Topinambur elintarviketeollisuudessa
Topinamburin mukulat sisältävät inuliinia, ainetta, joka on hyödyllinen diabeetikoille. Inuliini tunnetaan elintarviketeollisuudessa rasvan ja sokerin korvikkeena, ja sitä käytetään vähäkaloristen elintarvikkeiden valmistuksessa.
Näin ollen topinambur tarjoaa suuria etuja elintarviketuotannossa.
Nigayn eksklusiivisena jakelukumppanina tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja eksklusiivisia karamellituotteita ja erikoisuuksia. Peruskaramellien lisäksi voimme tarjota myös luomu-, Fairtrade- ja vegaanivaihtoehtoja.
Kliiniset tiedot osoittavat Delphinol®:n vaikuttavan potentiaalin terveellisen glukoosimetabolian kannalta hiilihydraattien tai raffinoidun sokerin nauttimisen jälkeen. Lisäksi Delphinol® vähensi merkittävästi glykoituneen hemoglobiinin (HbA1c) tasoa kolmen kuukauden kliinisessä tutkimuksessa ja paransi veren rasvaprofiilia.
Uniikit ominaisuudet
- Luonnollinen hiilihydraattien, mukaan lukien raffinoitu sokeri ja puhdas glukoosi, imeytymisen viivästyminen
- Glukoosihuippujen estäminen tasapainoisen verensokeritason avulla
- Verensokeritason ylläpitäminen normaalilla alueella
Laatu
Delphinol® valmistetaan valituista tuoreista Maqui-marjoista tiukkojen GMP-olosuhteiden alla. Uute on standardoitu siten, että se sisältää vähintään 25 % delphinidiinejä ja vähintään 35 % antosyaaneja.
Delphinol®:lle on kliinisessä tutkimuksessa todettu avainvaikuttavien aineiden biologinen saatavuus.
BIOMASSAN VARASTOIMISEKSI ENERGIAN TUOTANTOON TAI ELÄINRUOKAKSI
LIPP-järjestelmä perustuu maailmanlaajuisesti ainutlaatuiseen ja todella yksinkertaiseen säiliöiden valmistusperiaatteeseen. Teräskelat, koneet ja tarvikkeet kuljetetaan rakennuspaikalle, ja säiliön valmistus tapahtuu paikan päällä – nopeasti, tehokkaasti ja joustavasti korkeuden ja halkaisijan suhteen. Automaattisessa, kaksivaiheisessa prosessissa teräslangasta muodostuu profiili, joka liitetään toisessa vaiheessa – samalla säiliö pyörii spiraalimaisesti. Teräslangan tiukka ja vakaasti tukeva liitos voidaan toteuttaa LIPP-kaksoissaumalla sekä LIPP-hitsausmenetelmällä.
Kompakti ja tilaa säästävä
Korkea toiminnallinen turvallisuus
Lyhennetty viipymäkausi mädättimessä
Vähennetyt energiahäviöt varastoinnin aikana
Alhainen huoltotarve ja kestävä
Automaattinen syöttö
Varastohäviöt hapettumisen seurauksena vältetään
Tilavuus: 100 - 10.000 m3
Mediat: substraatti-joustava
Käyttöpaine: ilman painetta
Ulkoväri: vapaasti valittavissa RAL:n mukaan
Ruostumaton teräs: 1.4571 [316Ti]
Kiteinen Sokeri
Valkoinen sokeri laatuluokissa EG I ja II
Ruokosokeri
Ruokosokeri eri puolilta maailmaa raakasokerina tai valkoisena sokerina
Muut Sokerit
Dekstroosi, Fruktoosi
BIO Agavesokeri / BIO Agavesiirappi
BIO Agavepaksu- tai BIO Agavesiirappi on yleensä kultaharmaa, ohut, puhdas siirappi, joka on valmistettu kontrolloidusti luomuviljellyistä agaveista (DE-ÖKO-006). Kultaharmaan perusversion lisäksi on erityisiin käyttötarkoituksiin agavesiirappia, joka vaihtelee vaaleasta hyvin tummaan. BIO Agavesiirappi on vaihtoehtoinen makeutusaine, jota käytetään usein vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa.
Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote.
BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
Salva Cono -vohvelinostin Geppetto Eisiltä!
Uutuus lisää hygieniaa koronakaudella jäätelökahvilassa! Kyseessä on vohvelinostin, jonka avulla vohvelijäätelö voidaan luovuttaa asiakkaalle kosketuksetta. Salva Cono mahdollistaa jäätelötekijän tarjoavan vohvelijäätelön ilman, että vohvelia tarvitsee koskettaa! Vohvelinostimen voi antaa suoraan asiakkaalle tai Salva Conon voi asettaa vohvelitelineeseen, josta asiakas sitten ottaa vohvelin. Geppetto Eis on keksinyt Salva Conon, joka auttaa jäätelöbaareja näinä vaikeina koronakausina. Vohvelinostimella voi nostaa kaikkia vohvelikokoja lukuun ottamatta ihmevohvelia. Kevyt, käytännöllinen, hygieninen!
Paino: 50 g
Alkuperämaa: Saksa
Valmistaja: Geppetto Eis
Liikennettä koskeva nimitys: Sokerikoristelu
Ainesosaluettelo: Sokeri, sakeuttamisaine E 414, hydrolysoitu maitoproteiini, happo E 330, sahrami-uute, väriaineet: E 132, E 160a.
100% pakastettu ananas, paloina.
Pakattu uudelleen suljettavaan seisovaan pussiin.
Jopa 900 g tuoreita hedelmiä tarvitaan 100 g pakastettua ananasta varten.
100% pakastettuja vadelmapaloja.
Pakattu uudelleen suljettavaan seisovaan pussiin.
Jopa 900 g tuoreita marjoja tarvitaan 100 g pakastettuja vadelmia varten.
100 % hedelmää! Pakastettu kuivatettu BIO-sekoitus mustaherukoista, puolukoista ja kirsikoista paloina.
Paketissa on uudelleen suljettava pystyssä seisova pussi.
100 g pakastettuja BIO-hedelmiä varten tarvitaan jopa 900 g tuoreita hedelmiä.
100% pakastettu mango, palat.
Pakattu uudelleen suljettavaan seisovaan pussiin.
Jopa 900 g tuoreita hedelmiä tarvitaan 100 g pakastettua mangoa varten.
Kandis
Saatavana eri karkeuksilla, valkoisena ja ruskeana, säännöllisinä kuutioina tai epäsäännöllisesti murtuneina rakeina
Kandissokerisiirappi
Aromattinen erikoissokeri, joka on saatu kandisokerin valmistuksen valumasiirapeista
Saatavilla standardeina kokonaismunana / munanvalkuaisena ja keltuaisena sekä erikoistuotteina sokerilla tai suolalla.
Nestemuna - käyttövalmis vaihtoehto kuorimunille.
Saatavilla myös suolattuna keltuaisena majoneesin valmistukseen eri tuotantotavoissa.
Pakkaukset: 10 kg BiB / 16 kg ämpäri / 1000 l Pallecon / säiliöauto.
BiB: 10 l
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö: 1000 l
Pallecon: 1000 l
Säiliöauto: 20 000 l