Tuotteet hakusanalla sokeri on (32)

Sokerin korvike

Sokerin korvike

Topinambur elintarviketeollisuudessa Topinamburin mukulat sisältävät inuliinia, ainetta, joka on hyödyllinen diabeetikoille. Inuliini tunnetaan elintarviketeollisuudessa rasvan ja sokerin korvikkeena, ja sitä käytetään vähäkaloristen elintarvikkeiden valmistuksessa. Näin ollen topinambur tarjoaa suuria etuja elintarviketuotannossa.
Sokerikoriste

Sokerikoriste

Sokerikoristeita eri variaatioissa ja sekoituksissa.
Karamellituotteet - Hiutaleet, täytteet, jauheet, värit, poltettu sokeri ja sokeriväri

Karamellituotteet - Hiutaleet, täytteet, jauheet, värit, poltettu sokeri ja sokeriväri

Nigayn eksklusiivisena jakelukumppanina tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja eksklusiivisia karamellituotteita ja erikoisuuksia. Peruskaramellien lisäksi voimme tarjota myös luomu-, Fairtrade- ja vegaanivaihtoehtoja.
Pakastustehdyt hedelmät, BIO-suosikit - Pakastustehdyt hedelmäsekoitus

Pakastustehdyt hedelmät, BIO-suosikit - Pakastustehdyt hedelmäsekoitus

100 % hedelmää! Yhdistelmä pakastekuivattuja luomu mansikoita viipaleina, luomu aprikooseja paloina, luomu omenoita, vihreitä, paloina kuorineen. Pakattu uudelleen suljettavaan pystyyn seisovaan pussiin. 100 g pakastekuivattuja luomu hedelmiä varten tarvitaan jopa 900 g tuoreita hedelmiä.
Delphinol ® Metabolinen Tasapaino - ENSILUOKAN AINESOSA METABOLISELLE TASAPAINOLLE

Delphinol ® Metabolinen Tasapaino - ENSILUOKAN AINESOSA METABOLISELLE TASAPAINOLLE

Kliiniset tiedot osoittavat Delphinol®:n vaikuttavan potentiaalin terveellisen glukoosimetabolian kannalta hiilihydraattien tai raffinoidun sokerin nauttimisen jälkeen. Lisäksi Delphinol® vähensi merkittävästi glykoituneen hemoglobiinin (HbA1c) tasoa kolmen kuukauden kliinisessä tutkimuksessa ja paransi veren rasvaprofiilia. Uniikit ominaisuudet - Luonnollinen hiilihydraattien, mukaan lukien raffinoitu sokeri ja puhdas glukoosi, imeytymisen viivästyminen - Glukoosihuippujen estäminen tasapainoisen verensokeritason avulla - Verensokeritason ylläpitäminen normaalilla alueella Laatu Delphinol® valmistetaan valituista tuoreista Maqui-marjoista tiukkojen GMP-olosuhteiden alla. Uute on standardoitu siten, että se sisältää vähintään 25 % delphinidiinejä ja vähintään 35 % antosyaaneja. Delphinol®:lle on kliinisessä tutkimuksessa todettu avainvaikuttavien aineiden biologinen saatavuus.
Lipp Betavator Sokerijuurikasilo - LIPP TANKS

Lipp Betavator Sokerijuurikasilo - LIPP TANKS

BIOMASSAN VARASTOIMISEKSI ENERGIAN TUOTANTOON TAI ELÄINRUOKAKSI LIPP-järjestelmä perustuu maailmanlaajuisesti ainutlaatuiseen ja todella yksinkertaiseen säiliöiden valmistusperiaatteeseen. Teräskelat, koneet ja tarvikkeet kuljetetaan rakennuspaikalle, ja säiliön valmistus tapahtuu paikan päällä – nopeasti, tehokkaasti ja joustavasti korkeuden ja halkaisijan suhteen. Automaattisessa, kaksivaiheisessa prosessissa teräslangasta muodostuu profiili, joka liitetään toisessa vaiheessa – samalla säiliö pyörii spiraalimaisesti. Teräslangan tiukka ja vakaasti tukeva liitos voidaan toteuttaa LIPP-kaksoissaumalla sekä LIPP-hitsausmenetelmällä. Kompakti ja tilaa säästävä Korkea toiminnallinen turvallisuus Lyhennetty viipymäkausi mädättimessä Vähennetyt energiahäviöt varastoinnin aikana Alhainen huoltotarve ja kestävä Automaattinen syöttö Varastohäviöt hapettumisen seurauksena vältetään Tilavuus: 100 - 10.000 m3 Mediat: substraatti-joustava Käyttöpaine: ilman painetta Ulkoväri: vapaasti valittavissa RAL:n mukaan Ruostumaton teräs: 1.4571 [316Ti]
Sokeri

