Tuotteet hakusanalla sokeria (4)

ICUMSA 45 Sokeri - ICUMSA 45

ICUMSA 45 Sokeri - ICUMSA 45

transit rekisteröity Brasilian alkuperä
Nutri Pastöroitu Nestemäinen Sokeri N75 - 75% kuivaine - 24kg

Nutri Pastöroitu Nestemäinen Sokeri N75 - 75% kuivaine - 24kg

Sisältö: Inversiisokeriliuos (sokeri + vesi) Kuiva-ainepitoisuus: 75 % ± Pakkaus: Tölkki ja irtotavara Gtip-numero: 110812001000 Käyttöalue: Nutri®pastöroitu nestesokeri; kaikissa jälkiruoissa, joissa on sorbettia, kuten baklava, tulumba, lokma, kadayif, künefe ja makeiset; sitä voidaan käyttää maitopohjaisissa jälkiruoissa, leivonnaisissa ja elintarvikkeissa, joita makeutetaan. Turkulainen makeinen, halva, hillo, pestil, köme, cezerye, jäätelö, tofi-sokeri, kovakaramelli, pehmeä karkki, hyytelö jne. toffee, mehu, karamelli jne. tuotteet ovat myös teollisia käyttötarkoituksia. Kaikki NUTRİ®-tuotteet valmistetaan Turkin elintarvikekoodiston mukaisesti. Ne eivät sisällä allergeenisia aineita, ja ne ovat halal-sertifioituja.
Aprikoosi - Trintina, Oranssi Ruby, Sokeri Aprikoosi

Aprikoosi - Trintina, Oranssi Ruby, Sokeri Aprikoosi

*Aprikoosikausi: Toukokuu-Kesäkuu-Heinäkuu-Elokuu-Syyskuu-Lokakuu / Tuotantokapasiteetti: 600 TONNIA / VIIKKO kauden aikana
Nutri Pastöroitu Neste Sokeri N68 - 68% kuivaine - 23kg

Nutri Pastöroitu Neste Sokeri N68 - 68% kuivaine - 23kg

Sisältö: Invertattu sokeriliuos (sokeri + vesi) Kuiva-ainepitoisuus: 68 % ± Pakkaus: Tölkki ja irtotavara Gtip-numero: 110812001000 Käyttöalue: Nutri®pastöroitu nestesokeri; kaikissa jälkiruoissa, joissa on sorbettia, kuten baklava, tulumba, lokma, kadayif, künefe ja makeiset; sitä voidaan käyttää maitopohjaisissa jälkiruoissa, leivonnaisissa ja elintarvikkeissa, joita makeutetaan. Turkkilainen makeinen, halva, hillo, pestil, köme, cezerye, jäätelö, toffeesokeri, kovakaramelli, pehmeä karamelli, hyytelö jne. toffee, mehu, karamelli jne. tuotteet ovat myös teollisia käyttötarkoituksia. Kaikki NUTRİ®-tuotteet valmistetaan Turkish Food Codexin mukaisesti. Ne eivät sisällä allergeeneja, ja ne ovat halal-sertifioituja.