Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin.
Säilytä pakastettuna alle -18° C
Pakkaustyypit
400
gr
10
kiloa
2,5
kiloa
10
kiloa
Tyypit
Pohjat
Neljännekset
Rognon on suosittu valinta lihaharrastajille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä rognon on huolellisesti valittu sen laadun ja tuoreuden vuoksi, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin.
Saatavilla eri kokoisina, Rognon on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, tämä rognon on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle. Nämä ribsit on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Ne sopivat täydellisesti grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin.
Saatavilla eri kokoisina, puoliraaka-liharibsit ovat ihanteellisia sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Kätevä pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, nämä puoliraaka-liharibsit ovat ehdoton valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Nimi voi tarkoittaa voita, joka on varattu tuotteille, joissa ei ole kasviöljyjä ja joissa on tietty maidon rasvapitoisuus - vähintään 82 % (ei enempää kuin 16 % vettä ja 2 % kuivaa rasvatonta maitoa). Se valmistetaan vatkaamalla tuoretta tai käynyttä kermaa tai maitoa, jotta voirasva saadaan erotettua piimästä. Tuote on rikas A-, D- ja K-vitamiineista.
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Olemme tietenkin käytettävissänne myös talomme ulkopuolella ruoka- ja henkilöstöpalveluidemme sekä varusteidemme kanssa.
Olipa kyseessä menu tai buffet, laajasta ruokalistastamme löydätte varmasti sopivat annokset juhliinne. Henkilökohtaisessa tapaamisessa Kleine Gesellschaftshausissa keskustelemme kanssanne - ehkä lasillisen viiniä nauttien - juhlastanne täysin yksilöllisesti.
Kasvisruokailijat, allergikot jne. otetaan tietenkin huomioon erikseen.
Jokaisessa yhteistyössä toimitamme konkreettisia ja toteutettavissa olevia tuloksia, jotka on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan - riippumatta siitä, onko kyseessä vakiintunut kulutustavaroiden yritys tai innovatiivinen startup.
Yhdessä kanssanne kehitämme kattavan strategisen suunnitelman ravintomerkillesi. Tämä suunnitelma kuvaa yksityiskohtaisesti jokaisen vaiheen tutkimus- ja kehitysprosessissa reseptistä hyllyille. Palvelumme sisältävät
"La Viande avant" on suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten mureaa rakennetta ja rikasta makua, joka nostaa suosikkiruokasi uudelle tasolle. Tämä liha on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen.
Saatavilla eri kokoisina, "La Viande avant" on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus takaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelijakokki, tämä liha on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.