Sokeri

Kiteinen Sokeri Valkoinen sokeri laatuluokissa EG I ja II Ruokosokeri Ruokosokeri eri puolilta maailmaa raakasokerina tai valkoisena sokerina Muut Sokerit Dekstroosi, Fruktoosi
Isomalt - luonnollinen sokerin korvike, jossa on puolet tavallisen sokerin kaloreista

Isomalt - luonnollinen sokerin korvike, jossa on puolet tavallisen sokerin kaloreista

Isomalt on luonnollinen sokerin korvike, joka maultaan ja käytöltään muistuttaa tavallista sokeria, mutta siinä on vain puolet vähemmän kaloreita. Isomalt on maailmanlaajuisesti ykkönen sokerin korvikkeena makeisissa ja se edistää myös upeita värejä ja pinnoitteita. Avainedut: • Puhtaan makea, sokerimainen maku • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Vähentynyt tarttuvuus & pitkä säilyvyys • Hammasystävällinen • Vähäkalorinen (hyvä painonhallintaan) • Alhainen glykeeminen reaktio Käyttökohteet • Suklaan valmistus • Makeiset • Purukumit • Leivonnaiset • Jäätelö Käytetty kuva: © Ekkaratk / ShutterStock Alkuperämaa: Thaimaa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Halal & Kosher: Kyllä
Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

BIO Agavesokeri / BIO Agavesiirappi BIO Agavepaksu- tai BIO Agavesiirappi on yleensä kultaharmaa, ohut, puhdas siirappi, joka on valmistettu kontrolloidusti luomuviljellyistä agaveista (DE-ÖKO-006). Kultaharmaan perusversion lisäksi on erityisiin käyttötarkoituksiin agavesiirappia, joka vaihtelee vaaleasta hyvin tummaan. BIO Agavesiirappi on vaihtoehtoinen makeutusaine, jota käytetään usein vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa. Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote. BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
Sokeri ja Makeutusaineet - Dekstroosi, Fondant, Fruktoosi, Glukoosisiirappi, ...

Sokeri ja Makeutusaineet - Dekstroosi, Fondant, Fruktoosi, Glukoosisiirappi, ...

Yhdessä kumppanimme kanssa toimitamme lisäaineita elintarvike-, kosmetiikka-, lääke- ja rehuteollisuuteen. Dekstroosi, fondantti, fruktoosi, glukoosisiirappi, rakeinen sokeri, invertosokerisiirappi, maltodekstriinit, tomusokeri, hieno raffinaatti, kuiva glukoosi, hieno valkosokeri, sokeri-/glukoosiseokset
Appelsiinifileet, 3 kg, kevyesti makeutettu

Appelsiinifileet, 3 kg, kevyesti makeutettu

Kuorittuja appelsiinipaloja, joissa on kevyt katkeruus, valmistettu terveistä ja kypsistä appelsiineista, kevyesti makeutettu ja pakattu.
Salva Cono Vohvelikahva - vohvelikahva

Salva Cono Vohvelikahva - vohvelikahva

Salva Cono -vohvelinostin Geppetto Eisiltä! Uutuus lisää hygieniaa koronakaudella jäätelökahvilassa! Kyseessä on vohvelinostin, jonka avulla vohvelijäätelö voidaan luovuttaa asiakkaalle kosketuksetta. Salva Cono mahdollistaa jäätelötekijän tarjoavan vohvelijäätelön ilman, että vohvelia tarvitsee koskettaa! Vohvelinostimen voi antaa suoraan asiakkaalle tai Salva Conon voi asettaa vohvelitelineeseen, josta asiakas sitten ottaa vohvelin. Geppetto Eis on keksinyt Salva Conon, joka auttaa jäätelöbaareja näinä vaikeina koronakausina. Vohvelinostimella voi nostaa kaikkia vohvelikokoja lukuun ottamatta ihmevohvelia. Kevyt, käytännöllinen, hygieninen! Paino: 50 g Alkuperämaa: Saksa Valmistaja: Geppetto Eis
Günthart Kakkukoristeet Kukkaset, Valkoinen

