MixeoGS on luonnollinen vaihtoehto perinteisille stabilisaattoreille jäätelöissä ja sorbeteissa.
MixeoGS on pellavajauhon ja kasvikuitujen seos, joka toimii vaihtoehtona perinteisille stabilisaattoreille jäätelöissä ja sorbeteissa.
MixeoGS tuo kermaisen koostumuksen ja rajoittaa veden kiteytymistä, ollen samalla luonnollinen, puhdas etiketti (ilman Exxx) ja helppokäyttöinen, sekä helposti integroitavissa olemassa oleviin resepteihin.
Pakkaus: 20 kg:n säkki
Saatavilla myös luomuversiona: MixeoGS BIO
Koostumus: Pellavajauho, kasvikuidut
Suositeltu annostus: Jäätelöt ja sorbetit: 0,5–0,7%
Käyttö: Esisekoitettuna kuivien ainesosien kanssa ja lisättynä valmistukseen
Ulkonäkö: Vaaleanruskea jauhe
Maku: Neutraali
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR ovat ranskalaisia perheyrityksiä, jotka ovat yli 45 vuoden ajan tukeneet eri teollisuudenaloja ekosuunnittelussa ja muovipakkausten valmistuksessa thermoformaus teknologian avulla.
Suunnittelutoimisto ja integroitu työkalujen valmistus mahdollistavat heille suuren reagointikyvyn ja joustavuuden vastata asiakkaidensa teknisiin, markkinointi- ja ympäristökysymyksiin.
Vaikka räätälöity elintarvikepakkaus on heidän ydinliiketoimintaansa, PLASTOBREIZ ja PLASTOLOIR tarjoavat myös laajan valikoiman kierrätettäviä elintarvikepakkausratkaisuja, jotka on tarkoitettu tyhjö- ja kaasupakkausprosesseihin (MAP) tai skin-pakkaamiseen tai jopa pakastamiseen ja/tai lämpökäsittelyyn.
Yksi yhteyshenkilö kuuntelee ja tukee sinua koko pakkausprojektisi ajan.
Olemme sertifioitu ISO 9001 v.2000 sekä BRCGS luokitus AA.
Lopuksi, molemmat yrityksemme ovat sitoutuneet CSR-toimintaan ja niillä on MORE- ja ECOVADIS-sertifikaatit.
Plastobreiz & Plastoloir pyrkivät vastaamaan pyyntöihisi nopeasti ja ammattitaitoisesti, jotta voimme toimittaa kestävästi laadukkaita pakkauksia.
puhdistuslabelin stabilointiaineet jälkiruokiin ja hedelmävalmisteisiin - Ratkaisumme puhdistuslabelin Mixeo- ja Stabeo-tuoteperheistä, jotka perustuvat kasvikuituihin, ovat liittolaisiasi makeissa sovelluksissasi: jälkiruoissa ja hedelmävalmisteissa.
Stabeo on ihanteellinen ratkaisu synereesin vähentämiseen.
Mixeo on täydellinen moniin sovelluksiin.
Suuren kuitupitoisuuden ansiosta ratkaisumme mahdollistavat tuotteen lopullisen kuitupitoisuuden merkittävän lisäämisen.
Clean-label-ratkaisumme Mixeo- ja Stabeo-tuotesarjoista, jotka perustuvat kasvikuituihin, ovat liittolaisiasi leipomo-, makeis- ja konditoriateollisuudessa.
Stabeo vähentää kuivatuotteidesi halkeilua ja auttaa muotoilussa sekä rakenteen luomisessa.
Mixeolla on monia sovelluksia, kuten rasvankaltaisen rakenteen tarjoaminen, mikä mahdollistaa rasvan määrän vähentämisen.
Suuren kuitupitoisuuden ansiosta ratkaisumme mahdollistavat merkittävän kuitupitoisuuden lisäämisen lopputuotteessa.