Tuotteet hakusanalla ruoanvalmistus (5)

Sipulipannukakut

Sipulipannukakut

Pakastetuotteet esipaistettu, 82g Ainesosat: Vehnäjauho, kasviöljyt ja -rasvat kovettamattomat (kestävä palmuöljy, rypsiöljy), vesi, munat, sipuli USA 8%, tärkkelys, vähärasvainen maitojauhe, juusto, soijajauho, makuaineet (E621), suola, sitojat (E466), sokeri, hiiva, mausteet. Chüechli suoraan pakastimesta pellille. Laita kylmään uuniin. Paista: 200°C, noin 25 minuuttia. Säilytyslämpötila: min.-18°C, sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen. Allergiatieto: Sisältää gluteenia, maitoa, munia, soijaa.
Glukoositankki I Taikinatrumpu murskaimella - glukoosin (dekstroosin) valmistukseen I leipomoalalle

Glukoositankki I Taikinatrumpu murskaimella - glukoosin (dekstroosin) valmistukseen I leipomoalalle

Glukoosikannu varusteilla glukoosin (dekstroosin) valmistukseen KASAG:n mobiili glukoosikannu kestää alipainetta ja on varustettu tason mittausanturilla sekä pumpulla. Taikina-astia murskaimella leivontateollisuudelle Taikina-astia murskaimella on suunniteltu erityisesti keksiteollisuutta varten.
Hedelmävalmistus, vihannekset, kastikkeet - Eräkeittosysteemit Aseptinen muotoilu

Hedelmävalmistus, vihannekset, kastikkeet - Eräkeittosysteemit Aseptinen muotoilu

KASAGin asiantuntijat ovat teollisten keittosysteemien asiantuntijoita, jotka keskittyvät keittokattiloiden valmistukseen sekä hedelmäpohjaisten raaka-aineiden, vihannesten ja kastikkeiden tuotantoon. Keittimet, jäähdyttimet, kondensaattorit, putkistot ja venttiilit on suunniteltu aseptisesti nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Bakteerisaastumisen tai ristiin saastumisen estäminen on erittäin tärkeää. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakerimekaanisilla tiivisteillä ja toiminnallisella CIP-järjestelmällä (Cleaning In Place). Keskitymme jokaiseen asiakkaaseemme yksilöllisesti ja valmistamme yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin.
Kypsennysjärjestelmät hedelmien, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen - aseptisessa toteutuksessa

Kypsennysjärjestelmät hedelmien, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen - aseptisessa toteutuksessa

KASAG-asiantuntijat ovat erikoistuneet keittokattiloiden ja teollisten keittojärjestelmien rakentamiseen hedelmäpohjaisten tuotteiden, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen. Kokonaisjärjestelmät, jotka sisältävät keittimen, jäähdyttimen, kondensoitimen, putkistot ja venttiilit, rakennetaan nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti aseptisessa toteutuksessa. Tuotteen saastumisen välttäminen mikrobiologisista tai ristiin saastumisista on keskeistä. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakeri- ja liukurenkaantiivisteillä sekä toimivalla CIP-laitteistolla (Cleaning In Place). Mukautamme jokaisen asiakkaan tarpeet, rakennamme heille yksilöllisiä tai modulaarisesti suunniteltuja järjestelmiä, jotka täyttävät heidän vaatimuksensa mahdollisimman hyvin.
Glukoosikontti taikinatrumpussa - glukoosin (rypälesokerin) valmistukseen | Taikinatrumpu silppurilla

Glukoosikontti taikinatrumpussa - glukoosin (rypälesokerin) valmistukseen | Taikinatrumpu silppurilla

Glukoosikontti varusteilla glukoosin (rypälesokerin) käsittelyyn Liikkuva KASAG-glukoosikontti on vakuuminkestävä ja varustettu tasosensorilla ja pumpulla. Taikinarumpu murskaimella leipomoteollisuudelle Taikinarumpu murskaimella on erityisesti suunniteltu pikkuleipäteollisuutta varten.