Günthart Kakkukoristeet Kukkaset, Valkoinen

Liikennettä koskeva nimitys: Sokerikoristelu Ainesosaluettelo: Sokeri, sakeuttamisaine E 414, hydrolysoitu maitoproteiini, happo E 330, sahrami-uute, väriaineet: E 132, E 160a.
Pakastettu Ananas, Pienet Palat - Pakastettu Ananas

Pakastettu Ananas, Pienet Palat - Pakastettu Ananas

100% pakastettu ananas, paloina. Pakattu uudelleen suljettavaan seisovaan pussiin. Jopa 900 g tuoreita hedelmiä tarvitaan 100 g pakastettua ananasta varten.
Pakastettu Kuivattu Vadelma, Pilkottu - Pakastettu Kuivattu Vadelma

Pakastettu Kuivattu Vadelma, Pilkottu - Pakastettu Kuivattu Vadelma

100% pakastettuja vadelmapaloja. Pakattu uudelleen suljettavaan seisovaan pussiin. Jopa 900 g tuoreita marjoja tarvitaan 100 g pakastettuja vadelmia varten.
Pakastettu Kuivattu Hedelmät, Herbe Liebe Luomu - Pakastettu Kuivattu Hedelmämix

Pakastettu Kuivattu Hedelmät, Herbe Liebe Luomu - Pakastettu Kuivattu Hedelmämix

100 % hedelmää! Pakastettu kuivatettu BIO-sekoitus mustaherukoista, puolukoista ja kirsikoista paloina. Paketissa on uudelleen suljettava pystyssä seisova pussi. 100 g pakastettuja BIO-hedelmiä varten tarvitaan jopa 900 g tuoreita hedelmiä.
Pakastettu Mango - Pakastetut Mangot

Pakastettu Mango - Pakastetut Mangot

100% pakastettu mango, palat. Pakattu uudelleen suljettavaan seisovaan pussiin. Jopa 900 g tuoreita hedelmiä tarvitaan 100 g pakastettua mangoa varten.
Harvinaiset Sokerit - Korkealaatuiset Erityissokerit

Harvinaiset Sokerit - Korkealaatuiset Erityissokerit

Harvinaiset sokerit ovat luonnollisesti esiintyviä sokereita, jotka valmistetaan kestävästi puu- tai muista biomassahydrolysaateista käyttäen vesipohjaista kromatografista, liuotinvapaata erottamismenetelmää. Harvinaisia sokereita voidaan esimerkiksi käyttää lääketieteessä ravintoaineina soluviljelmissä rokotteiden tuotannossa. Tällä tuotteella on korkea kireysaste ja sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään lääketeollisuudessa, kosmetiikassa, elintarviketeollisuudessa ja aromiteollisuudessa. Se tunnetaan miellyttävästä makuprofiilistaan ja on turvallinen käyttää. Avainedut: • Luonnollinen • Liuotinvapaa • Kosteuttava vaikutus • Ikääntymistä estävä vaikutus • Tulehdusta ehkäisevä vaikutus Käyttökohteet: • Ravintolisät • Lääketeollisuus • Kosmetiikka • Kehonhoito Käytetty kuva: © 1989studio/ Shutterstock Alkuperämaa: USA GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä
Toimitus

Toimitus

Toimitus tapahtuu säiliöautollamme, jonka kapasiteetti on 3–25 tonnia.
Kandis

Kandis

Kandis Saatavana eri karkeuksilla, valkoisena ja ruskeana, säännöllisinä kuutioina tai epäsäännöllisesti murtuneina rakeina Kandissokerisiirappi Aromattinen erikoissokeri, joka on saatu kandisokerin valmistuksen valumasiirapeista
Taatelisokeri - Luonnontuote, jolla on houkuttelevia tuoteominaisuuksia ja käyttötarkoituksia

