultainen väri vihreä-hopeisilla heijastuksilla.
Kukkamaiset nuotit (akasia, kielo) ja hedelmäiset nuotit (päärynä, valkoinen persikka, tuoreet viinirypäleet).
Raikas ja runsas, maku on mineraalinen ja siinä on erittäin kaunis jälkimaku.
Kommentti
Pessac-Léognanin alue on ollut tunnettu viineistään keskiajalta lähtien. Maaperä, joka koostuu sorasta, kivistä ja alluvioista, sekä jyrkät rinteet, ovat erinomaista viinituotantoaluetta. Blason de Montbelly on peräisin huolellisesta valinnasta tämän nimikkeen alueelta, joka sijaitsee Saint-Médard-d'Eyransissa. Nämä maaperät edustavat hyvin Pessacais-terroirien suurta monimuotoisuutta ja mahdollistavat luonteenomaisten viinien valmistamisen. Käytetään erillistä käymistä lämpötilasäädellyissä teräksisissä säiliöissä. Kypsytys 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Maistelu
Pessac-Léognan parhaimmillaan. Väri on kirkas ja syvä rubiininpunaisilla sävyillä. Tuoksu on monimutkainen ja hienostunut, punamarjaisten ja orvokkien nuoteilla, sekä hienovaraisesti vaniljainen. Suussa tanniinit ovat silkkiset ja harmoniset, hedelmäisessä, hieman puumaisessa ja pitkäkestoisessa jälkimaussa.
Rypäleet: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)
Tuottaja: Sovex GrandsChâteaux Beychac-et-Caillau (33750)
Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 pullon laatikko - 2019
Rocca Delle Macien Chianti Classico Riserva syntyi samanaikaisesti kellarin kanssa. Nykyään tämä italialainen viini on yksi Toscanan viinitarhan vakiotuotteista.
Kypsytetty ranskalaisissa tammitynnyreissä kahden vuoden ajan, tämä Chianti on kypsynyt useita kuukausia pullossa.
Rubiininvärisessä viinissä on kaunis elinvoima, joka heijastaa terroirin luonteen ja raikkautta. Se on täynnä kirsikan ja orvokin aromeja.
Tämä Chianti Classico Riserva sopii varmasti yhteen kaikkien liharuokien ja pastojen kanssa.
ALKUPERÄNIMI: CIGALES
Sadonkorjuu tapahtui lokakuun alussa, ja se käsiteltiin hellävaraisesti murskaamalla ja viinirypäleiden varret poistamalla. Käyminen tapahtui hallitussa lämpötilassa. Tämän jälkeen suoritettiin maloottinen käyminen. Lopuksi viini kirkastettiin, vakautettiin ja pullotettiin.
Tämä vaaleanruskea olut on miellyttävän täyteläinen. Viljojen fermentointi tuo siihen hieman makeita vivahteita ja huomattavaa pyöreyttä! Nautitaan hyvässä seurassa!
Väri: Vaaleanruskea
Tyyli: Vaaleanruskea Ale
Alkoholi: 6.50%
IBU (katkeruus): 13
Empordàn alue sijaitsee Espanjan koilliskolkassa, aivan Välimeren äärellä. Tämä suhteellisen pieni viinialue omaa suuren monimuotoisuuden maaperätyypeissä ja ilmastovyöhykkeissä. Täältä löytyy paitsi liuskekivimäisiä kukkuloita, myös hiekkaisia laaksoja ja alluviaalimaata, joka on rikasta lietteestä, savesta ja sorasta.
Castillo Perelada, tämän alueen tunnetuin viinitalo, on ajan myötä hankkinut viisi erityistä viinitarhaa, jotka on valittu niiden erityisluonteen ja maaperän perusteella. Maaperätyyppien monimuotoisuus ja laaja valikoima rypälelajikkeita, joita DO Empordà:ssa sallitaan, tarjoavat mahdollisuuden luoda optimaalinen sekoitus käytettävissä olevista terroireista ja rypälelajikkeista.
Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
KÄYTTÖ
Veden kanssa kosketuksessa saippua vapauttaa pehmeän ja kevyen vaahdon, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi.
NETTOPAINO
100 GRS
Sopii kaikille ihotyypeille
Saippua on valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä.
Elintarvikeväri.
Sisältää kanervan uutteita.
AINESOSALUETTELO
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, tuoksu, kehäkukka, palmuydinhappo, glyseriini, europaea-oliivi, natriumkloridi, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/kukkauute.
Tämä viina, jolla on säädelty alkuperämerkintä (AOM), saadaan destilloimalla viinirypäleiden kuoria, jotka on saatu vain Champagne-viinitarhasta; Sen alkoholipitoisuus on 40°.
Herkullisuus ja hedelmien raikkaus.