Taatelisokeri - Luonnontuote, jolla on houkuttelevia tuoteominaisuuksia ja käyttötarkoituksia

Taateleisokeri on luonnontuote, jolla on houkuttelevia tuoteominaisuuksia ja käyttötarkoituksia. Se valmistetaan kuivatuista taateleista ja antaa tuotteellesi runsaan makeuden. Taatelit ovat fruktoosin lähde, minkä vuoksi ne ovat erittäin makeita ja niissä on hallitseva vohvelimainen maku. Taateleisokeri tarjoaa runsaasti ravinteita, kuituja ja antioksidantteja. Avainedut: • Korkea puhtaus ja 100 % luonnollinen alkuperä • Runsaasti kuituja, antioksidantteja sekä mineraaleja kuten kaliumia ja magnesiumia • Alhainen glykeeminen reaktio Käyttökohteet: • Makeiset • Leivonnaiset • Juomat Kuva: © Sokor Space / ShutterStock Alkuperämaa: Italia GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshereita & Halal: Kyllä
Laktitoli - Laktitoli on maitosokerista johdettu sokerialkoholi

Laktitoli - Laktitoli on maitosokerista johdettu sokerialkoholi

Laktitoli on maitosokerista valmistettu sokerialkoholi, jolla on samanlaisia teknisiä ja käsittelyominaisuuksia kuin sakkaroosilla. Nämä ominaisuudet tekevät kaloreita vähentävästä, hammasturvallisesta sokerin korvikkeesta monipuolisesti käytettävän. Laktitoli sopii erinomaisesti yhdistettäväksi muiden makeutusaineiden kanssa, jos pehmeää makeutta on tarpeen lisätä. Se on tärkeä ainesosa vähäkalorisissa tai sokerittomissa elintarvikkeissa ja juomissa, mutta toimii myös hyvin maitotuotteissa tai leivonnaisissa, kuten kekseissä, pitäen ne rapeina. Avainedut: • Puhtaan makea, sokerimainen maku ilman jälkimakua • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Hammasturvallinen, koska se ei fermentoidu suussa • Prebioottinen vaikutus • Vähäkalorinen • Alhainen glykeeminen reaktio (vain 3) Käyttökohteet: • Leivonnaiset • Makeiset • Pakastetut jälkiruoat Käytetty kuva: © Victor / Adobe Stock Alkuperämaa: USA GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vihannes: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä
Ksylitoli - Ksylitoli on luonnollisesti esiintyvä puusokeri, joka saadaan kovapuista, kuten koivusta.

Ksylitoli - Ksylitoli on luonnollisesti esiintyvä puusokeri, joka saadaan kovapuista, kuten koivusta.

Xyloosi on luonnollinen puusokeri, jota saadaan kovapuista, kuten koivusta. Se on erityinen hiilihydraatti, jota käytetään aromin muodostamiseen ja haluttujen makuvaikutusten saavuttamiseen lihassa, valmisruoissa, lääkkeissä, eläinruoassa ja rehussa. Xyloosi vaatii erittäin lyhyen reaktioajan halutun maun saavuttamiseksi. Avainedut: • Auttaa makujen muodostamisessa • Parantaa aromia • Parantaa visuaalista ilmettä • Vähäinen vaikutus verensokeri- ja seerumi-insuliinitasoihin • Mahdollistaa nopean Maillard-ruskistumisreaktion Käyttökohteet: • Kulinaari • Liha • Siipikarja & äyriäiset • Eläinruoka • Lääkkeet Luokiteltu normaaliksi elintarvikkeeksi eikä elintarvikelisäaineeksi. Käytetty kuva: © morisfoto / Adobe Stock Alkuperämaa: USA GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä
Maltitoli - Maltitoli on sokerin korvike, jonka makeus on noin 90% sokerin makeudesta.

Maltitoli - Maltitoli on sokerin korvike, jonka makeus on noin 90% sokerin makeudesta.

Maltitoli on sokerin korvike, jolla on noin 90 % sokerin makeudesta, ja se saadaan esimerkiksi maissi- ja vehnäjauhosta. Sitä käytetään erityisesti sokerittomissa ja vähäkalorisissa (diabeetikoille tarkoitetuissa) elintarvikkeissa. Maltitoli ei ole terveydelle haitallista ja se on vähemmän laksatiivista kuin sorbitoli. Se soveltuu erinomaisesti vähäkaloristen tuotteiden, kuten makeisten, suklaan ja purukumin, valmistukseen, jotka voidaan merkitä "sokerittomiksi" tai "ilman sokerilisäystä". Avainedut: • Puhtaan, makean, sokerin kaltaisen maun (90 % sakkaroosista) • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Hammasystävällinen ja kariesta ehkäisevä vaikutus • Laaja käyttöalue • Korkea vakaus valmistusprosesseissa & hyvä liukoisuus Käyttöalueet: • Leivonnaiset ja makeiset • Makeutusaineet elintarvikkeille • Kosmetiikka • Lääkkeet • Makeiset ja suklaa Käytetty kuva: © Alexander Ruiz/ Adobe Stock Alkuperämaa: Thaimaa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä FSSC 22000: Kyllä HACCP & ISO: Kyllä
Nestemäinen Munat / Suolattu Munankeltuainen / Sokerinen Munankeltuainen - Nestemäinen Munat - käytännöllinen vaihtoehto kuorimunille

Nestemäinen Munat / Suolattu Munankeltuainen / Sokerinen Munankeltuainen - Nestemäinen Munat - käytännöllinen vaihtoehto kuorimunille

Saatavilla standardeina kokonaismunana / munanvalkuaisena ja keltuaisena sekä erikoistuotteina sokerilla tai suolalla. Nestemuna - käyttövalmis vaihtoehto kuorimunille. Saatavilla myös suolattuna keltuaisena majoneesin valmistukseen eri tuotantotavoissa. Pakkaukset: 10 kg BiB / 16 kg ämpäri / 1000 l Pallecon / säiliöauto. BiB: 10 l Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö: 1000 l Pallecon: 1000 l Säiliöauto: 20 000 l
Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä. Tämä Etelä-Amerikasta kotoisin oleva kasvi kasvaa nykyään laajalti eri puolilla maailmaa. Makeutustehoon vaikuttavat aineet ovat joukko niin sanottuja steviolglykosideja, joilla on kukin oma ainutlaatuinen makeus- ja makuprofiilinsa. Stevia on noin 100-300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri, mutta se ei sisällä hiilihydraatteja, kaloreita tai keinotekoisia ainesosia. Stevialla on monia terveyshyötyjä. Keskeiset hyödyt: • Glykeeminen reaktio 0 • Kaloriton • Hyödyllinen suun terveydelle • Makuaine muiden makeutusaineiden kanssa • Kestävä kuumuudelle jopa 350 °C • Erinomainen liukenevuus vesipohjaisissa järjestelmissä • Erittäin kestävä elintarvike-, juoma- ja valmisruokajärjestelmissä Käyttökohteet: Makeiset, ravintolisät, funktionaaliset elintarvikkeet ja juomat Käytetty kuva: © Dionisvera / Shutterstock Alkuperämaa: Kiina GMO-vapaa: Kyllä Koshereita ja halal: Kyllä FSSC 2000: Kyllä HACCP: Kyllä
Isomaltuloosi - Rasvanpolttava energiansyöttö luonnollisista lähteistä