Ruusuinen pukeutuminen pyrkii purppuran sävyihin, jotka ilmentävät sekoitusta punaisen hedelmän raikkaudesta, omenan ja päärynän pehmeydestä sekä punaherukoiden hapokkuudesta rasvaisessa ja pyöreässä kontekstissa.
Tarjoilu: tuoreena, 8 -10°C.
Suositeltava ruoka: aperitiivina yhdistettynä naposteltaviin, grillattuihin lihoihin, kalaan, aasialaiseen keittiöön. Ihanteellinen kesällä hedelmä- ja vihannesruokien kanssa.
Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla
Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä.
Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä.
Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
Le spiritueux : Adriatico edustaa uutta sukupolvea Amarettoa. Se on valmistettu 100 % luonnollisista italialaisista ainesosista, mukaan lukien Puglian alueelta peräisin olevista manteleista. Nämä kerätään käsin ja paahdetaan pitkään ennen tislauksen aloittamista, minkä jälkeen ne yhdistetään vaniljan, kanelin, kaakaon ja ripauksen kahvin sävyihin. Lopuksi pieni suola tuo hienovaraisen vivahteen, joka muistuttaa läheisestä Adrianmerestä. Tuloksena on likööri, joka on kaksinkertaisesti vähemmän makea kuin perinteinen Amaretto ja jolla on upea aromi. Herkku nautittavaksi jäällä tai cocktaileissa (Amaretto Sour, Amaretto Coffee tai Godfather)!
La maison : Adriatico on Jean-Robert Bellangerin onnistunut hanke, ranskalaisen yrittäjän, joka on tullut kilpailemaan suurten italialaisten brändien kanssa niiden omalla kentällä. 40-vuotiaana hän päättää siirtyä väkevien juomien pariin ja perustaa brändin syyskuussa 2019.
Type: Amaretto
Contenance: 70cl
Degré alcoolique: 28%
Saadun lähes puhtaasta Bovale Sardo -rypäleestä (paikallisesti tunnettu nimellä Muristellu), alkuperäinen lajike, joka on uskollisesti esitetty tässä viinissä.
Hidas käymisprosessi pienissä teräksisissä astioissa ja pitkä kypsytys pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen viini on kypsynyt makuullaan makuullaan pullossa yli vuoden.
Syvän rubiininpunainen väri, jossa on violetteja vivahteita, avautuu nenässä mahtavasti kivihiilen, grafiitin ja pienten mustien marjojen aromeilla.
Maku paljastaa lämpöään, jota seuraa pehmeiden ja ympäröivien tanniinien verkko, paljastaen mustan kaakaon vivahteita.
Suodattamaton viini, mahdolliset sedimentit eivät heikennä laatua, vaan korostavat tyypillisyyttä ja todistavat viinintuotantomenetelmämme eheyden ja luonnollisuuden. Erinomainen seurana runsaille ja rakenteellisille ruoille, kuten riistalle, punaiselle lihalle ja kypsytetyille juustoille.
Punaviini, joka on saatu sekoittamalla Salenton punaisia viinirypäleitä, kuten Malvasia Nera, Montepulciano ja Sangiovese. Alkoholipitoisuus 11,50% Vol. puolikuiva punainen väri suussa.
Lisätietoja varten voit kirjoittaa meille osoitteeseen cantine.durso@libero.it
Arzentu Extra Neitsytoliiviöljy syntyy kahden arvostetun italialaisen lajikkeen yhdistelmästä: Oliva Peranzana ja Oliva Taggiasca.
Extra Neitsytoliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Peranzana- ja Taggiasca-oliiveista
· Erinomainen mauste herkimmille ruoille
Arzentu on huolellisesti valittu, mieto ja aromaattinen tuote, joka yhdistää Taggiasca- ja Peranzana-oliivien erottuvat ominaisuudet: molemmat lajikkeet tuottavat erittäin hedelmäisiä öljyjä: erittäin makea Taggiasco ja hieman voimakkaammilla mausteisilla vivahteilla varustettu Peranzana Extra. Yhdistelmä on erittäin miellyttävä.
Nimi "Arzentu" Argento ligurian murteessa viittaa jaloihin tuotteisiin, mutta siinä on myös elävä sävy, sekä nimessä että maussa.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:ARG .75
Kristallinkirkas väri.
Aromit sitrushedelmistä, valkoisista hedelmistä (päärynä) ja kivihedelmistä (viinipersikka), valkoisista kukista (pihlaja).
Kukkainen ja hedelmäinen, maku on pyöreä ja mehukas, ja jälkimaku on eloisa.
Kimalteleva kultainen väri vihreillä heijastuksilla.
Raikas, intensiivinen kiviviljelmien (persikka, aprikoosi) ja kuivattujen hedelmien (manteli, hasselpähkinä) sävyillä.
Tonisoiva, liha on viinimäistä, hienovaraista, hyvin tasapainotettua luonnollisella raikkaudella.