Isomaltuloosi - Rasvanpolttava energiansyöttö luonnollisista lähteistä

Isomaltuloosi ei ainoastaan erottuudu alhaisesta glykeemisestä indeksistään, vaan se myös pidentää energiansaantia ja lisää rasvanpolttoa 50 %:n makeusvoimalla. Alkuperä: Sokerijuurikas PALATYNE®, klassinen isomaltuloosi Alkuperä Aasiasta Makeus verrattuna ruokosokeriin sakkaroosiin on noin 50 %. RISULOSE®, innovatiivinen isomaltuloosi EU-alkuperä RISULOSE®:n hyväksyntä on tällä hetkellä EU:ssa käsittelyssä ja sen odotetaan tapahtuvan vuonna 2023. Avainedut: • Edullinen verensokerin hallintaan (diabeetikoille) • Hammasystävällinen • Sokeri, joka vapautuu hitaasti • Erinomainen ruoansulatus ilman laksatiivista vaikutusta • Hyvä painonhallintaan (polttaa rasvaa) Käyttöalueet: • Ravintolisät • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Välipalat, urheiluravitsemus • Kasvis-/vegaanituotteet • Makeutusaineet/sokerin korvikkeet Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock Alkuperämaa: Tšekki / Thaimaa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshereita & Halal: Kyllä Koshereita & Halal: Kyllä
Fruktoosi - Fruktoosi on luonnollinen GMO-vapaa makeutusaine, joka on peräisin sokerijuurikkaista.

Fruktoosi - Fruktoosi on luonnollinen GMO-vapaa makeutusaine, joka on peräisin sokerijuurikkaista.

Fruktoosi tunnetaan hedelösokerina ja se on luonnon makein sokeri, jota esiintyy yleensä monissa hedelmä- ja vihanneslajeissa. Fruktoosi ei ole vain kaloreiltaan alhaisempi, vaan se ylittää sakkaroosin makeudessa jopa 80 %. Sen korkean thermogeenisen vaikutuksen ansiosta, mikä tarkoittaa, että fruktoosin aineenvaihduntaan tarvitaan enemmän energiaa, se on myös täydellinen valinta painostaan huolehtiville kuluttajille, sillä keho polttaa enemmän kaloreita. Fruktoosi ei ainoastaan tehosta makuja, vaan se peittää myös muiden tuotteen aineiden karvasta jälkimakua ja vakuuttaa helppokäyttöisyydellään. Avainedut: • Vapaa endotoksiineista • Tuottaa erinomaisen makeusprofiilin • Vahvistaa makua • Sopii painonhallintaan • Alhainen glykeeminen reaktio (19) • Korkea liukoisuus Käyttökohteet: Leivonnaiset Juomat Makeiset Maitotuotteet Ravintolisät Pakastetut jälkiruoat Kuva: © elena_hramowa / Adobe Stock Alkuperämaa: Suomi GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä
Viinirypälepohjaiset Makeutusaineet - 100% Luonnollinen Makeutusaine Viinirypäleistä

Viinirypälepohjaiset Makeutusaineet - 100% Luonnollinen Makeutusaine Viinirypäleistä

Luonnolliset viinirypälepohjaiset makeutusaineet perustuvat täysin viinimehun uuttamiseen ja kiteyttämiseen. Avainedut: • Monia käyttökohteita • Nopea energiavaste • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Parantaa aromia, rakennetta, hajua ja hedelmämakua • Korkea liukoisuus • Alhainen glykeeminen reaktio • 100 % luonnollinen Käyttökohteet: • Leivonnaiset • Makeiset • Juomat Kuva: © NonStock / ShutterStock Alkuperämaa: Italia GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä
BIO Kookospalmun Kukkasokeri - Luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine kookospalmun kukkamehusta

BIO Kookospalmun Kukkasokeri - Luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine kookospalmun kukkamehusta

Kookossokeri on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine, joka valmistetaan haihduttamalla kookospalmujen kukista saatua mehua. Se sisältää verrattuna tavalliseen sokeriin moninkertaisesti mineraaleja ja antioksidantteja, ja sen matala glykeeminen indeksi tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Erityisesti rautaa, sinkkiä, kalsiumia ja kaliumia kookospalmu pitää sisällään. Sokerin nousun todennäköisyys on erittäin alhainen, ja se tarjoaa ihmiskeholle terveellistä ravintoa koko päivän ajan. Keskeiset hyödyt: • Ylivertainen maku- ja makeusprofiili • Runsaasti ravinteita ja antioksidantteja • Estää hypoglykemiaa • Vähemmän fruktoosia ja sakkaroosia • Matala glykeeminen reaktio Käyttökohteet: • Leivonnaiset • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Makeiset • Suklaa Käytetty kuva: © jchizhe / Adobe Stock Alkuperämaa: Indonesia GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä USDA-NOP: Kyllä EU & JAS: Kyllä